Nem találok nevet a fiamnak! Segítség! (beszélgetés)
Ruben nagyon szép, de férjemnek túl bibliai, és volt egy jóbarátom Ruben, akire kicsit féltékenykedett is.
A Donát sem rossz, de félek a férjem Donáldkacsát fog rá mondani, mert felkerül ám a listára.
Romániában élek a Krisztián közkedvelt a románok között, azt nem adhatom.
Kornél a gyilkos szemű szomszédunk.
András-híres.
Ákos, osztálytárs volt
Kevin- nagyon amérikai
Zsombor-Zombi
Bendegúz- gézengúz
Zalán pogány magyar név
Csongor- nem tartom férfias névnek, attól lehet az, de nekem nem úgy hangzik.
Itt vagyok! Kritizálom tovább a neveket és gyűjöm mindazt amit nem tudok kritizálni, kizárni:D
Félix-cicanév
Hamarabb nevezném a fiamat José Armando-nak, mint ezek közül bármelyiknek :)
Én Alex-et szerettem volna, de a tettestárs megvétózta, mert az unokatesója lányát hívják annak :)
Írtam olyant, hogy magyar lenne? Hol?
Attól, hogy magyar, még lehet borzalmas. A Lél is magyar, mégis gáz, szerintem.
Az Alpár, Arszlán, Görgény, Kövecs, Kücsid, Kürsüly, Tarhos, Tarkacsu, Toportyán és társai, ezek mind magyar nevek.
a Brendon, az hol magyar név???
Lóránt egyedül germán eredetű...Örs is magyar név...és véleményem szerint nagyon is eredeti, különleges és szép..és ami a legfontosabb lefordíthatatlan...nekünk rokonaink élnek erdélyben, mindegyik gyereküknek olyan nevet adtak, amit nem tudtak átfordítani..mint pl. a Györgyöt George-nak..Ö-betű nincs a román abc-ben...
Speckó én mivel magyar vagyok, és annak is érzem magam és büszke is vagyok rá, pontosan emiatt fogok MAGYAR neveket adni a gyerekeimnek is...semmi ilyen kutyulmányt mint dzsesszika és társai...
A mi vezeték nevünk a Keresztes...
Idehaza a nagy: Keresztes Vitéz, a kicsi: Keresztes Lovag... :D
Természetesen nem ezekkel a nevekkel anyakönyvezték őket :)
:) Rettegi Brúnó barátnőm kaukázusi juhásza; asszem így van törzskönyvezve
nekem tetszik a Borisz név is, de azt max macskának adnám
ja és Trab Antal ő volt ügyfelünk
Punci Anna nagypapám körzetében egy idős néni
nevezném ezeket is: Kasza Blanka, Farkas Piroska, Kapp Bea, Bármi Áron
Simon Mihálka Vangelisz
Ismerek Csabai Csabát :)
van Szegeden egy ügyvéd dr Buz! keresztnév talán Lajos, de nem arra figyeltünk :D
Ja és ismerek Halál vezetéknevű lányt, szegényt bactattuk, hogy nehogy orvosnak menjen mert ezzel a névvel... képzeld mikor mondják, hogy az ön műtétjét dr Halál végzi
Bezzeg egy régi kolléganőmet hiába unszoltam, hogy a vezeték Mező névhez Lipót legyen a keresztnév...
Mindig azt mondta, hogy majd a saját gyerekemnek adjak vicces nevet:) Azt meg a férjem nem engedte:)
További ajánlott fórumok:
- Nem találok nevet leendő gyermekemnek. Ti hogy találtatok rá a „nyertes” névre?
- Jövő héten vidékről a 13-dik kerületbe költözöm. Szeretnék segítséget kérni, mit hol találok? Orvos, fodrász, stb :) Köszönöm
- Dunaújvárosban vagy a környéken hol találok endokrinológiai szakrendelést? Segítséget és tapasztalatokat kérnék! Köszönöm!
- Itt a hoxán hogy találok meg valakit, ha nem tudom a felhasználónevét, csak a teljes nevét, és e-mail címét?
- Szeretnék kisfiamnak parasztinget varrni, hol találok szabásmintát?
- Melyik oldalon találok sablonokat ahova feltudom jegyezni, hogy mikor melyik foga bújt ki a fiamnak?!