Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Hardonyi Nagy név a szakmában, de én inkább több rosszat hallok róla, mint jót és mint vezető, nem hiszem, hogy csak úgy elvállal valakit és gondolom a keret sem kevés nála!
Hajassal rossz élményem van, az első fiamnak rossz lett az AFP-je és sírtam, majd lekezelően közölte, ne sírjak már, mert lehet másik gyerekem még!
De attól lehet jó....
ÓÓÓÓ, Szurkolok-Drukkolok!
Milyen furi, nemrég csak érdeklődtél felőle, most meg bármelyik percben...Vigyázz Nagyon Magatokra!Jó Egészséget!Könnyű szülést Kívánok!:-)
Sajnos igen.
NEm múlnak a panaszaim.
Annyi, h tuti nem gomba, mert nem olyanok a tünetek, baktérium lehet, múltkor is az volt.
Csak most már nagyon aggódom, mert fáj a hasam (méhem, petefészkek).
Félek, h meddőséget fog okozni a folyamatos gyulladás, fertőzés.
Nem elég a PCOS!!! Még ez is......
Nem hiszem, h hívom, inkább elmegyek máshoz, itt a közelünkben.
Nem akarom zavarni, hiszen egy évben egyszer megy szabira szegény.
Köszi!
Mondjuk az már nekem késő :-(
Sziasztok!
Az igaz hogy Gubás dokinál 60 ezer egy szülés?
Szia!
Sajnos nem ismerek gasztro-s dokit, de próbálj meg Neten keresgélni, vagy hívd föl a kórházat, kérd a gasztro rendelést, és érdeklődj asszisztensektől, dokitól, aki fölveszi a telefont, h tudják-e, van- vkinek magánrendelése, elérhetősége stb.
Abban kérnék segítséget,hogy az orvosom szabadságra megy,de azt mondta,hogy jövő héttől járjak flowmetriára, 2 hét múlva pedig már nst-re is.Aztán rohant,nem tudtam kérdezni.Milyen napokon mettől meddig lehet menni?S helyileg hová?A flow gondolom ott van,ahol az UH.(megyei kórház)
Előre is köszönöm.
Szia!
Én mindkét gyerekemet nála szültem, és maximálisan meg vagyok vele elégedve, bár olvastam hogy nem mindenki van pozitív véleménnyel róla, de velem nagyon rendes volt.Árakat esetleg a szülésről tudok mert én nem magánrendelésre jártam.
Sziasztok, még teljesen új vagyok a Fórumon,(de teszik:-)) jelenleg "kezdődő" babaprojektben vagyunk a párommal, és nőgyógyászt szeretnék váltani. Ahogy olvasgattam, hallottam dr Cziáky Tamásra gondoltam. Tudnátok segíteni, hogy szabadságon van, vagy csak hívjam a honlapján lévő mobilszámot? Esetleg árakat tud valaki?
Köszönöm előre is!
Gondoltam, csak sosem veszik fel a telefont!
A megyeiben van egy számítógépes rendszer, amit Gubás Doktor meg tud nézni a kórházban (szülészeten és a "sztk" rendelésen is) és ki is tudja nyomtatni!(ezért tudja azt mondani , hogy nála lesz), így a labornak is ugyanúgy megvan!
Úgyhogy nyugodtan mehetsz érte és megkapod!!!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?