Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nőgyógyászok Miskolcon fórum

Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)

882. rebus24 (válaszként erre: 876. - Szedenci)
2010. jan. 23. 15:44
Köszi szépen az infót
881. tötyi (válaszként erre: 873. - 2514b163b6)
2010. jan. 23. 11:38
Na igen és gondold el ez egy vetélés után hallani amikor az embernek a szive szakad meg,hogy megint nem sikerült.Szörnyű némelyik doki nyagyon könyörtelen.
880. tötyi (válaszként erre: 875. - Szedenci)
2010. jan. 23. 11:33

Sziasztok!

Erre már én is gondoltam de mivel van 1 lányom és 2 fiam ez is ki van zárva.Én arra gondoltam,hogy valami a méhlepény kialakulásánál lehet mert amíg szedem az utrogestan nevű gyógyszert addig nincs semmi gond utána elhalnak a babák.De nem vagyok orvos ezért csak találgatok.De jó lenne már egy doki aki segít.Igazság szerint van is Pesten egy professzor de hozzá nagyon sokat kell járni és nem is olcsó.Ezért keresek valaki itt a közelben mert nem mindegy,hogy esetleg hetetnte hová járok.Ráadásul a férjem sofőr és nem kap minden alkalommal szabit amikor nekünk kell:-((

879. linda74 (válaszként erre: 855. - Szedenci)
2010. jan. 23. 09:46

Szia

Nem akarlak befolyásolni de szerintem a barátnöd jobban jár ha most feljelenti a kórházat,de ugy hogy ügyvédet is fogadjon.

Én ezt tenném.

878. d781f12808 (válaszként erre: 877. - Szedenci)
2010. jan. 23. 04:27

Köszi!

És az is igaz, hogy a babának mindent be kell vinni.

Mikor én szültem csak plusz pelust vittünk.

Most azt mondják kell alkohol, kötszer stb.

A köldökét ellátni.

877. szedenci (válaszként erre: 864. - D781f12808)
2010. jan. 23. 00:31
Apropó ruha, vigyázzni kell, mert ha esetleg császár lenne a vége, akkor már másszínű ruha kell, és ha nem vagy elég leleményes és nagyszájú akár újra kifizettettnek veled 3000ft-ot az emeleten. Résen kell lenni lányok!!! MEGYEIBE
876. szedenci (válaszként erre: 871. - Rebus24)
2010. jan. 23. 00:26
Nekünk orvosi segítséggel lett az első félév után mentünk kivizsgálásra, ahol mindent megnéztek, ultrahang stb.Ha ott oké, akkor azt mondja az orvos, hogy ne stresszelj rá, próbálj ne ezzel foglalkozni, ha nincs testi baj gyakran sikerül. Általába 1 év után szoktak komplettebb kivizsgálásra küldeni (apát is megnézve. Nekünk hamar kiderült mi a gond és onnan jött a cécó, ami nálunk majdnem 2-2,5 év volt. Amikor sikerült, azt mondta az orvos, hogy ő nem bízott ennyire benne mint mi és hogy nagyon szerethet a Jó Isten minket, de a második már pik-pak összejött, délelőtt eldöntöttük, este összehoztuk, szó szerint.
875. szedenci (válaszként erre: 870. - Tötyi)
2010. jan. 23. 00:20

SZia!

A barátnőmnek 4 vetélése volt, nem tudták mitől lehetett. pesten az utolsó után kiderítették hogy mind fiú volt, amik elhaltak benne, szinte majdnem mind azonos korban. Debrecenbe Tóth Zoltán professzorhoz írányították, aki a genetikusok segítségével 2 kislányt "intézett" neki, akiket gond nélkül kihordott és megszült.

2010. jan. 23. 00:17

Sziasztok!

A vágdosós Dudás volt, állítólag volt már egyéb gondja is. Az egyik szülésznő azt mondta többször előfordult ez már mással is( más orvos), volt hogy a másik dokinak az ujjába vágott bele, hogy azt is ölteni kellet az érsebészeten.

873. 2514b163b6 (válaszként erre: 870. - Tötyi)
2010. jan. 22. 22:03

nem semmi vélemény egy orvostól! :-(

Egy barátnőmmel, Pesten él, egyszer fordult elő vetélés. 10.hét körül. Érdekes, ott maguktól elküldték az embriót szövettanra, vizsgálatra, és kiderült, h az anya szervezetében egy gyukkadás (megfázás stb) okozta.

Hát ennyit vidékről,:-(

872. Ági05 (válaszként erre: 852. - Nagasi)
2010. jan. 22. 19:57
2 kolléganőm szült nála,azt mondták szakmailag,emberileg is nagyon jó.
871. rebus24
2010. jan. 22. 18:14

Sziasztok!

A párommal már 5 hónapja próbálkozunk a babával, de nem jön össze, és érdekelne hogy aki volt ilyen helyzetben mennyi idő után fordult az orvosához segítségért,. És hogy milyen eljárásokat,vizsgálatokat ajánlanak mert még nem vagyok ilyen téren jártas.

Köszönöm

870. tötyi (válaszként erre: 869. - 2514b163b6)
2010. jan. 22. 17:07

Előre is köszönöm:-)Az nem baj,hogy ha csak hozzá került csak legalább tudnám,hogy ki az.

lehet,hogy tudják csak nem mondják meg.Furcsa nekem is ez az egész,hogy nem tudják az okát.És ha én nem kérem a kivizsgálást eszükbe se jut,hogy küldjenek.

Az eggyk doki azt mondta nekem,hogy nem kell engem vizsgálni mejd csak sikerül egyszer.

869. 2514b163b6 (válaszként erre: 866. - Tötyi)
2010. jan. 22. 16:11

Megpróbálom fölvenni a kapcsolatot majd ezzel az ismerőssel, hátha segít. Bár úgy tudom, de nem biztos, h nem konkrétan ehhez a dokihoz küldték, csak hozzá került Debrecenben.

Senki, semmit nem tud mondani arról, h miért lehettek a vetéléseid? Ezt nem hiszem el! A 21.században? Pedig nem is pár hetes embriókat vesztettél el!

868. Juttta (válaszként erre: 855. - Szedenci)
2010. jan. 22. 15:02
Melyik doki volt?
867. linda74 (válaszként erre: 855. - Szedenci)
2010. jan. 22. 09:56
Ki volt ez az "értelmes" doki?
866. tötyi (válaszként erre: 865. - 2514b163b6)
2010. jan. 22. 09:55
Debrecenbe is voltam már kétszer vérvételen és ott is minden rendben volt.De ha esetleg annak az orvosnak az elérhetőségét megtudnád szerezni nagyon meg köszönném.
865. 2514b163b6 (válaszként erre: 861. - Tötyi)
2010. jan. 22. 09:33

Engem folyton uh-zott Dienes, semmi panaszom nem lehet rá.

Azért ajánlottam őt, mert a barátnőmet ő vizsgáltatta ki, h mi állhat a vetélései mögött.

Nem tudtam, h már voltál Dienesnél.

Egyébként szerintem neked inkább Debrecenbe kellene elmenned. Egy másik ismerősömet oda küldték a Megyeiből, mert kétszer vetélt el a 8-10.héten. Elhalt a baba. Ott derítették ki különböző vérvételekből, h igen ritka betegsége van. Valami olyasmi, h a méhlepény termel valamit, ami miatt elhal az embrió. Most kapott rá gyógyszert, és ha jól beállítják neki, nemsokára ismét próbálkozhatnak.

Nagyon bízunk benne, h ezúttal már baba lesz a terhességéből.

Hátha neked is megtalálnák és megoldanák a problémád. Drukkolok!

864. d781f12808 (válaszként erre: 860. - Mallmax)
2010. jan. 22. 09:09
Köszi az infót.
863. lizesett (válaszként erre: 862. - Tötyi)
2010. jan. 22. 08:18
Én ugyan személyesen nem ismerem, és ajánlani sem szeretek dokit, de én dr. Bikki Béláról rengeteg jót olvastam, hallottam. Ha esetleg érdekel, akkor utána tudok nézni, hogy mikor -hol rendel.
862. tötyi
2010. jan. 22. 08:08
Ja és az a baj,hogy már nem tudom kihez forduljak a Megyeibe mert már 3 dokim is volt ott és eggyik sem tudott segíteni.
861. tötyi (válaszként erre: 849. - 2514b163b6)
2010. jan. 22. 08:02

Sziasztok.

Köszi a választ.Ismerem Dienest 16 éve nála szültem a fiamat akkor még csak kezdő doki volt.Nincs semmi különös bajom vele de tavaj szeptemberbe amikor terhes voltam a dokim elküldött hozzá genetikára és közöltem vele,hogy 19 hetes terhes vagyok és nem érzem a babát mozogni azt mondta ne izguljak nincs semmi baja a babának.Ilyenkor még nem nagyon mozognak.(Szerinte)Magas volt az afp-m és se ő se a volt dokim nem küldtek uh-ra.Párnap mulva kiderült,hogy 12 hetesen elhalt a babám.És ez már a 4-dik baba volt amit elvesztek így hogy 12 hetesen elhel.Ezért keresek egy dokit aki segítene.Már egy halom vizsgálaton túl vagyunk a párommal de sajnos semmit nem találnak.

