Nem várt baba, most mi legyen? (beszélgetés)
Nem vaúzok meg semmi sem csak annyit hogy elég szívszorító végignézi egy abortuszt nem kivülről hogy hogy csinálják hanem belülről ahogy a testen belül az a kis embrió minden tudás nélkül menekül!!!
Ennyi.....
Szerintem sokkal aljasabb dolog megszülni és utána lemondani róla....
Egy terhesség/szülés is megviseli a nőt testileg. A lelki dolgok pedig, persze, nyilván nehéz, de mérlegelni kell, az apukák eléggé be tudnak rágni, ha az akaratuk ellenére akarnak belőlük apukát csinálni... (akár megint).
én a helyedben leülnék a férjjel és akár egy egész estén át beszélgetnénk mi változna,átszámolnánk anyagilag mit jelentene a családra nézve a dolog stb stb.ha van esély arra hogy fel tudjátok nevelni úgy,hogy nem romlanak emiatt jelentősen az életkörülményeitek,továbbra is meg tudtok adni mindent a már meglévő gyerekeknek,akkor a megtartás lenne a jó szerintem.
az én párom azt mondja jelenleg,hogy semmiképpen sem akar 1-2 éven belül kistesót,de tudom mennyire imádná pár nap után miután hozzászokott a gondolathoz :) (persze nem lesz,mert én sem szeretném még)
nálam az abortusz szóba sem jöhetne csak ha életveszély miatt van rá szükség,számomra egyenlő a gyilkolással és mehetnék is a pszichiátriára :)
de mindenki máshogy áll ehhez,ha azt a döntést hozzátok hogy képtelenség lenne eltartanotok még egy csöppséget,az is egy döntés..
nekem is jött a 4., mikor a 3.még 6 hós volt, pont aznap teszteltem. Nem akartam megtartani, elkezdtem intézni az abortuszt. A párom sem akarta... Azután menet közben valahogy meggondoltuk és nem mentem el a megszakításra... Pont ma 1 éves Zsófim!!!!!
:-))
Beszéljétek emg, rágjátok át még jópárszor és a döntés mindenképp közös legyen!
Sok sikert és kitartást, bárhogy is alakul tovább az élet!
Engem a kocsi zavarna legkevésbé,van 7-8-9 vagy több személyes kocsi, vagy kisbusz is, amit még lehet normál jogsival vezetni.
A minőségi élet a fontosabb, az, hogy a kicsitől tudja-e vinni színházba,múzeumba vagy bármilyen szabadidős kikapcsolódásra a nagyobbakat, nekik mi marad így ki az életükből.
De tényleg ezt annak kell eldönteni aki ebben a cipőben jár. Nem könnyű neki biztos.
Nézd!
Ez a Baba jönni akar!
Téged választott Anyának ebben a halandó világban!
Nincsenek véletlenek, ez a csöpp Lélek Hozzátok tartozik!
Akár akarod/-játok, akár nem!
Nekünk 5 van. Bár mi nindet terveztük közösen.
Hogy megtartod-e vagy nem azt nektek kell eldönteni.
Az autó nem lehet téma, sok autóba lehet 7-en ülni. A miénk is ilyen.
igen. szerintem attol fugg, hany eves vagy.
sok csalandal latom, hogy a gyerekek felnonek, szuloknek hianyerzetuk van, es szulnek 38-40 evesen meg egy gyereket.
mikozben a tobbi 2-3 mar 18-20 eves. az szerintem tok jo!
de 4 kicsi gyerek az mas.
Sajnos ezt Neked , nektek kell megoldanotok.
Mérlegelni, mennyire viseli meg a házasságotokat, a már meglévőeknek mennyivel jut kevesebb iskoláztatásra, edzésre stb. azt figyelembe kell venni, ha valamiért ne tudtok külföldön gyökeret verni, hogyan tudtok itthon megélni tisztességesen, és a végső mi lenne, ha Ne adja Isten valamelyikőtök beteg lenne. Sajnos a pakliban mi van sosem tudjuk előre. Még az is benne van ez a baba hozná a későbbiekben a legnagyobb boldogságot idősebb napjaitokra.
A döntés a Tiétek.
en sem tartanam meg. 4 az kicsit sok.
nem beszelve arrol, hogy 5-en meg elfertek egy autoban, 6-an mar nem.
Egyszer voltam babysitter egy 4 gyerekes csaladnal. anyuka azt mondta, hogy tok mindegy, hogy 1 gyerek, 2 gyerek, vagy 3 gyerek.viszont
4 az mindenkeppen sok, o az autot mondta, es az csak egy.
További ajánlott fórumok:
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Most mi legyen? Hogyan tovább?
- Mi legyen a most alakuló állatmenhelyem neve?
- Egy más életért - Most legyen tényleg az a bizonyos "holnap", amikortól lefogyunk. Jössz?
- 2-án kellett volna megjönni, most 2. napja barnázok egy kicsit, szerintetek van esély, hogy baba legyen?
- Annyira várom, hogy babapocim legyen a mostani ciklusban.🙏🥰...