Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update októbertől fórum

Norbi Update októbertől (beszélgetés)

❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
2010. jan. 29. 21:38
Köszi az ötletet. :)
745. titta
2010. jan. 29. 21:29

Pfff.. :)

Nem tudom Mencsy... azt láttam, hogy egész videókat is bemásolnak. Szerintem Valery biztosan tud segíteni, írj neki privit. Nála láttam hasonlókat a naplójában.

Krisztacska, "annyira" nem kell küzdeni, hozzám képest formában vagy most is :)

Ezaz, ha 8-cassal kezdődök, tartok egy egynapos vodkadiétát :D:D:D Nem is rossz ötlet :D:D:D

Na, ma én sem edzettem, de helyette volt más. Átrendeztem a nappalit, takarítottam, mostam, teregettem... pffff... maratoni nagytakarítás volt, szerintem felért két edzéssel is. Aztán amíg Hajna vacsizott, addig elmosogattam, majd vittem fürdetni, altatni... szóval mai edzés nálam is letudva.

2010. jan. 29. 19:11

Kicsit más téma.

Segítenétek, hogy hogy lehet naplóba zenét tenni, ha tudjátok? :$

Előre köszike

2010. jan. 29. 18:16

Sziasztok!

Ma kicsit kicsúsztam az időhatárból,de sokat mozogtam,úgyh.remélem azzal kompenzáltam...:D

Szerintem is nyáron lenne jó a tali:)Addigra formába hozom magam én is:)

2010. jan. 29. 13:19
vodkadiéta:D aztamindenit, miket ki nem találnak:)
2010. jan. 29. 13:11
sztem is tavasz,nyár lenne a jó,addigra lefogyunk és irány a strand:D
2010. jan. 29. 12:50

Szeretnék én is úgy unatkozni, mint Ők, komolyan. :D

Ha lehet egy ötletem, csak nyáron legyen ez, mikor tuti nem esik, és süt a nap, hét ágra. :D Tehát ez olyan, július-augusztus .. Meg személy szerint nekem ez nem is lenne jobb előbb a suli miatt, június közepe felé van vége.

739. titta
2010. jan. 29. 12:38

Togoooooooooo :)

Ügyi vagy, és ne add fel!!! :)

Gyere is gyakrabban :) Örülök neked nagyon :)

Mencsy, sok a pénzük... unatkoznak... szerintem hetente más diétára dobolják a pénzüket.

A bébiételes diétát már itthon is csinálja pár ismertség, Fókuszban értesülhettünk róla pár hónapja :D

Ne szólogassatok be a konzervatív programom miatt :P

Inkább írjátok meg, hogy van-e hozzá kedvetek, és lőjünk be időpontot :P

2010. jan. 29. 11:54

Csajok, olyan idétlen fogyókúrákról olvastam előbb az egyik újságban, hogy el sem hiszem, hogy a hollywood-i sztárok erre képesek! Tuti nem hallottak még Norbi-módszeréről, nem kínoznák ők magukat. :P

Renée Zellweger: Jégkockadiéta (Általában kevesebbet eszik, és ha két étkezés között megéhezik, akkor elszopogat egy jégkockát,ami elveszi az étvágyát.)

Cindy Crawford: Vodkafogyókúra (Naponta egyszer eszik szilárd ételt, és hogy elűzze az étvágyát vodkát kortyolgat, mert egy felesben csak 55 kalória van.)

Caterine Zeta-Jones: Arcanalízis (Egy szakember megvizsgálja a bőr, a haj, és a szem színösszetételét és állapotát, hogy a testének milyen vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége. Ennek alapján készítik el az étrendjét)

Marcia Cross: Bébiételkúra (Egy üveg babáknak való pürében csak 80 kalória van, reggeli vagy vacsora helyett eszi ezt!)

Hát ez kész, amit leadnak és nem vigyáznak, ugyanúgy visszaszedik a leadott kilókat..

JAVÍTÁS:

Togonak írt válaszomnál nem "halunk", hanem hallunk :D Csak véletlenül írtam így :D

2010. jan. 29. 11:43

Szia, Togo! De jó, hogy végre halunk felőled is. :) Remélem gyakrabban tudsz majd velünk lenni. :)

gratulálok, a mínusz 1 kilodhoz. :)

2010. jan. 29. 10:26

Sziasztok!!!

Itt vagyok megint, mostanában gépzűrök voltak, remélem már nem fog vacakolni :).

Titta nagyon ügyes vagy, csak így tovább!

Én is ráálltam a mérlegre -1,1 kg nem nagyon megy lefelé, remélem ha jobb idő lesz kicsit felgyorsulnak a dolgok!!! Bár most nem annyira kódok szerint eszek (bocsika :) ) inkább ilyen zöldséget zöldséggel hússal, kb belőve az 1200-1500 kcal közé. Egyenlőre ez most jó, kellett egy kis változatosság, azt hiszem!!!

Ami a lisztet illeti, én sem kapok már egy jó ideje. Hiánycikk azt mondják a boltban ahol eddig mindig vettem.

Igyekszem gyakrabban jönni :S - de tényleg... :)

Mindenkinek sok-sok erőt és kitartást!!!!!!!!

2010. jan. 29. 10:08

Ohh, Titta, jó kis progi. :P

Gratula a mínuszokhoz. ;)

Nálunk még a környéken se lehet Norbi-lisztet venni.:S

734. titta
2010. jan. 29. 09:15

hjajjj... jó Nektek... itt semmi liszt... :(:(:(:(

Amúgy a hazisuti.lapunk.hu-n is panaszkodik mindig a csajszi, hogy nem kap liszteket :(

Nem értem :(

Mindegy.

Ma mérlegeltem és 91,7 vagyok :):):):):):):)

0,1 kg híján megvan az 1 kg, de nem is érdekel :)

Nagyon jóóóóó.... két hét múlva én is 8-cal kezdődök. Nem is tudom, mivel ünnepeljem majd :)

733. göncöl (válaszként erre: 727. - Titta)
2010. jan. 28. 21:34
oh milyen kis progit állítottál össze nekünk:) strand majd ha formába hozom magam:D de torna és diétás kaja főzés bármikor:)
732. göncöl (válaszként erre: 728. - Titta)
2010. jan. 28. 21:33
hm érdekes, eddig amikor én akartam venni aránylag mindig volt (pesten)
731. titta (válaszként erre: 730. - Wenta)
2010. jan. 28. 18:26

Szia!

A feketemályva tea testsúlycsökkentő hatása miatt terjedt el. Bocs hogy ezt írom, de a lényeg, hogy fosat. Este kell inni, és reggelre megtöltöd a wc-t. De a benne lévő használati utasítás szerint napi 2x is lehet inni, de akkor maradj otthon.

20 filter van egy dobozban, utána ajánlott szünetet tartani.

Ez iszonyat nagy baromság... tulajdonképpen ennyi erővel lehet valaki bulémiás is, eszel és hánysz. Ez meg eszel és kif***-od.

Szóval fogyókúrának nem ajánlom. Nem beszélve arról, hogy akik sokáig használták, azt mondják, hogy a normál napokra visszatérve nem jön a széklet... vagy van akinek már nem hat a tea, nem jön a "menni kell". Szerintem kiszáradás veszélyes is a sok folyadékveszteség miatt.

Én kizárólag székrekedésre ajánlom és lénap előtti tisztító italnak EGYET!

Még mindig azt mondom, hogy fogyás=étkezési szokások változtatása és mozgás.

Remélem, írtam hasznos infót.

730. Wenta (válaszként erre: 727. - Titta)
2010. jan. 28. 18:11

Szió!

Mire jó a mályvatea?

729. titta
2010. jan. 28. 17:16

Jó hír...

Jan 29-től febr. 4-ig 3 db Norbi kenyér 1110 Ft. Vagyis kettőt fizetsz, egy ingyen.

728. titta
2010. jan. 28. 17:15

KIBORULTAM....

Mi a fenéért nem szerződik Norbi olyan céggel, aki folyamatosan tud neki biztosítani a lisztből????????????????????? Nincsenek lisztek hónapok óta sehol!!! Szállítás napján már üresek a polcok. Fel sem lehet már íratni, mert nem hoznak annyi lisztet, amennyi feliratkozó van. Magyarul a szállítás napján kívül üres a bolt... Komolyan mondom... És ráadásul kifizetünk érte jó sok pénzt, ami még a végén levesbe megy, ha nem tudjuk folyamatosan azt használni... :(((((((((((

727. titta
2010. jan. 28. 13:16

Angyalok vagytok!!!!

Hát lányok, el sem hiszitek, hogy milyen sokat segítetek :)

A következőre gondoltam...

Beszéltünk a taliról.

Ha van kedvetek picit utazni, pl ide, Agárdig, akkor mondjuk egy pár napos pihire összejöhetnénk. Nálunk mindenki elfér, szállás sem kellene. Itt a vízpart szabadstranddal és sima stranddal is kb 3 perc sétára. Tudnánk itthon együtt sütni főzni, sütiket készíteni Norbi szerint szigorúan :) De itthon, a teraszon is lazulhatunk :D

Csinálunk magunknak aerobic edzést is :)

Gondoljátok át, aztán találjunk egy időpontot 2-3 napra.

Asszem nem olcsó a mályva tea amúgy :S De megéri, mert hat.

Öööö... Auchanban 900 Ft körül van, gyógyszertárban talán olcsóbb, az más fajta, de ugyanolyan hatásos.

726. göncöl (válaszként erre: 722. - Titta)
2010. jan. 28. 11:46
irtam privit
725. göncöl (válaszként erre: 723. - 2b0bbeabcf)
2010. jan. 28. 11:44
igen én is a mályvára gondoltam de amúgy mi az a mate tea? nem tudjátok?sztem az is vmi ilyesmi lehet, de szűztea is hasonló eredménzeket vált ki,azt tudom mert ittam régebben hát tuti 3szori wc egy nap:)
2010. jan. 28. 11:41

Sziasztok!

Mencsy!A mályva tea szerintem is nagyon hatásos!Egy próbát megér:)

Én most éppen"ébredezek",mert éjszakás voltam...De lassan már képbe kerülök teljesen:)

2010. jan. 28. 09:31

Örülök, hogy jól vagy. :)

Hát remélem, hogy igazad lesz Titta. Mondjuk nekem volt olyan,a 100 ml-es ricinus sem hatott, és mind megittam egy este alatt. :$

Gyakran van sajnos ilyen problémám. :S

Megyek veszek akkor ma mályva teát, ha nem felejtem el, ma is vizsgázom töriből meg matekból. És vége a vizsgaidőszakomnak. :D

722. titta
2010. jan. 28. 09:29
Mármint hogy kiírjátok nekem a dvd-mre :D:D:D
721. titta
2010. jan. 28. 09:25

Köszi lányok! Hamar lement! Igaz, tegnap muszáj volt bemennem délután a városba, vásároltunk. Bevettem egy kis szenet :D De azóta is oké minden.

Hmmmm... Mencsy!

Gyógyszertárban vegyél fekete mályva teát. Az testsúlycsökkentő tea, de én csak a székrekedésedre ajánlom. Ugyanis ez hajt... Tuti kipucol. Akkor este idd meg, amikor másnap reggel nem mész sehová. Reggel felébredsz és öt perc mozgás után spuri a wc-re.

Fogyókúrára ez csak idiótáknak jó, de székrekedésre TÖKÉLETES. Egy csésze kipucol :D:D:D

Olyan jó dvd-kre tornáztok :(

Kitaláltam, ha priviben elküditek a címeteket, mindenkinek küldök üres dvd-t és válaszborítékot.... Ha valaki tud nekem Norbis dvd-ket küldeni, nagyon meghálálnám. És az emlegetett dance aerobic érdekel.

Göncöl, nekem kedden nem volt kedvem, de én is túltettem magam rajta.

Holnap mérlegelek, nagyon izgulok. De tényleg :S

Úgy szretném ha legalább 1 kg mínusz lenne...

720. göncöl (válaszként erre: 719. - 2b0bbeabcf)
2010. jan. 28. 09:05
iszol sokat?zöld tea pl, vagy ha nem megya dolgok igyál szűzteát vagy mate teát)asszem így hívjákÖ tuti beindítja
2010. jan. 28. 09:03
Csajok, nem akar ez a fránya fogyás beindulni, sőt híztam is egy kilot. :( Mondjuk nekem Tittával ellentétben 4. napja székrekedésem van. Tudtommal ez is dobhat a súlyon. :S Nem tudom már mit csináljak. Mondjuk a kenyérről le kell sürgősen mondanom. Csak nem járok be Gyarmatra, így nem tudok hol venni pufibúzát, és valamit muszáj ennem helyette. De csak délelőtt eszem azt! Van ötletetek, hogy mit csináljak??
2010. jan. 27. 16:01

Sziasztok!

Göncöl!Czanik B.Capoeira dvd-jére tornáztunk(de"mix"volt belőle csinálva...2 aerob volt egymás után...:S)

Mencsy!remélem meg is marad a lelkesedése az ismerősömnek a közös tornázásokhoz...Ált.-ban úgy járok,h."kidőlnek"mellőlem az emberek...:D

Titta!Remélem már jobban vagy...

717. göncöl (válaszként erre: 714. - Titta)
2010. jan. 27. 13:20
titta jobbulást egyél sok almát meg banánt:)
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook