Nemrég a barátom megkérte a kezem. A gond az,hogy van... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Erről a helyzetről eszembe jutott egy film. Mar jó regen lattam, igazan a végére se emlekszem. Tinikorban kezdődött. Összejött egy páros. Flörtölgettek, baratkoztak, neha talalkoztak, összejöttek, szakítottak. Az útjaik mindig keresztezték egymast. De vmi mindig hianyzott. Aztan felnőtt fejjel megint talalkoztak. Es innen nem emlekszem a végére..:/
Egyebkent ha ilyen ütemben haladtok, hosszu kapcsolat lesz.. ;)
Ez valóban komoly gond, át kell gondolni, mennyire kötődsz a barátodhoz. Ha egy ilyen "szemezős ismeretlen ismerős" is meg tudja zavarni az érzelmeidet, akkor ez valóban gond.
Kérj a barátodtól időt a válaszadásra, és talán egy kis találka-szünet sem ártana (pár hét), hogy kiderüljön, mit is érzel iránta valójában.
Imádom amikor minden szavam ki van forgatva.
Leírtam egy vallomást , ahogy más is. Erre bumm . Köszönöm aki építőleg szólt hozzá. Mindenki azt gondol amit akar. Senki nem látja a helyzetet teljesen át. Részemről ennyi, nem is értem miért kellene bárkinek magyarázkodnom. Szép estét.
Nem mondjatok hogy ti sosem szemeztek mással ?
Attól mert nem lebegek a föld felett még szeretem. Sosem csalnàm meg, és sosem fogunk beszélni , de már el lettem könyvelve mindennek. Csak normális nőnek nem 😅.
Nem hiszek a tündérmesèkben. Attól mert meg nézek mást nem vagyok rihe. Vallomás meg arra való hogy le írjam. Köszönöm ❤️
Föld felett lebegni? Aha.. ,és ha valaki nem lebeg ott gond van?
Baromi károsak a romantikus filmek és sorozatok :(
A másik. "Ha igazán szeretnéd a párod" nem tennéd ezt vagy azt. Szintén romantikus filmeken szocializálódott agymenés.
Hát én pasit sem dicsérnék meg.
Lánykérés után a föld felett kellene lebegned, ha igazán szeretnéd a párodat, és eszedbe sem jutna szemezni mással. És de, ebből kiindulva meg fogod csalni, ha már a barna szempár elég neked, képzelem, ha még kedves szavakat is mondana...
Ha így gondolod, akkor nem szereted a párod.
Ha egy kis szemezéstől már arra gondolsz, hogy hozzá se mész, akkor nem is szabd, mert nem szereted igazán.
Illetve nem is értem, amikor az ember ebben az életszakaszban van, nem szemezget mással......
Még mielőtt elkötelezed magad, jól gondold át mit teszel, nehogy késő legyen!
Ha már most szemezel mással, mi lesz a továbbiakban?🤔
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki, aki megkérte az apát, hogy mondjon le közös gyermekükről?
- Ti miből tudtátok, hogy a párotok az igazi, éreztétek, hogy neki igent kell mondani? Párom megkérte a kezem, imádom, akarom őt de...
- Nálatok hogy zajlott? Párod megkérte a kezed, vagy eldöntöttétek közösen, hogy összeházasodtok?
- 3 évvel ezelőtt megkértem a párom kezét...
- Jól döntöttem, hogy megkértem, költözzön el?
- Kicsit furcsa, amit ma láttam! Kolléganőm megkérte a barátja...