Nem találok nevet a fiamnak! Segítség! (beszélgetés)
Képzeld a szitut, mikor majd ezt a nevet kell leírnia egy két centis vonalra egy hivatali papíron! :S
Bele se gondolnak, hogy mit tesznek azzal az emberrel, akinek legalább 80 évet le kell élnie a MINDENNAPOKBAN ezzel a névvel...
Ez meg a másik. Zsülien bácsi:))))
Szamanta néni:))))
Tudom vannak még hülye nevek ezen kívül is...
Végre valaki!
Már azt hittem ezzel a felfogással én vagyok az egyedüli ebben az országban, de most megnyugodtam! :)
Persze lehet kicsit extrább a Szabó is. Egy Leventével, Emillel, Ervinnel, Enikővel, Ceciliával és nem Jánossal és Máriával. Vagy Kovácshoz tökéletes az István és Julianna helyett az Ákos, Ádám, Ábel, Júlia, Alíz.
Na mindegy, nem az én gyerekemet fogják csúfolni a hülye neve miatt...
Nekem meg a becézett nevek nem tetszenek,ha nem akarnám kimondani valami 2-3 betűset választanák,egybe kimondva szép egy név.
Szerencsére minket sem becéztek soha otthon.Húgaim:Violetta,Olíva,egyedül mikor Ruben pici volt,akkor Vivizett,mert nem bírta kimondani,de amint megtanulta átszokott.
Pedig a Noa sem jobb a Vinetunál és a Brendonnál.
Szerencsétlen gyerekek ezekkel az iszonyat nevekkel:(((
Napoleon, Sebastyian, Zsülien, stb. Brrrrr....
A lány nevek között is van jó pár béna. Zsülike, Szamanta, Dzsenifer.
Mit tesznek az ilyen szülők a gyerekükkel?
Vannak szép magyar nevek. Miért nem lehet a magyar vezeték névhez egy magyar keresztnevet adni?
Ennyi erővel lehetne a gyerek Radiátor, vagy Traktor is.
Manapság a szülők úgy választanak nevet, mintha ők szülnék a királyt:))))
Pedig a legtöbb gyerek egy utolsó kis senki lesz, hiszen a rokonain és ismerősein kívül senki nem fogja őket ismerni.
CSEGE
júl.15.
eredete: magyar
jelentés: szög, cölöp
Mert hülye a szülő.
Ruben, Brendon, Kevin vagy mint a kis Rippel Krisztofer Herkules Ferenc. :S
Azok a nevek. :)
Bár a Brendon is gyönyörű.
További ajánlott fórumok:
- Nem találok nevet leendő gyermekemnek. Ti hogy találtatok rá a „nyertes” névre?
- Jövő héten vidékről a 13-dik kerületbe költözöm. Szeretnék segítséget kérni, mit hol találok? Orvos, fodrász, stb :) Köszönöm
- Dunaújvárosban vagy a környéken hol találok endokrinológiai szakrendelést? Segítséget és tapasztalatokat kérnék! Köszönöm!
- Itt a hoxán hogy találok meg valakit, ha nem tudom a felhasználónevét, csak a teljes nevét, és e-mail címét?
- Szeretnék kisfiamnak parasztinget varrni, hol találok szabásmintát?
- Melyik oldalon találok sablonokat ahova feltudom jegyezni, hogy mikor melyik foga bújt ki a fiamnak?!