Netfüggők! (beszélgetés)
persze,holnap mindenképp :)
Jobb hát,több mint 1 óra az odaút!Utál utazni,nem szokott soha!Tegnap ahogy hazajött,ki is dőlt! :)))
elintéztem,bár valami hatósági bizonyítvány kell holnap nekik!Mehetek holnap is be :S
igen,itthon van,majd Pénteken viszik ismét,és asszem Hétfőn fektetik be a K.vári kórházba!
...és elintézked amiért mentél?
Nagymamád otthon van?
Én 1 hónapja vagyok tag, nem értem miért nem léptem be hamarabb. Sokat unatkoztam nem volt kivel cseverészek. Barátnőim is elvannak már nem járunk össze. Így nekem marad a netes kapcsolattartás.
Örülök hogy idetaláltam és új barátokkal ismerkedtem meg. :)
Én megmondom őszintén az első amikor felébredtem, hogy megnézem a dominóimat, hátha tudok venni esetleg 1 pontért.
A második viszont ez a fórum. Van, amikor én sem írok be, mert vagy nincs mihez, vagy nincs témám, vagy nem érek éppen rá.
De amióta itt vagyok a fórumon talán akkor fordult elő, hogy ne írtam volna akár 1 mondatot is, amikor a németek nálunk voltak. De azt hiszem, hogy akkor is beköszöntem mindennap.
Én már nem bírnék meglenni a fórum nélkül, életem része lett. Szüneteltetni meg minek? Hiszen alíg várom, hogy itt legyek!
Én se szeretek tv-t nézni, DVD lejátszóm nincs, Hifi csak dísznek:) Gépen hallgatok zenét, cseverészek, mindent itt intézek én is :)
Fórummal kapcsolatban van amikor olyan a téma hogy nem tudok hozzászólni akkor elvonulok.
Meg ugye több helyen is jelen vagyok és van hogy az egyikben elidőzök és így a másikban lemaradok.:)
Én meg erre annyit mondok,majd ha jársz más fórumokra,meg itt leszel évekig nap mint nap,Te is megunod!Nem ismered ezt a portál!
3 év múlva megkérdezlek! :)
Drága Mónika. Tudom már, mi a furcsa. Én nem szoktam elhatározni ilyeneket, azt csinálom, amihez kedvem van. Persze, ez túlzás... De pl. nem mondom, hogy szüneteltetem a fórumra írást, mert lehet, hogy holnap éppen eszembe jut valami, amit szeretnék elmondani.
Na, ezt jól megbeszéltük. :)))
Szép napot mindenkinek !!!
Jó reggelt Mindenkinek,én is ezt mondom :)))
Mi lesz ma a programod?
Nekem be kell mennem a városba a szoc.oszt.ra :S
Kell nekik a 8.-os bizonyítványom
(már múltkor mondtam a csajnak,hogy nem az a legmagasabb iskolai végzettségem,de rittig azt írta be...tudom miért :S)
Én nem bírnék egyik nélkül sem :)
kutyám meg nincs :) mondjuk nem is kéne
Szép jó reggelt mindenkinek. Szép napot kívánok, csak nap nincs :))))))
Kata csak annyit, hogy a Tv nézést is szoktam szüneteltetni, egész jól meg vagyok nélküle, sőt DVD lejátszó nélkül is meg vagyok, meg hifi nélkül, az internet az, ami nélkül nem tudnék meg lenni, és a kutyám ami nélkül nem tudnék meg lenni, na azt egyenlőre nem szüneteltetem. :))))))
Puszi mindenkinek!
Mónika! Részemről az a lényeg, hogy itt vagy/voltál és holnap is jösz.
Jó éjszakát mindenkinek! Domi volt.
Megyek én is lefeküdni aludni. Mindenkinek jó éjszakát kívánok.
Puszi nektek. Szerbusztok
Szió:)
egyben mindenkinek jó éjt:)