Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
2011 decemberétől megyünk majd. Kérdzték, hogy mikortól szetnénk, mi meg ezt mondtuk.(remlém itthon maradhatok addig!!)
28-án lesz 10 hónapos!
Sziasztok!
Én most vagyok 20. hetes terhes, és azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy szülésre felkészítő tanfolyam hol van? Vagy egyáltalán hol érdeklődjek?
Előre is köszönöm!
Boldog Babavárást! :)
Mi a Dózsába szeretnénk, mert az van közel hozzánk!
Én októberben szeretnék menni megbeszélni!
És mit mondtak mikortól tudják felvenni?
Amúgy mennyi idősek vagytok?
Sziasztok!
Bölcsi ügyben tudna valaki segíteni?
Nagy táskát nem engednek be,csak felcimkézve a folyosón kell hagyni.
Én ajánlom:
kis viz,törülköző,papucs,telefon,szőlőcukor,citrom,
papirzsebkendő,labello.
De még gondolkozom:)
Tán már itt az idő????
Sziasztok!
A szülőszobára mit lehet,ill. kell bevinni? (Megyei)
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a Diagnosztikai Szűrőcentrumba el lehet menni nőgyógyászhoz úgy, hogy nem miskolci lakos vagyok? Ott ingyenes a vizsgálat? Esetleg ajánlani is tudnátok ott orvost?
Egyébként rendes (nem magán) nőgyógyászati rendelésre ingyenesen elmehet olyan aki nem borsod megyei? A válaszokat nagyon szépen köszönöm!! cicafej
Sziasztok! 6 éve Dr Hajas Sándornál szültem 4.100gr-al kisfiamat,simán probléma mentesen, elsőosztályú szüléslevezetés volt. 2 éve citológiát csináltattam ami P3-as HPV gyanús volt, sikerült teljesen kikezelnie 2 hetes kúrával. Tavaly nyáron sajnos volt egy elhalt ikerterhességem, mire mentem akkor már el voltak halva. A műtétemet szintén ő csinálta. Jelenleg 30 hetes terhes vagyok kizárólag, mindezek után csakis Hajas doktorhoz járok.Úgy gondolom, ennyi az orvossal kapcsolatos tapasztalat után már nem váltanék szívesen.Amikor szükséges mindig fogad és lelkiismeretesen ellátja munkáját. Nagyon jó szakember. Van magánrendelése is 2 éve a magánrendelésén 5000Ft volt a tarifa azóta nem tudom, mivel a kórházba járok hozzá.
Úgy gondoltam leírom a saját tapasztalatomat hátha valaki számára hasznos lehet.Mindenkinek minden jót . Sziasztok Lurika
Én hozzá járok már 4éve és nála szültem.
Ha kérdésed van, kérdezz nyugodtan! Szívesen válaszolok.
Sziasztok!
Magánrendelési árakat szeretnék kérdezni tőletek. Gaffarhoz jártam a Semmelweisben, HPV 51-est típust diagnosztizált nálam. Felírt egy rakat gyógyszert. Ki szeretném kérdezni más orvos véleményét is, ezért akarok magánrendelésre menni, egy jó nőgyógyászhoz. Olyan nőgyógyász kellene ahol 5000 Ft körül van egy vizsgálat. Tudtok ilyen mondani???
szia!
egy barátnőm 3 éve nálla szülte a kislányát és azóta is mindig hozzá jár,most május 5.én pedig szintén nálla szülte a kisfiát és nagyon dicsérte,ő nagyon meg van vele elégedve pedig nem tömték sosem tele pénzzel,nem pénzéhes és jól végzi a munkáját.
Én 14 hónapja ügyeletesnél szültem aki Vrastyák volt,nekem nem jött be,kértem érzéstelenítőt és nem adott mondván mire hatna ugyis megszülök,hát nagyon nem igy volt 17.5 órát hagyott vajúdani pedig látta mennyire szenvedek még végül jött Hradonyi és mondta neki hogy mi a fenéért nem hozták még a vákumot nem lehet ezt csinálni egy kismamával meg egy babával hogy itt szenvedjenek,mikor látta hogy nem megy akkor rögtön kelett volna a vákum nem kínlódtatni.
És lás csodát hozták a vákumot 1 nyomás segítséggel és kinn is volt a fiam.
nem én tehetek rólla hogy akkor lassan 48 órája nem aludtam egy szemet sem és nem volt erőm nyomni :( nekem is az állt szándékomban hogy egyedül nyomom ki a babámat de nem ment :(
Sziasztok!
Ismeritek a Megyei Kórház nőgyógyászait? Jár valaki Dr. Dienes Józsefhez?
Tudom, tudom.
Csak azért kérdeztem hátha volt már valakinek.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?