Nem tudom, mi ez az érzés, de nagyon rossz (beszélgetés)
Na,a sors megint döntött helyettem.
Ma vagyok utoljára,hétfőtől nem kell jönnöm.
Fizetni nem tud a tulaj,elment kölcsönkérni állítólag.
A papíraimat csak csütörtökön tudja behozni,mert elmegy hétfőn Sopronba.
De ez így nem jó,mert a mai nappal vége a munkaviszonyomnak.
Mit tegyek?
Segítsen valaki,meg fogok bolondulni.
Így hogyan legyek jól???
lassan jelentkezett a hatása :) Ne várj csodát, 1-2 hét is eltelik általában. Csökkentek a mélypontok, megszűnt a motiválatlanság, tisztán tudtam gondolkodni. Ha előtte olyan voltál akár az is lehet belőled :D
Valahol olvastam, a depi olyan, mintha szürke kontaktlencsén át néznéd a világot, ez az érzés szűnt meg.
Azzal semmi gond nem lesz,nem használok olyasmit.:-)
Mit éreztél,amikor bevetted a Cipralexet?Jobb lett a kedved,hangulatod?
Nem lesz belőlem mindenen röhögő,hiperaktív nőszemély?:-))
Ezt mondta pszichomókus doktornéni is.
De félek elkezdeni,nem tudom,miért.
Most adtam magamnak egy kis időt,elmegyek szabira jövő hét után,aztán majd meglátom.
Jó sokat beszélgetek a férjemmel majd,szegény,és nem leszek egyedül.
Szia.Tegnap voltam 41.
Azoktól a gyógyszerektől,amiket kaptam,a menstruációm teljesen megzavarodott.
Erre is gondoltunk,hátha jön a banyakór!
Abba hagytam a gyógyszereket,őpersze szépen,fokozatosan,és most pontosan meg is jött.
Sajnos februárban,amikor az intenzívre kerültem,nagyon nagy stresszként ért,meg amit ott láttam.
De utána nem voltam ilyen pocsékul,mint egy hónappal ezelőtt.
Hogy elmondja,nem vagyok bolond,mások is küzdenek,és mert nem tudtam már egyedül ezzel az egésszel megbírkózni.
Csak nem könnyű azt sem elfogadnom,hogy gyógyszerektől kell jobban lennem,mert magamtól most nem megy.
Így is szerencsecsomagnak érzem magam mostanában,erre még bebogyózom magam,lesz erőm letenni,tényleg jobban leszek?
Sok a kérdés,sok az időm,mégsem elég.
Mint írtam, nem segített, mert légszomjam volt.
De ha akkor elmondta volna nekem valaki, hogy nem fogok megfulladni, csak nyugi, akkor lehet hatásos lett volna, hisz relax gyakorlat. Viszont a meditáció/agykontroll nagyon hasznos, abból nem árt beszerezni pár hangfelvételt! Neten biztos találsz, hátha neked is könnyít a dolgokon! Én is most szeretném újra alkalmazni, hátha nem kellene állandóan a savlekötőhöz nyúlni, mert a helyes étkezés nálam kevés.
A jóga az mennyire segíthet?
Én most úgy érzem,kimerültem,és ettől lehet,mert más nem történt ma,amitől elfáradnék itt bent,sajnos.
Holnaptól elkezdem,mert kíváncsi vagyok,az ételek mennyire játszanak közre.
Bár valahol érzem,rendbe kell tenni a dolgaimat,de egyedül nem megy,bármennyire is igyekeznék.
Ebben nagyon igazad van,sajnos erről én sem tehetek,egyszer tök jól vagyok,aztán meg lehúzzák a rolót.
És nekem is ha a húgommal lehetek,az nagyon sokat segít,pedig nem beszélek erről,amit érzek,csak ő olyan magabiztos,határozott.
De nem akarom terhelni,tényleg,mert neki is fáj,ha nem vagyok jól,úgyhogy össze kell kapnom magam.
Saját magamért,elsősorban,természetesen.
Nekem epepolipon van, szintén a sav miatt, amit szintén az idegeskedés generált.
Nem mondom, hogy neked is ezért alakult ki, de megvan rá az esély. Viszont akkor tényleg figyelni kell a táplálkozásra is.
Ez ilyen, egyszer fent, egyszer lent. Ez benne a legrosszabb. Hirelen csap le, a környezetünk meg hülyének néz, hogy az előbb még nagyon jól voltunk. Talán ez is z egyik legrosszabb az egészben, hogy már nem hisznek nekünk, vagy nem érenek minket, pedig a segítségük felbecsülhetetlen.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki valamit nagyon rossz kedvre és csalódásra?
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- Hogyan lehet megnevelni egy nagyon rossz kutyát?
- Nagyon rossz egyedűl :(
- Pánik. Én jól tudom, mi ez. De rossz nagyon.
- Ha reggel felkelek nagyon rossz a gyomrom, mindig hányingerem van..nagyon rossz érzés! Mit egyek/igyak, hogy ez ne legyen így?