Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Ha már a kutyáknál tartunk a milyenk is szétvágta a lábát 2 éve és 15000-t fizettem mire helyre hozták.
De jó a Jázmin is jár a város néptánc együttesébe egy éve és ők is szoktak sokhelyen fellépni. Meg szoktak csinálni ők is néptáncgálát októberben nagyon szereti:))
Hát az állatkórház nem éppen arról szól, hogy olcsó! Néhányszor mi is fizettünk rendesen! Amikor még egyéb háziállataink is voltak, a Doki úgy járt hozzánk, mintha hazamenne!
Szia igen itt vagyok csak most is mosogatok jobban elfáradtam a rohangálásba mint a gyerek az edzéseken, mert vettem egy két dolgot a sulira is. Szegény kutyus akkor tényleg mindig éri valami:((
És valőszínű, hogy tényleg meghuzta valamelyik izmát hogy ha hozzá értek és mindenhól fáj szegénynek.
De utálom ezt a rohadt csóróságot!!!!!!!!
Hát nem tudom. Ez még a vasszöget is megemészti.
De akkor miért nyüszít ha megfogom a farkát, mikor máskor meg a gyerek simán ráncigálhatja minden további nélkül. Nem tudom. Ha hétfőig nem javul, akkor elviszem dokihoz, lesz ami lesz!!! Már látom is ahogy kifizetem az állatkórházban a nappali felújítására szánt összeget...
Az nem lehet, hogy valamit beevett ami keresztbeállt a hasában?
Ja és ilyenkor meg úgy sír, mint egy kiskutya! De szerintem még rá is tesz egy lapáttal, hogy jobban sajnáljuk, és kapja a sok fincsi falatot, meg sokat törődjünk vele.
Ő nagy néptáncos! Év közben megyünk hetente kétszer táncolni, és most májusban a színházban volt egy hatalmas néptánc gála ott is fellépett! Olyan botos táncot járt, és olyan szanyi verbunkot a nagyok között, hogy mindenkinek elállt szeme szája! A válláig sem ér a legkisebb fiunak a csoportban,aki már két éve táncolnak, de nem veszed észre, hogy Ő csak tíz hónapja ropja!
Hát szia bömbi! Csak előkwerültél te is! A párom most ment le a kutyával. Szerencsétlen állatnak valami baja van. Nem tudjuk eldönteni, hogy milye fájhat, mert ha megemelem akkor is vonyít, meg most el akartam fordítan, hogy megnézzem az oldalát, akkor is felvonyított, meg a párom megfogta a farkát, és akkor is. szóval nem tudom mije fájhat. A férjem azt mondja, hogy szerinte a gerince sérült meg, mert mostanában sokat ugráltattuk magasra, szerintem meg csak meghúzódott neki valamije, mert végigtapogattam a gerincét és nem éreztem hogy valami gáz lenne vele. Se dudor nem volt rajta, se semilyen elváltozás, meg tűrte is szó nélkül. Szóval nem tudom mi lehet vele. Már tegnap déluzán óta csinálja ezt. El kéne vinni állatorvoshoz, de marha sokba kerül! A múltkor is belement a fülébe egy toklász, azt 6000-ért szedték ki, mert el kellett altatni hozzá. Előtte szétvágta a lábát, azt 14ezerért foltozták össze, előtte allergiás volt 15ezer! Szóval nem olcsóság ez az állatorvososdi! Pláne most hogy a lakásra elköltöttük a pénzt. Meg ha arra gondolok, hogy emnnyibe kerülhet egy röntgen neki?! Mindig van vele valami basszus! Pedig elvileg ő a világ két legkeményebb kutyafajtájának a keveréke, de mégis mindig összetöri magát!
Szuper nagyi:)) én is láttam a képet az unokádról nagyon aranyos talán néptáncol?
Ja és a fal is klassz de az unoka szebb:DD
Sziasztok lányok!
Nagyon aranyosak vagytok hogy próbáltok így távolról is segíteni. Igaza van a férjemnek ebben, hogy van amikor az ember hamarabb számíthat idegenekre mint a saját családjára. Nagyon köszönöm ez jól esett a lelkemnek:DDDD
Bocs, hogy nem voltam délután de a Jázminnak Hip-hop edzése volt utána meg Capoeira és háromnegyed órája értünk haza.
Pemete biztos nagyon klassz lett a szín ha majd később tudsz akkor rakj fel képet mert nagyon kíváncsi vagyok:))
Dicsekedni azt lehet vele! Szoktam is, majd teszek fel képet a nagyobbikról is, csak engedélyt kell kérnem az anyától!
Milyen aranyos ebben a néptáncos ruhában! A flunk ennél valamivel sötétebb, hasonló lehet ahhoz amit mondtál! Majd csinálok képet és felrakom, ha minden elkészült! Most teljesen bele vagyok szeretve!
Tényleg nagyon helyes a kisunokád! Mondjuk már nem is olyan kicsi, igazi fiatalúr:)
Ha felemész a naplómra, akkor megnézheted a kisebbik unokám mögött a falat! Nem ennyire piros, egy kicsit bórdobb a lányomék hálója eredetiben! Azt nem tudom milyen a hangavörös!
Ja, azt még nem isírtam ,hgoy elkészült a hálószoba festése! Hangavörös lett, és gyönyörű!!!!!!!!!!!!! Imádom!!!!! Már alig várom hogy holnap lerakják a fiúk a parkettát és végre birtokba vegyem. Meg persze felszenteljük:p
Azért a gólya talán már csak nem vinne vissza! Ő max ilyen 6 kilós súlyokhoz szokott...
Na ja! Bár én elég jól meg szoktam oldani a porblémákat! Egyszerűen átlépek felettük és kész, ha meg olyan amit mweg lehet oldani beszélgetéssel akkor azt megbeszéljük! Persze ez csak a párommal működik, a szüleimmel pl nem lehet megbeszélni semmi komolyabbat, mert nemtom miért!
Felnőni sem fogok soha! A párom szerint olyan naív vagyok, hogy még a húsvéti nyusziba is képes vagyok hinni! Ha Ő nem vigyázna rám, még a gólya is visszavinne!
A probléma megoldás az egy szuperbuli!Hogyan tudsz a legreménytelenebb helyzetből kimászni a legrövidebb idő alatt! Csak az a baj vele, hogy néha a legegyszerűbb lépéseket felejtem el!
És te ezek alapján még elég fiatal vagy:)
Te mindig azt hiszed hogy már húúú de öreg vagy! Pedig nem is! Nem az számít, hogy az ember hány éves, hanem hogy a lelke mennyi idős!
Jaj! Már megint azt hittem, hogy a korom tréfált meg!:))))))))))))))
Na most megyek kajolok, aztán fürcsi, stb, majd lehet még 8 után benézek.
Nem "arra" gondoltam! Tényleg a problémamegoldás része érdekelt! Engem nagyon érdekel a pszichológia is.
Persze "olyat" is szoktunk néha játszan i, de az más tészta:)
Mosogatás közben jutott eszembe! Éreztem én, hogy valami nem egyértelmű amikor a szituációs játékokat emlegettem, csak nem tudtam, hogy mi!Rájöttem! Milyen szituációs játékokra gondoltál Te kis Csibe? Itt érzem ,milyen öreg vagyok! Hiszen Ti még mident "arra" asszociáltok! Én meg már "azt" is egészen másra!Mint a viccben: Festeni kellene! No ugye!
Pihenjetek csak gyűjtsetek erőt!Majd énekelek nektek, és elküldöm!!:))))))
olvastad a másik forumot is??? ott a lényeg, miket csinál, csinálnak a barátnőjéve a héten. na mit... engem bezsélnek ki, és felhívják a fél várost, hogy milyen vagyok és hogy miért beszélek igy vele, ahogy beszélek, áááááá na mindegy. MOst megyek szupernagyi. későbbb probálok még benézni, de most altatom a Krisztiánkát. :)
Atya-gatya!! Én azt hittem, hogy neked a hét az "Haway"!!!!
További ajánlott fórumok: