Netfüggők! (beszélgetés)
Szia Szellő! Szép neved van, csak nem a lovad neve?
nincs eltörve csak erős zúzódás és ficam....
jobban van csak én vagyok rosszul a sok fekvéstől...
felétek mi újság?
Na jó reggelt szellőúr!hogy van a törött lábad? :))
jó reggelt kellemes napot mindenkinek:)
Szia Móni!Hát nyugodt!Ma reggel jött az sms,hogy most pakolnak be a kocsiba,aztán mennek Kazincbarcikára!Éjjel csőtörés volt a mosodában ahol voltak!Most meg utazhatnak fáradtan Kazincra :S
Ja a betegszállítót reggel 6 óta várjuk,mert még nem jött!Hát én megmondtam anyámnak az életemet nem bíznám rá,az k.élet!Nem tud 1 mondatot kereken elmondani,olyan sík!áhhhh
Nem tudta elintézni ezt az ügyet sem,úgy ahogy kellett volna!
Megyek dolgozni. Szép napot kívánok mindenkinek.
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok. Melcsi milyen volt az éjszakád? Nyugis volt? :))))))
Kriszta majd jön, ha akar, és ha jól lesz a gépe. Mindenki saját maga dönti el, hogy mit akar. Felnőtt ember. Amúgy én is rég óta gondolkozom, hogy kicsit szüneltetném a fórumozást, csak nehéz el kezdeni, ez olyan mint a fogyókurázás. :)))))
Sziasztok!Kata!Már írtam egyszer,hogy nem valaki/k miatt nem jön erre a fórumra!Sőt nem csak,hogy erre a fórumra,másikba sem nagyon írogat!Sőt,csak a naplóját írja meg,meg másét olvasgatja,és ennyi!:)))
Hol ? :)) Nem is értem, miért nem jön ide beszélgetni, amikor a naplóját meg olvassátok, ráadásul akik miatt elment, már nincsenek itt. Azt hiszem. Pont én reklamálok, aki nem is nagyon ismerem. :P
De, voltam, csak délelőtt, 2 mondat erejéig...
Most is lennék, csak már meg ti nem vagytok.
Jó éjszakát!
Itt van már a szülinapos :)))
Jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Aludj jót Mónika.
Én is megyek, mert Marcsi te úgyis mindjárt mész domizni. Jó éjszakát kívánok neked, és mindenkinek.
Puszi nektek.
Sajnos ilyen világban élünk - ahogy szokta mondani anyósom.
Jó éjt Timi. Szép álmokat. Kata sem volt ma.
Persze. Zsoltinál megint el küldtek egy embert. A takarítónőt. Bármelyik pillanatba sor kerülhet Zsoltira is.
Én is elbúcsúzom mára. Jó Éjt !
Kriszta ma még nem volt a naplójában, biztos ünnepelnek. Többször is benéztem ma. Vagy még rossz lenne a gépe nem tudom.
Nem haragszom egyáltalán.
Jól van én is úgy terveztem, hogy 10-kor megyek aludni.
Rád is értettem Marcsi, meg másokra is :)))) De ezért ne haragudj meg rám.
Nekünk is van már egy pár egér a szekrényben, amelyik nem működik.
Úgy látom Melcsi is itthagyott bennünket. Én 10-ig vagyok, azután domi, majd megyek lefeküdni, mert éjszaka megint sokszor fent voltam és napközben sem aludtam.
Na hála istennek be szart az egér a laptopon, pedig nem rég vettük. Itt simogatom középen azt a marhaságot. Jaj de bénázok. :))))
Ezt rám értetted ugye? Mert magamra vettem. És igazad van.
Hát igen ismersz már ennyire, mert én be mutatkoztam nektek hogy ki vagyok. De én meg nem ismerek senkit, senki nem akar nekem mondani semmit. :))))))
Zsolti sem néz TV-t? Pedig sok sportközvetítés van több csatornán keresztül.