Normális dolog ez a páromtól? Kezdek a sírás határán lenni (beszélgetés)
Az a franc van nálatok, hogy : kényelmesen el van, ha meg problémát lát téged okol.
Te meg bevállalod, és görcsölsz rajta.
Kíváncsi leszek rátok 5 év múlva....
"Egyszer azt mondja én leszek a felelősebb a gyerekért, egyszer pedig ordít, mert nem figyeltem és vissza kérdeztem. Majd mikor felvettem, hogy szedem újra a fogamzás gátlót jött a duma, hogy beijedtem."
Én azt mondanám, hogy: Igen beijedtem! De nem a felelősségtől, hanem a gondolattól, hogy egy ilyen embernek szüljek gyereket.
Mert ha már most így mersz velem bánni és beszélni, mi lesz, ha a gyerek miatt még jobban ki leszek neked szolgáltatva.
Egyenlőre úgy érzem, a kapcsolatunk nem érett még meg erre a komoly döntésre.
De benned sem látom a szilárd elhatározást, egyszer így beszélsz, egyszer úgy.
Saját és a jövendőbeli gyerekem biztonsága érdekében egyenlőre nem akarok gyereket!...tőled.
Ennyi!
Fórumtémáidat elnézve: bizalmatlanság, megcsalás, lelki bántalmazás, most pedig ez...nem figyel rád, kiabál... Szólnék azért neki, hogy nem a haverja vagyok, akivel kiabálhat, hanem állítólag élete párja, akkor adja már meg a tiszteletet.
Beijedtél...és ha igen akkor mi a tök van?! Egy gyereket két szülő nevel fel, mind a kettő félnek ki kell belőle venni a részét.
Anyagi hátteretek megvan hozzá? Lakás, munka, együttélés?
Hány éves az "úriember"?
Én azt mondom, 23 évesen még jócskán előtted az élet. Ha most babát vállalsz vele, akkor egy bizonyos szintig elkötelezed magad...és talán a gyerek issza meg a levét.
Ha nem akar akkor nem értem miért provokál.
Egyszer azt mondja én leszek a felelősebb a gyerekért, egyszer pedig ordít, mert nem figyeltem és vissza kérdeztem. Majd mikor felvettem, hogy szedem újra a fogamzás gátlót jött a duma, hogy beijedtem.
Van mikor dicsér és piedesztálra emel (főleg ha ott vannak mások is), de van mikor mindenért kiabál. Van mikor naponta elmondja a gyerek témát, hogy mennyire szeretne, van mikor rám sem hederít ha én "mesélek" róla.
Ezért is fáj annyira hiszen nem tudom mi a franc történik. :(
Nem egyszerűbb hamarabb megtudni, mint megvárni, hogy kibukjon belőle valamikor?
Én biztos pihentetném a baba projektet és nem csakazértis bevállalni, azért mert provokál.
Ezért felesleges sírni!
Beszélgess el vele, de gyorsan. Próbál érzelmileg sakkban tartani, illetve provokálni.
Mint az oviban: "Úgy sem mered megtenni!".
Mióta vagytok együtt?
Nem dehogy. :)
Hogy úgy érzem még nem jött el a baba projekt várjunk vele.
Javítás : korfüggő és nem kapcsolatos, hanem kapcsolatod.
De ki lehet hámozni a lényeget!:)
Ha 83-as vagy, akkor már nem vagy hozzá fiatal.(Igaz, öreg sem!)
Tényleg nem feltétlenül kor függő a dolog.
Neked a kapcsolatos szar, de nem látod a fától az erdőt.
Pfff!
Ezt Ő mondta neked!????
Ez nem kor függő! :S
Akkor én furi vagyok! :)
A kommunikáció nem korlátozódik nálunk erre vagy arra....
Szép napot! :)
Jah!
Na de azért beszélgetni csak személyesen szoktatok!???? :)
Tudod: a Te életed!
Szia!
Ma!????
Két nap kellett ehhez a döntéshez!????
ne haragudj, de talán jobb lenne nem gyerekben gondolkodni nektek még.
Egyenlőre úgy néz ki, ő uralkodik rajtad, te meg tűröd.
Hidd el! nem minden pasi ilyen!
Vannak normálisak is!
Nem mondaná meg...
Lehet,más már a mamajelölt..
Megleptél:-)
Remek válasz.
További ajánlott fórumok:
- Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl?
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)
- Megbántam, hogy abortáltam szeretnék babát a mostani páromtól akivel4 hónapja vagyunk együtt, a lelkifurdalás nem hagy nyugton
- Egy nagyszerű munkalehetőség miatt a páromtól távol költözni...