Nem tudom, hogy mit csináljak..légyszíves segítsetek, adjatok tanácsot.. (beszélgetés)
Nekem az tűnt fel, hogy ezen a pasin sokat filózol, de a jelenlegi társad jóformán csak megemlíted az elején
Ha tanácsot kéne adnom azt mondanám döntsd el, hogy melyikükkel szeretnéd folytatni az életed(de ha jól sejtem ezt már eldöntötted), mert kettővel egyszerre nem szép dolog, sőt már akkor el kellett volna döntened, mikor a vonzalom kezdett kialakulni
Nekem csak az a legvisszatetszőbb, hogy éppen nálatok csókolóztok. Milyen már a saját otthonában felszarvazni valakit? (tudom, nem feküdtél le vele) Úgy sajnálom a srácot. Persze, ha nem vagy boldog, nyilván ne maradj vele, csak elképzeltem, hogy nekem hogy esne.
Ha a másik srác visszavett, az semmiképp sem jó. Még ha benne lenne is, így nem történik semmi komolyabb - vagy ha igen, akkor meg bűntudata lesz, és inkább menekül. Arról nem is szólva, hogy jócskán veszítesz a tekintélyedből előtte, ha így 'kínálkozol' fel neki. Elég vacak helyzet. :S Otthagynád érte a párod?
Hát igen, ez más tészta.
Akkor nem nagyon tudok mit mondani, ehhez nem értek. Talán csak annyi, hogy akkor ne egy szenvedélyes csók alapján dönts.
Persze, nézzen mindenki körbe a saját háza táján: hát én például házasságban élek, a férjem csodálatos, ő az igazi, és hálás vagyok, hogy így alakult az életem. Na?
Ha fiatal vagy, nem gond... én is elég gyerekes voltam anno. De ha jót akarsz a saját életednek ,akkor normálisan csinálod.
gondolom a a párod miatt bánta meg...de tök mindegy,mert neked kell dönteni
gondold át melyik pasi kell és csak arra hajts
ha kiderüla dolog a régi pasid lapátra tesz
az uj meg félni fog hogyha vele megtetted őt is megcsalod
a bizalmát mindkét félnek eljátszottad szerintem
valószinüleg egy harmadik pasi mellett leszel majd boldog:D aki akkor jön amikor független vagy
ezt megint nem értem,ma másodszor..
A nők mért vannak meglepődve azon,ha egy facér pasi nem lohol utánuk,mikor a nő kapcsolatban van?
először talán be kéne fejezni a másikat,és utána gondolkozni,hogy az új srác mit miért csinál
De minek vagy vele?
Na jó, kiszállok, nekem ez magas. Úgysem tudlak meggyőzni. Tök gáz.
Nem írtad hány éves vagy, de ha nem szereted, akkor csak mind a kettőtöket tönkreteszed.
Inkább lépj ki, minthogy őrlődj ebbe a kapcsolatban.
Hát elég ellenszenves történet. Akivel élsz ,el is felejtetted?
Tán szakíts vele, költözz el, aztán ráérsz kitalálni, mi legyen az újjal.
De mindegy, nem szólok bele, nagyon más ember lehetsz, mint én...
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Hétvégén bulizni voltam a volt pasim haverjaival, az egyik a "barátnőm" barátja... tanácsot kérek, most mit csináljak?
- A nyárra "kocka-hasat" szeretnék! Adjatok tippeket, mit csináljak, hogy elérjem amit szeretnék....