Norbi Update októbertől (beszélgetés)
Sziasztok!Tényleg mindenkinek nagyon édi gyerekei vannak:)
D.andy,tényleg jó ha leírod,h miket eszel a nap folyamán...:)(néha elszörnyűlködök,h.mennyi mindent ettem egy nap,pedig nem is tünt soknak mikor ettem...)Ha neked bevállik,h.előre eltervezed,csináld:)Nekem ezzel az előre eltervezéssel csak akkor volt bajom,ha abszolút nem kívántam az akkora tervezett dolgot...De bízom benne,h.Neked sikeres lesz ez a tervezgetéses módszer:D
Köszi lányok a válaszokat és az üdvözlést!
Ne haragudjatok h későn reagálok de van egy 4hós kisfiam aki a nap 24órájában ksiebb angyob megszakításokkal lefoglal és csak akkor jutok géphez ha alszik vagy ha épp valaki levált egy kicsit:D
Köszönöm az oldal ajánlásokat mindent meg is néztem.
Norbi könyveket rendeltem nagyon akciós áron jutok elvileg hozzá a napokban ki is szállítják ha mindne igaz:)
3 titok köny és egy másik de az is Norbis!
Szóval neki láthatok az olvasgatásnak!
Elkezdtem tölteni elnni dvdt is ugyhogy az is hamarosan meg elsz!
Szóval neki vághatok teljes erővel!
Amíg ezek a dolgok nem lesznek a kezembe addig próbálok úgy étkezni h elhagytam az édessségeket 2napja igaz még csak de ez is valami és próbálom kiktatni a fehér kenyeret amiből sokszor akár 2 3 szelet is lecsuszott:S
Na most magamról:172 magas vagy és 82kilo..
A terhesség alatt sokat híztam közel 20kilot..
Soha nem voltam egy vékony alkat nem si szeretnék most sem az lenni csak még egy 10 15 jó lenen ha lemenen és akkor elérném azt a súlyt ami ugy terhesség előtt volt és még iskolás koromban:D
Szóval az első kitűzött cél a 70 én enenk már nagyon megörvendenék de jó lenne kicsit menni alá csak nem akarok ennyire előre haladni,ha 69et megtudnám cisnálni szerintem én lennék a világ lgboldogabb embere!
Nem mint ha így nem lennék mert van egy imádnivaló kisfiam és egy szuper férjem és ők ketten nekem a mindeneim de ott van az a bizonyos DE amui nem más mint a súly felesleg:S
A szülés óta lement 10kiló körül de az a másik 10es csak nem akar megmozdulni..pedig mióta Boti megszületett azóta az étkezésem felborult rendesen..napközbe szinte lig jut egy kis idő ara h bekapjak valamit és ugye jönnek azok a bizonyos esték amikor is elalszik a kis manó én pedig neki látok enni..vagyis csúnya szóval zabálni,és jól bekajálok és utánna mit cisnálok hát lefekszek..na itt van a baj!
De ennek kell véget vetni!
És amig nem jönnek meg kimondott Norbis cuccaim addig próbálok úgy küzködni hhanyaglok minden olyat ami veszélyes..vagyis semmi coski semmi nassolás ami eddig tömérdek volt hanem csak finoman óvatosan mindennel.Édesség helyett gyümi egy egy mandarin narancs vagy alma ha nagyon rám tör,kenyér heylett epdig egyenlőre korpás zsemle van...
Kezdetnek talán nem olyan rossz!
Iagzából engem minden érdekel ami nektek bevállt minden eddigi tapasztalat,ki mit hogyan cisnál!
Nagyon jó hallgatni siker storykat és gyűjteni egy egy ötletete!
Arra is kíváncsi lennék h esetleg érdemes e összeálítani egy napi adagot h mondjuk ekkor és ekkor ezt fogok enni vagy ez hülyeség??
hogy sikerült a lénap?
én sikeresen étverekedtem magama rizsnapokon, most jönnek a husinapok
Sziasztok Csajok! Köszi, Tündériek vagytok.
Megoldódni látszódik a probléma szerencsére. :)
szia,üdv a csopiban!
Szerintem a lényeg az az,hogy abszolút nem fogyókúraként fogjuk el,mert akkor úgyis csak elrontjuk és aztán feladjuk,hanem az életünk részének kell lenni és itt az se baj ha kizökkensz néha(étterem,rokonok,vendégség,akármi...),aztán rögtön vissza kell állni és akkor rendben lesz,nekem mentek lefele a kilók csak lassan,de biztosan,ezért beiktatok néha egy rövidebb diétát ami megindítja a dolgot.
Kajákba én azt ajánlom,hogy reggel pl 1-2 telj.k. kenyérke szelet vagy norbi kenyér ha veszel olyat,soványabb felvágott,light sajt(sok féle van),de ha trapistát eszel reggel sztem az nem gond,úgyse olyan sok az és sok zöldség mellé, vagy jó reggeli lehet a saját készítésű müzli,vagy joghurt vagy tejbezabi zabkorpából ja és persze ezek édesítővel, aztán fontos,hogy legyen tízórai és uzsonna,pl gyümi vagy vmilyen telj.k.keksz vagy házilag gyártott update süti vagy joghurt,aztán ebédnél is jól lehet update dolgokat készíteni,sokféle sali kefirből,sok féle főzelék zabkorpával, light tejföllel,levesek,csirkemelles finomságok, zabpelyhes fasírt,teljk.k lisztből készült palacsinta édesítős túróval:)hm jaj megéheztem, én a diétám 3. napján vagyok és most ezekre áhítozom:D....aztán vacsit én próbálom nagyon minimálisra szorítani,pl egy édesítős joghurt vagy egy kefíres sali vagy egy diétás kakaó,de amúgy jó a virsli is,rántotta,de akkor már ugye kenyér nem meg semmi köret,zöldségek annál inkább,de persze ott is van 1-2 megszorítás pl a csemegekukorica az csak délelött sztem,mert cukros lében ázik:) amúgy én már 2. hete járok edzőterembe,amúgy szeretem norbi dvdit,fitness kickbox a kedvencem.Hát így elsőre ennyi,de kérdezz bátran:)
Üdv d.andy!remélem neked is be fog jönni az Update...:DSzerintem itt mindenki szívesen felel majd a kérdéseidre:)Vannak a Hoxán a recepteknél tök jó Updatesek is-szerintem nézd meg mielőtt elindulnál bevásárolni...:)
Én Rubint Rékára tornázok.Szerintem a tornái nagyon jó alakformálók:)
Egyébként tényleg az a fontos,h fejben eldöntötted,h.életmódot váltasz:)Így könnyebb,mintha"rád lenne kényszerítve".
Érdemes megvenni Norbi könyveit...Ott minden le van írva(és mostanában leárazva láttam a könyvesboltokban...)
Szóval mindent bele!:)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......
ma ráálltam a mérlegre és kibuktam.... egy deka sem ment le pedig mindent betartottam és bicajoztam... bánatomban bűnöztem délig :( olyan gyenge vagyok most... Istenit..
GÖNCÖL!!!! Légyszi írd meg nekem a 10 naposodat, valahogy ki kell mozdítani a súlyom.
Mencsy drága! Sokat gondolok a Rád! Mi nők sokszor erősebbek vagyunk mint gondoljuk. Várom a fejleményeket és kitartás!
Szia d.andy22!
Örülök Neked! Gratulálok az elhatározáshoz, nagyon jól döntöttél!
Elsőként két nagyon klassz oldalt ajánlok figyelmedbe az UPDATE-hez, és a kezdeti sikerélményekhez.
www.hazisuti.lapunk.hu (imádni fogod)
www.joegeszseget.hu (legolcsóbban itt tudod beszerezni a zabkorpát, zabpelyhet, ilyesmiket)
És ajánlom figyelmedbe a Norbi könyveket! Írtam privit is! Nézd meg! Meglepi!
Aztán ha konkrétumokat kérdezel, könnyebben tudunk segíteni.
Mozgásban azt válaszd, amit élvezel is, mindegy. Kezdésnek szerintem 30 perc elég, aztán ahogy érzed, úgy növeld.
De mesélj magadról, milyen magas vagy, hány kg, mennyit szeretnél fogyni!
krisztacska! Milyen táncra jársz???
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni!
Én ma találtam egy nagyon jó lodalt Norbis dolgokkal tele és nagy erőt adott nekem.
Szeretném kezdeni az Update életmódot mozgással táplálkozással együttvéve!
Mindne édekel ami Update!
Ezért si fordulok most hozzátok!
Holnap indulnál nagy bevásárlésra,de előtte szeretnék egy kis információ gyűjtést is kapni tőletek akik már csináljátok és bevállt!
Aki tud nekem ebben segíteni kérem segítsen!
Minden érdekel,miből mennyit lehet enni,mikor mit,melyik a legbeváltabb dvd amire esteleg lehet gyúrni stb!
Szóval minden!
Egyedül fogom csinálni szóval rám fér a bíztatás segítség és az erő!
De a fejemben már eldőlt és ez a legnagyobb dolog sztem,és tudom h sikerülni fog mert ezen elszek teljes gőzzel!!!
Előre si köszönöm a válaszkat bízok benen h lesznk akik szakítanak rám időt és elmondják,leírják h hogyan is induljak neki!
Sziasztok!
Én ma tartom a folyadéknapom...:S:)Kiváncsi leszek hogy fogom bírni:)
Tali lesz?Az szuper:)Remélem sikerül elmennem:)Bp-re"szavazok"!
Öööö... nézd meg a hazisuti.lapunk.hu-n a mikrós sütiknél a csokis szeletet...4 perces süti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isteni, ki kell kísérletezni az ízesítést.
A receptet nem szabad bemásolni, már kiadták könyvben :)
A mikrós pizza is nagy találmány.
Szerintem eddig Budapest a nyerő,bár még páran nem írták hol laknak,de Vácra is mehetünk nyugodtan:D
Milyen 1es sütit csináltál?
Én most 10napos diétázok,aztán újra norbi
Én Bp-től 60 km-re lakom.
Szerintem mindenki írja meg azt is, melyik 1-2 város lenne az, ahová gond nélkül el tudna jutni. Nekem pl Bp és Székesfehérvár teljesen jó. Ezen a vonalon bárkit "fel is szedek" a járgányba :):):)
Ma este nagyon kajás voltam, valószínűleg a vitaminok miatt. Igyekeztem sokat inni, és 1-es sütit csináltam. A bicaj ma nagyon jól esett.
Holnap délelőtt kicsit lelépek a városba csavarogni, vásárolgatni, apucit és lányát itthon hagyom egymásnak :):):):)
Jó éjt mindenkinek!
Na, én megcsináltam a fél napos folyadéknapom. (azért csak félnapos, mert reggelizni reggeliztem rendesen csak 10 órától éltem folyadékon.) Többet mutatott a mérleg 30 dkg-mal. :O Tök nem értem, hogy miért. Na mindegy. :D Engem már a tiszta víz is hizlal. :D
Szerintem kezdjük úgy, hogy le írjuk ki-hol lakik, ehhez vagy találunk egy helyet, ami senkinek nincs túl messze, vagy nem tudom.Én Vanyarcon lakom (Nógrád megye).