Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Na hát ezt jótól kérdezed! Fogalmam sincsen, nekem nincs is egészségpénztáram:p
Nem tudom, lehet azt kapni egészségpénztárkártyára?
:DDD MagneB6-ot szoktam venni. Lehet, hogy pszihés a dolog, de ha ideges vagyok, megnyugtat.
ÉN is utálom, én se nagyon iszom meg, szerintem is undi. Azért van meg még mindig:p
Én nem tudom meginni az ilyesmit. Hánynom kell tőle. Még gyerekkori a dolog, valami étvágyhozót, meg calciumtablettát itattak velem és megundorodtam tőle. :D
:) Nekem van itthon pezsgőtabiban. Amikor elalszik a kiscsaj, akkor feküdj le te is!
Úgy szeretném egyszer végre jól kialudni magam én is...
Amúgy meg megint felhúztam magam, jó lesz, ha veszek végre magnéziumot, mert hiányzik, tiszta dilinyós vagyok a fáradtságtól. Türelem=0. Nyugalom=0. Világgámennikedv:10.
Van:p Sőt most még korán keltem, mert már 9-kor kimásztam az ágyból, és csendben felöltöztem, meg megmosakodtam, amíg Danus felébredt:)
Van képed ilyen sokáig feküdni?? Nem szégyenled magad??
Mi már a boltból is megfordultunk. :)
Szió!
Mi most keltünk, és mindjárt tűzünk is a boltba kajáért:)
Aha, és ha nevetek rajta, még jobban variálja. :)
Egyébként jó reggelt!
Mi már negyed 7 óta fent vagyunk...
:DDD Olyan édesek, mikor tánciznak!
De nem, még az is tök jó volt, aztán közben elmentünk a lánnyal fürödni, zenére :D táncoltunk a kádban meg minden. Haláli hogy tudja riszálni a kis pucér seggét. :D
:DDDD Mindig elrontja valami az idillt...
Aha, az volt aztán nagy pöttyökben leszakadt az ég. :D
Azért, mert napközben nem aludt és ilyenkor már nem lehet bírni vele. De mindegy, legalább én is aludtam valamennyit.
Tök szép idő van...narancssárga fény borít be mindent és morog az ég. Érdekes. :)
Hát miért nem kelted fel?
Hulla fáradt vagyok, a lány meg megint most alszik, este meg majd 11-ig hancúrozik. :S
Naplómban leírtam...babásban
Semmi, most hozták a kaját, ma nem vagyok elszállva tőle... Ez a rizskoch nem valami szuper:S
Amúgy min húztad fel magad? Csak nem a szokásos?
Nincs, persze. Valami más miatt húztam fel magam. :S Nálatok mizu?
Na tessék! Akkor nincs is akkor gond:)
Áááá, nem érdekes. Én egyébként is azt terveztem, hogy eladom a biciklimet, szinte új, tuti jó áron megvennék és akkor abból tudnék én is másikat szerezni. Probléma megoldva.
Látom csalódott vagy kissé:( Biztos találsz egy normális biciklit elfogadható áron! Nehogymár ne legyen!
Néztem azokat is, de sokra nem mentem vele. Viszont a lábam lejártam és most fáj és nem találtam egy normális cajgát sem, ami ne lenne méreg drága, úgyhogy szarom le az egészet. :(
Szép reggelt:)
Olvastam, igen, gáz,hogy nem jó minden bicóra!
Arra nem gondoltál még, hogy valami jó állapotú használt biciklit vegyél?
sziasztok! jó reggelt nektek!:)
Jó reggelt! Hogysmint? Nem tudom, olvastad-e tegnap a naplóm, de kiderült, hogy az én bringámra nem lehet bfeltenni a gyerekülést, úgyhogy ma elbattyogok a városba és megpróbálok találni olyan bringát, amit nem aranyáron adnak. :S Azt mondta apa, megveszi az enyémet és én meg azon vehetek másikat amire feltesszük az ülést. Így mehetünk majd családilag is cajgázni.
További ajánlott fórumok: