Nem tudom, hogy mit csináljak..légyszíves segítsetek, adjatok tanácsot.. (beszélgetés)
Azért ha nincs partnered de nem is akarsz attól még lehet beszélgetni a másik nemmel, ha ő sem akar tőled semmit, mondjuk ha túlságosan is sokat beszélget veled akkor lehet hogy többet akar beszélgetésnél
De,ha nem nagy a probléma,akkor lehet rajta segíteni.Kérdezd meg tőle,hogy szeret-e téged,akar-e veled lenni,és szeretne-e közös jövőt veled?Ettől tuti megenyhül,hisz eléggé komoly szavak szerintem,és igen a kommunikáció fontos,de gondolom szeret téged,de nem értem miért duzzog,ha megkérdezhetem?
Még...
Összejöttünk valamiért együtt vagyunk valamiért, de most hogy itt az első probléma már kihátrálna a kapcsolatból, egy ideig még próbálkozom közös nevezőre jutni vele, ha nem sikerül akkor nem vagyunk egymáshoz valók, mert én viszont a kommunikáció híve vagyok nem a duzzogásé
Hát nálam már annak számít,sőt félóránál tovább szerintem,ha van partnered,,vagy pedig,ha nincs,de nem szeretnél senkit,nem lehet beszélgetni a másik nemmel.Ez legalábbis az én elvem.
De,ha veled van,akkor valamiért veled van.És biztos meg tudjátok beszélni,hisz együtt vagytok valamiért.
A flört elég tág fogalom, de a környezetemben azt látom hogy az már szinte senkinél nem számít megcsalásnak(kivéve talán a flörtölő jelenlegi partnerét)
Majd megpróbálom de nem az a típus akit könnyű rávenni hogy üljünk le és beszéljük meg, ragaszkodik a saját véleményéhez
Azért ez kissé gáz, nem gondoljátok?
A végén még visszafejlődünk az állatok szintjére, ahol csak megcsinálják az utódokat aztán az apa már áll is tovább
Szerintem a flört is megcsalásnak számít,gáz,nem gáz,nálam már ez lenne,ha lenne kapcsim.
Akkor beszéld meg vele.Mindent meg kell beszélni.Hogy mit is szeretne tulajdonképpen,szeret-e téged,ha igen,akkor változtasson kicsit magán,legalábbis szerintem.
Hát igen... :S Talán már most sem számít annak.
kattints rá a nevére a legutóbbi hozzászólásánál(kíváncsi voltam online-e még) és akkor kiírja hogy már nem tagja a hoxának
A legtöbb kapcsolatban egy idő után eltűnik a lila köd.Ez mindenkinél így van.Kicsit lecsitulnak a szenvedélyek,s itt jön el,a feldobás,mármint felpezsdítés a kapcsolatban.Szerintem az kell,olyankor,és nem felrúgni a kapcsolatot,csak mert elmúlt a lila köd.
Igen? És azt hogy, ilyen gyorsan, csak ámulok. Úgy hallottam 1-2 nap. Na mindegy.
Le se sz.rta(bocs)
Illetve megkaptam, hogy "azt hitted ettől javul valamit a kapcsolatunk?"
Meg milyen már hogy mostanában egy csók még nem számít megcsalásnak, lehet hogy 10 év múlva már a szex sem fog annak számítani?:(
Szerintem ott kezdődik az egész, hogy az igazival élünk-e?? Dobálhatod felfele a kapcsolatot, ha nem az a megfelelő ember.
A 41es hozzászólás nagyon gáz.
Igen,ez így van,sokat kell kommunikálni egymással.És, a tanácsom bevált neked,a romantikára vonatkozólag?Mit szólt a párod,tetszett neki?
Megbezsélni is meg lehet a dolgokat.Lehet csak most érzi úgy,de rájönne,hogy végül is a párját szereti.
A fórumindító nem bírja a kritikát, nem tudom milyen választ várt tőlünk, de már nem is tudjuk meg
A felpezsdítést jó ötletnek tartom, minden kapcsolatban eljön egyszer(vagy többször) az a pillanat, amikor már nincs lila köd és akkor bizony nagyon fontos a kommunikáció, az őszinteség, elmondani kinek mi hiányzik a kapcsolatból
Sajnos az én párom nem igazán együttműködő ezen a téren de ez már az én problémám és nem szeretném sajnáltatni magam
De egy kicsit elkeserít, hogy ma a legtöbb ember előbb cselekszik és aztán gondolkodik
Persze én nem is adhattam volna tanácsot a fórumindítónak mert egyrészt pasi vagyok másrészt pedig(ide mindenki azt gondol amit szeretne)
fel lehet egy kapcsolatot pezsdíteni, de nem akkor, amikor valamelyik fél már a koszurút rendeli a sírjára.
Azért kiváncsi lennék,kinek mi a véleménye arról,amit én írtam, a felpezsdítésről,mert a fóruminditó,eléggé elutasított,dehát a veszekedéseken is lehet segíteni,másképp kell bezsélgetni nyugodtabban kommunikálni sokat,őszintén egymással.
Ez így van,de úgy látom eltűnt a fóruminditó.Mindenesetre,szerintem fel kéne dobniuk a kapcsolatukat,felpezsdíteni kirándulásokkal,sok sok romantikával.
Szóval hiába írogatunk már nem látja
Úgy látszik megsértődött de annyira hogy törölte magát a hoxáról:/
Érdekes,és különös szerelmi történet! Van 2 éve párod ,és elmegy hozzátok egy gyermekét egyedül nevelő srác bulizni ,majd bemegy utánad a fürdőszobába.A párod ezt nem vette észre? Vagy észrevette a behorpadt mosógéptetőt? Békés természetű a jelenlegi párod, vagy ő már elaludt? Lehet hogy észrevette ,és szólt a srácnak.A srácnak nincs felesége? Vagy a felesége a BV.-ben van? Vagy csak úgy lelépett? Úgy érzed tudnád nevelni a gyermekét, úgy hogy a gyámügy nem veszi el tőletek? Ezek fontos dolgok, érdemes végiggondolni.
Szerintem nagyon becsülendő, hogy nem akar közeledni. Valószínű, hogy tiszteletben tartja azt, hogy van egy kapcsolatod. Mindenképp rendezni kellene a jelenlegi kapcsolatot, és utána lépni bármerre. Ez a minimum, amit mindhármótok megérdemel.
Igen,mert kapcsolatban vagy,és szerintem becsüld meg a kapcsolatodat,bár nem látok bele.
te assziszed ítélkezés, pedig az mind a legjobb tanács, amit írhatnak a te helyzetedről.
ilyenbe egy normális hapi sem megy bele... aki valamilyen értékrendszerrel rendelkezik.
és sajnos úgy látszik, neked nincs!! mert te még tőle várnád a további lépéseket... jáj
Igen,te döntesz,mi csak véleményt mondunk, dem ég nem válaszoltál a kérdésemre,mert kiváncsi lennék,hogy lehet,ez csak egy hullámvölgy, a hétköznapok szürkesége tört be,és mérlegelned kell.
További ajánlott fórumok: