Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem tudom mi baja van az embereknek. Ma megkérdeztem egy... fórum

Nem tudom mi baja van az embereknek. Ma megkérdeztem egy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
35. Violet18 (válaszként erre: 34. - Globus)
ápr. 26. 08:23
Nem feltétlenül, csak tényleg jó lenne ha megnézné az ember kit kérdez meg.... egy idő után már zavaró
34. globus
ápr. 25. 07:03
Jellemzően ba.atlan nők.
33. srcrss
ápr. 25. 06:43
Paranoiásak. Mindenről és mindenkiről rosszat feltételeznek.
32. Amaunet (válaszként erre: 26. - Ágio8405)
ápr. 25. 06:41
Köszönöm, már kaptam választ!
ápr. 25. 00:52
Meg van a másik véglet, amikor úgy köszön el az eladó hogy puszillak, aztán ha én is azt mkndom úgy néz rám mjntha a Marsról jöttem volna. Miért? Hol van előírva hogy csak a személyzet lehet kedves, még néha túlzóan is. A vevők meg néha azt hiszik ők ott valami kiskirályok. De ez nem baj, emberek, kész. Viszont amikor kígyózik a sor és nem nyitnak ki a 3 üresen álló pénztárból még egyett, na az aztán rohadt idegesítő
30. Lady Lavender (válaszként erre: 29. - Lady Lavender)
ápr. 25. 00:16
@csak előtte meg kell bízni valakit, hogy szetszedi a veres darabokat.
29. Lady Lavender (válaszként erre: 27. - Globus)
ápr. 25. 00:15
Az igaz folag
28. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 25. 00:14

Én a DM-ben többször lettem "elado", mert szoknyát horhok csinosan fehér bluzzal.

Hát itt épp macinacit nem vesznek fel, és jó, ha a gallért kivasaljak.

A Tescoban meg a qrvara nem egyenruhában piros pólóban voltam. De megtalaltak.

A vicces az egészben, hogy mindkétszer pontosan ott volt, ahol mondtam.

27. globus
ápr. 24. 18:11

Valamelyik nap lazán tekerek egy 2 sávos! azaz felezővonallal ellátott kerékpárúton, 3 méter széles. Jön szembe egy nő, messziröl hesseget, hogy menjek ki az útra, merthogy ez a kerékpárút egyirányú! 😂

Most komolyan, még ha így is van, nem férünk el egymás mellett? Az a fő, hogy igazunk legyen?

26. Ágio8405 (válaszként erre: 5. - Amaunet)
ápr. 24. 16:58
Írd be a Googlebe hogy Karen jelenség.
25. globus
ápr. 24. 13:57
Még sosem volt ilyen problémám.
24. Enissa (válaszként erre: 22. - Libikóka)
ápr. 24. 13:43

És nem jobban esik? De, biztos vagyok a válaszodban, hogy igen. :)

Inkább jöjjenek, szólítsanak meg, mint hülye morcos picának gondoljanak.

ápr. 24. 10:51

Eladónak még sosem hittek.

Itt nálunk nagyon ritkán vásárolok, ezért engem is folyton ellenőrnek hisznek 😄

A nagy üzletekben pedig mindig megtalálnak az idősek, el tudnám-e olvasni mi van a csomagolásra írva, vagy melyik a 8 tojásos tészta, esetleg a felső polcról kellene nekik valami 😄

22. libikóka (válaszként erre: 20. - Enissa)
ápr. 24. 10:45
Nem nézett eladónak,de mivel aránylag kevésszer járok "megközelíthetetlen" fejjel így azért megtalálnak az ilyenekkel néha:D
21. Enissa (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 24. 10:39

Már felesleges volt a kérdésed, irritálhatta talán.

Nem biztos az eladókat nézi le, mindenkinek lehet rossz napja, te meg nem hagytad békén, csak bactattad tovább,

lehet amikor hazament, ő meg azt mondta, képzeljétek egy flúgos nő nem akadt le rólam, nem értette nem vagyok eladó. :D

20. Enissa (válaszként erre: 12. - Libikóka)
ápr. 24. 10:33

Ez így helyes, nem morcoskodni kell, hanem, ha tudok segítek, ha nem, mosolyogva szólok nem tudom.

Neki is és nekem is szebb a napom. :)

Mondjuk még nem néztek eladónak, én nem nagyon szoktam pólóban lenni.

ápr. 24. 09:09
Minket a férjemmel mndig ellenőrnek néznek a piacon. Még ki sem fizettem az árát már nyújtja a számlát:)
18. michelle.r (válaszként erre: 10. - Violet18)
ápr. 24. 09:03
Én egyszer azzal borítottam ki egy ránézésre sem túl kedves idős nőt, hogy miközben ágyat nézegettem, megkérdezte tőlem, hogy mennyiért vinném le a csomagját a bejárathoz. Én meg azt mondtam neki, 100.000 forintért. Teljesen kikelt magából és elhordott mindenféle szemtelennek. 😎Akkor gurult be igazán, amikor visszaszóltam neki, hogy kérdezze meg valamelyik áruházi dolgozót, lehet hogy ők olcsóbban is vállalják.
ápr. 24. 07:52
Exférjemet nézték mindig, minden boltban eladónak, amit olyan szintre fejlesztett, hogy egyszer egy másik eladó is eladónak nézte! :D Sose sértődött meg, jót szórakoztunk rajta, és persze ha tudott segített. Nem is értem miért kell bunkónak lenni.
16. a7bb8tt (válaszként erre: 12. - Libikóka)
ápr. 24. 07:22

Én is így szoktam :) A múltkor a Sinsay-ben jött oda egy nő, hogy tudnék neki segíteni? Már sejtettem, hogy eladónak néz, de azt mondtam: Nem dolgozom itt, de persze, segítek ha tudok :)

Ez pl azért történhetett, mert mindenki kabátban volt, én meg nem.

15. birebora (válaszként erre: 6. - Enissa)
ápr. 24. 01:51
Nem tudtam, hogy van erre gyűjtőfogalom. Ma is tanultam valamit:)
14. Amaunet (válaszként erre: 6. - Enissa)
ápr. 23. 23:57

Köszönöm!

Nem ismertem eddig. Talán mert fel sem figyeltem az ilyen emberekre.

13. Nikice (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 22:51
Ez a szomszédom személyleírása 😱
ápr. 23. 22:11

Pont ma szólított meg egy néni a G.M- ban , szappant keresett.

Segítettem,közben beszélgettünk.

Aztán örültünk mikor meglett.

Így is van,szerencsére:)

Utána keresgélés magamnak is,,,,rémes, hogy kéthetente átpakolják amiből a legtöbb fogy.

11. Panna.33 (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 22:06
Nem hiszem, hogy olvassa. 😃
ápr. 23. 21:50
Jaaaj, napjában hányszor van ilyen, ha azt mondom nem tudom mit keres az a baj, minek dolgozom itt- jön a válasz- ha meg közlöm h nem dolgozom itt megsértődik. Amíg nem szólítanak le folyton ezzel sajnos nem fogod tudni átérezni 😞 🤷‍♀️
9. Imisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 21:40
Nem lehet, hogy pl. siket-néma volt és azért "mutogatott mint valami bolond"?
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Amaunet)
ápr. 23. 21:13
"Karen" az USA szlengben a frusztrált, mindenre agresszíven reagáló vagy passzív-agresszív, jellemzően 30-50 év közötti,sokszor slampos külsejű fehér nők gyűjtőneve. Ő az akihez szólni nem lehet mert mindenre bunkón reagál, hobbija a reklamálás és mások alázása illetve a saját frusztrációjának kiélése de általában csak saját magát égeti le mindenhol.
7. Enissa (válaszként erre: 6. - Enissa)
ápr. 23. 21:12
Kb, olyan ez a név, mint nálunk a "köszönjük Emese"!
6. Enissa (válaszként erre: 5. - Amaunet)
ápr. 23. 21:09
x éve bukkant fel, ez egy internetes szlogen olyan személyre (többnyire középkorú fehér nőre) használják, aki:úgy érzi, mindenhez joga van,gyakran panaszkodik, főleg apróságokon,feljelentget, például hívja a vezetőt vagy a rendőrt valami jelentéktelen dolog miatt,és lenézően bánik másokkal, főleg kiszolgáló személyzettel.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook