Nem tudom mi baja van az embereknek. Ma megkérdeztem egy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én a DM-ben többször lettem "elado", mert szoknyát horhok csinosan fehér bluzzal.
Hát itt épp macinacit nem vesznek fel, és jó, ha a gallért kivasaljak.
A Tescoban meg a qrvara nem egyenruhában piros pólóban voltam. De megtalaltak.
A vicces az egészben, hogy mindkétszer pontosan ott volt, ahol mondtam.
Valamelyik nap lazán tekerek egy 2 sávos! azaz felezővonallal ellátott kerékpárúton, 3 méter széles. Jön szembe egy nő, messziröl hesseget, hogy menjek ki az útra, merthogy ez a kerékpárút egyirányú! 😂
Most komolyan, még ha így is van, nem férünk el egymás mellett? Az a fő, hogy igazunk legyen?
És nem jobban esik? De, biztos vagyok a válaszodban, hogy igen. :)
Inkább jöjjenek, szólítsanak meg, mint hülye morcos picának gondoljanak.
Eladónak még sosem hittek.
Itt nálunk nagyon ritkán vásárolok, ezért engem is folyton ellenőrnek hisznek 😄
A nagy üzletekben pedig mindig megtalálnak az idősek, el tudnám-e olvasni mi van a csomagolásra írva, vagy melyik a 8 tojásos tészta, esetleg a felső polcról kellene nekik valami 😄
Már felesleges volt a kérdésed, irritálhatta talán.
Nem biztos az eladókat nézi le, mindenkinek lehet rossz napja, te meg nem hagytad békén, csak bactattad tovább,
lehet amikor hazament, ő meg azt mondta, képzeljétek egy flúgos nő nem akadt le rólam, nem értette nem vagyok eladó. :D
Ez így helyes, nem morcoskodni kell, hanem, ha tudok segítek, ha nem, mosolyogva szólok nem tudom.
Neki is és nekem is szebb a napom. :)
Mondjuk még nem néztek eladónak, én nem nagyon szoktam pólóban lenni.
Én is így szoktam :) A múltkor a Sinsay-ben jött oda egy nő, hogy tudnék neki segíteni? Már sejtettem, hogy eladónak néz, de azt mondtam: Nem dolgozom itt, de persze, segítek ha tudok :)
Ez pl azért történhetett, mert mindenki kabátban volt, én meg nem.
Köszönöm!
Nem ismertem eddig. Talán mert fel sem figyeltem az ilyen emberekre.
Pont ma szólított meg egy néni a G.M- ban , szappant keresett.
Segítettem,közben beszélgettünk.
Aztán örültünk mikor meglett.
Így is van,szerencsére:)
Utána keresgélés magamnak is,,,,rémes, hogy kéthetente átpakolják amiből a legtöbb fogy.
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Sosem mertem megkérdezni ezt
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Miért kínos az embereknek érzelmekről beszélni?
- Szeretnék dolgozni idősek otthonában, kell hozzá valamilyen szakképzettség? Úgy tudom, hogy nem...de azért itt is megkérdezem.