Netfüggők! (beszélgetés)
persze,gyümit,mert 6 után már nincs kaja :)
Nálatok mi volt a vacsi?
Na oké,minden!Vagyis mára!
Összepakoltam a holnapi kajáját,cuccait,elküldtem fürdeni!Tesóm megy el holnap mellé!
Ma még nem ettem,de abszolút nem vagyok éhes :)
Majd valami gyümit benyomok :)
végre nyugiiii van!
Hát elég nagy baja van!Tudod a kórházak nem úgy működnek,hogy baj esetén szigorúan azt fogják bent,akinek nagy baja van!
Írhatnék példákat,de nem teszem!
Ha az nem nagy probléma,hogy nem tud levegőt venni,meg a zokniját felhúzni,akkor semmi!
Most telefonált,hogy kiengedték!Jól meg van fázva!Most hozzák haza!
Az exem most ment el,fél 4 kor indul Pestre,valami mosodában elromlott a víztisztító berendezés,azt kell neki megcsinálnia!Éjszaka jön haza,itt alszik nálam!Délelőtt pedig megy újra vidékre(Szeged,vagy Orosháza,vagy Tatabánya)
Reggel meg indítjuk az öreglányt Kaposra!Zajlik itt az élet!Csak kicsit unom! :)
Nálunk "csak" Picúr lett beteg. Hasmenése van, már beadtunk neki egy tablettát. Nagyon csendes, de izgága, nem sokáig tud egy helyben feküdni, mindig helyet változtat. Mindig szaglássza a fenekét. A kicsi is érzi, hogy nincs jól az apja, mindig koslat utána.
A mai dolgunk 80%-ban lerendezve.
Na mi meg most vittük be anyám a sürgősségire :S
f@szom kivan :S
Hát holnapra össze kell készítenem az öregasszonyt,nem is tudom mikor jön érte a betegszállító autó?
Anyám menni nem tud,de levegőt is alig bír venni!hát a tököm tudja mi lesz???
Jó Reggelt!
Na nálunk megint beütött a karch,a pics*ba bele most már!
Holnap viszik öreganyámat Kaposvárra,kivizsgálásra,anyámnak meg haza kellett jönnie éjjel a munkahelyéről vesegörccsel!Nagyon szarul van!
Most már elegem van!Mikor lesz ennek vége? :(((((
Kriszta, boldog szülinapot!
Szép napot mindenkinek...
Sziasztok!
Krisztának nagyon sok boldogságot kívánok születésnapja alkalmából!
Nekem is nagyon hiányzol, ha bár a naplódat mindig olvasom, ezért nagyjából képben vagyok Veletek kapcsolatban.
Mónika! Nálunk - 9 fok van, a Ti - 3 fokotokkal szemben. Itt minden hófehér, zúzmarás.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok a hétfő ellenére is!
Jó Reggelt !
Üdv a munkahelyről, már megint hétfő van !
Szép Napot Mindenkinek !
Kriszta Boldog Szülcsinapot !
-3 fok van, most megyek le a kutyával sétálni.
Sokkal jobban vagyok, remélem nem esek vissza.
De jó lenne itthon maradni ma még, meg holnap, meg azután :)))))))
Jó reggelt mindenkinek!
Először is azért jöttem, bár tudom nincs itt köztünk, de hát ha olvas minket.
Krisztának Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok!
Gyere vissza Krisztám, mert hiányzol.
Én szeretem a rákóczi túróst is, meg az ischlert, meg... nem sorolom. De nagyon szeretem a pogácsát is, van olyan sokszor, hogy inkább sósat kívánok.
A halat én sem szeretem, a ruszlit tuti nem tudnám megenni, rántva már ettem. Jó sok tartárral, hogy elnyomja a hal ízt. Ha valamit nem vesz be a gyomrom, az nem megy le.
Megyek lefeküdni, mert fázok, most jöttem a fürdőszobából nem régen.
Jó éjszakát kívánok mindenkinek!