860. mallmax (válaszként erre: 858. - D781f12808)
2010. jan. 22. 07:35
Ha az oltást tudjátok igazolni,akkor már bent lehet az apuka.Mikor előkészítettek be is mehet hozzád és akkor kell a ruháért fizetni,ott a helyszínen.3000 ft!
859. mallmax (válaszként erre: 854. - Szedenci)
2010. jan. 22. 07:34
Sziasztok!Meskó tényleg nagyon rendes és lelkiismeretes doki.Decemberben szültem,sok gond volt a terhességem alatt.És bár nem ő volt a fogadott orvosom,14 hetesen megmentette a babámat,amit Sándor el akart venni,mert a kinyílt méhszájamra azt hitte,hogy vetélek.Meskó volt az ügyeletes főorvos és ha akkor nem jön be megvizsgálni,most nem babázhatnék!
2010. jan. 22. 07:10

Nem tudjátok véletlenül milyen változások vannak a megyeibe a papás szülésnél?

Most mikor kell meg venni azt a ruhát?

És kell igazolás az oltásról?

857. pityputy (válaszként erre: 855. - Szedenci)
2010. jan. 22. 06:39
Engem is érdekelne ki volt ez a doki!
856. d781f12808 (válaszként erre: 855. - Szedenci)
2010. jan. 22. 06:07
Ki volt a doki?
2010. jan. 21. 23:12

JA, apropó!

A barátnóm 2 hete szült a Semmelweisbe és császárral, ahol belevágtak a gyerek arcába és fejébe 12 öltéssel varrták össze és elfelejtették vele közölni, aznap nem kapta meg a gyereket, azt mondták pihenjen, csak másnap látta mikor kihozták. Majd elájult. Azóta kellett menni koponyaultrahangra stb. Azt mondta ha visszamarad a gyereknek valami bepereli a kórházat. A bőrgyógyász azt mondta a kicsiknek hamar regenálódik a bőre, de ez olyan mély valószínű megmarad a sebhely.

2010. jan. 21. 23:08

Sziasztok!

Én 5 hónapja szültem Cziákynál, már megírtam a véleményem róla. Az elsőt Meskó Lászlónál szültem, róla még nem láttam írni, így most én ajánlom sokatok figyelmébe. A Vasgyáriba volt, Szikszón kezdett, de a Vasgyári bezárása után a Megyeibe került. Én röpke 14 éve hozzá járok, nekem vele lehetett gyerekem. Az első fiam akkor született amikor a Vasgyárit bezárták, így szinte 2 hétre rá szültem a megyeibe. Az "Atyaúristen" 11 nap túlhordás után indított szülésnél 17 óra vajúdás után és miután a gyerek szívhangja leesett 50-re azt mondta még kitehetnek hétvégére osztályra még ráér. Meskó ekkor bezárta az ajtót, és azt mondta harapjak a kispárnába magzatburkot repesztett mert épp hogy fél ujjnyira voltam nyitva zselével, oxitocinnal 17 óra után és a magzatvízbe uszkáltak a mekónium darabok, okker sárga volt a víz. Nem engedték be a férjem, addig míg nem szaladtunk a mütőbe. Szinte órák óta összefüggő fájásaim voltak, nem tudták beadni a gerinc érzéstelenítőt, 8-szor szúrt, mire bejött Meskó benyúlt és szólt mikor nincs fájás, na akkor szúrtak rögtön. Némi gond vissza is maradt a gyereknek ebből a kis buliból. Most sajna 2 hónappal előtte szólt hogy pont akkor megy szabira, de előtte befektetett toxémiával hogy megindítja hamarabb. Az uh-on azt mutatták hogy a kiírt előtt 2 héttel még nem érett a tüdeje, ami lehetettlen, de így nem merte bevállalni, mert megráncigálják, ha mégis az ultrahangnak van igaza a gyereknek légzési leállása lehet. EElmondta megértettem, bár fájt a szívem érte. És ekkor kaptam Cziákyt, mert ő a váltó társa.

Meskónak van magánrendelése 5000ft, és a szülésnél sincs tarifa, nem pénzéhes, annyit adsz, amennyit tudsz. Én nem halottam még olyat hogy éjszaka nem ment volna be akárkihez, a barátnőmhöz Pestről jött haza.

853. Pocok:) (válaszként erre: 852. - Nagasi)
2010. jan. 21. 18:24
nagyon jó...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook