Nem szeretem a macskám. Ilyen finnyás macskám sose volt.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A macskák pedig ilyenek, válogatósak. Az enyémek is, van, amelyik a nyers húst sem eszi meg. Mondjuk én húslevest nem is adnék neki, főleg nem csigatésztával, fölösleges, többek között azért sem, mert kedvenc ételem, én minden nap megenném:-)
Ne adj neki enni, akkor talán elmegy, és keres magának egy jobb, szerető gazdit.
nem panaszkodni kellene,hanem örökbe adni azt a csóró állatot.Neki is keserves,nem csak neked,az állat érzi,ha nem szeretik.Neked meg nyűg,akkor nem értem,miért kell?
sok olyan ember van,aki szivesen vállalná,hidd el nekem.És ezt nem piszkálódásból mondom,az állattartás nem mindig fenékig tejfel,az állat olyan embereknek való,akiknek türelmük van hozzá és akiknek több örömöt jelent,mint kelllemetlenséget.
Nekem különösen tetszett, hogy a cicánk finnyás volt.
Csak egy fajta konzervet, és csak egy fajta száraztápot volt hajlandó megenni;)
Nem volt nagyétkű, és simán bírtuk az ellátását.
Most az új házunkban van egy macska, aki átjár hozzánk.
Nem adok neki kaját. Nem a mi macskánk, és ha már átjár, akkor szerezzen magának;)
gondolkozz a macska eszevel is, o szeret teged?
ha nem szeret, meg kell hoditanod, es nem ilyen szar kajaval
Elkenyeztedted, amit megertek.
A macskak nem szeretik elvileg a porszivot sem. A mi elso ket ket macskak aludt a flex mellett is.
A gipszkastonozos pasi nem tudott ket kiscicacat az ut mellett hagyni,elvitte oket a telepre, etette oket, a szuleim meg hazahoztsk oket. Ok mindent befaltak.
Kinek kell egy göthös macska? :) Veszek neki egy heten ketszer macskakonzervet, ha van itthon főtt kaja keverek bele hogy több legyen, de ha mar kenyérrel keverem azt mar kiérzi, ugyanúgy otthagyja.
Tényleg nem egy főnyeremény. :/
Ha ez vigasztal akkor nem vagy egyedül, az én feleségem is pont ilyen finnyás..-))
Míg egyszer ki nem dobom..-))
"Nem szeretem a macskam. Ilyen finnyás macskam sose volt. Feladja mindig a leckét. Csak a bolti húskonzerv jó neki."
Emiatt igazán ne haragudj rá, keresni kell mi az ami ízlik neki, vannak direkt finnyás macskának való tápok.
Az én macskáim is finnyásak, ezt megfejelik azzal, hogy nem is minden tápot bírnak megemészteni. Régen míg több cicánk volt, több nyavalyával zsilip rendszerben etettük őket, az nem volt egyszerű. Mindenki mást kapott, vigyázni kellett hogy egyik ne egyen bele a másik kajájába, fél óra simán volt egy etetés. De kárpótolnak az ilyen "nehézségekért".