Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! fórum

Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)

787. kerinezsuzsi (válaszként erre: 785. - C3fe16a39f)
2008. aug. 10. 10:31
A szerete nagyon tud hiányozni! Mintha kevés lenne a levegő! Énazt szoktam mondani, hogy úgy szeretem az unokáimat, agyerekaimet, olyan természetességgel, mint ahogy levegőt veszek! Nekem szükségem van rá! Azzal szoktak szekálni, hogy és a párod!? Ja az egy egész más felállás! Ő a részem és ha haragszom rá, mert fáj, mert , mert, mert,....., akkor leülök, hagyom,hogy a dolog megpihenjen
2008. aug. 10. 10:25
Azt hiszem semmit nem csinálnék másképp most sem!!
2008. aug. 10. 10:25
Én tudom,hogy jó döntés volt,amit nem is bánok,csak...csak néha nek is hiányzik anyai szeretet!!Persze ez is természetes, és át kell rajta esni!!Tudod vannak napok,amikor ilyen lelkis vagyok máskor meg nem törődöm az egésszel!!
784. kerinezsuzsi (válaszként erre: 782. - 405fb874de)
2008. aug. 10. 10:21

Gyógyulsz Kislányom! Figyelj oda magadra, ez csak

a kezdet! Használd a tapasztalataidat, és ne veszítsd el a fejed! A megfontoltság, az önbecsülés most alegjobb stratégia!

2008. aug. 10. 10:13
Marcsy! Most őszintén, hibásnak érzed magad? Ha igen, miért? Ha tudnád, másképp csinálnád?
2008. aug. 10. 10:10

Sziasztok! Jó "reggelt" Nektek!

zsuzsi! Reméltem, hogy megbocsátasz! :) Képzeld az éjszaka erotikus álmaim voltak.:DD Hónapok óta nem rémlik ilyesmi.:) Biztos hiányom van! :DDD

Marcsy! De Te tudod, hogy nem vagy hibás! Hidd el, jobb neked, hogy nem kellett ott maradnod. Anyukád biztosan nem akkor veszítette el a szeretetét irántad, amikor összevesztetek. Mondjuk én elképzelni sem tudom, hogy valaha ilyet tegyek a gyerekemmel. Sem ezt, sem azt.

781. kerinezsuzsi (válaszként erre: 780. - C3fe16a39f)
2008. aug. 10. 10:09
Ki ,kit hibáztat az egy dolog! Te mit érzel? Ha Úgy gondolod, magadnak be tudod bizonyítani, helyesn döntöttél,mindenki azt mod amit akar! Különben is, visszahozni hla égnek úgy sem lehet!Az Öcséd, meg felnő, és belátja, hogy miért hoztál ilyen döntéseket!
780. c3fe16a39f (válaszként erre: 779. - Kerinezsuzsi)
2008. aug. 10. 10:01

Igen,de sajnos a családom mindenért engem hibáztat!!

Öcsém is úgy gondolja hogy én nem szerettem eléggé,és ezért nem foglalkoztam vele!!De majd meg érti hogy ez nem így van,!!

779. kerinezsuzsi (válaszként erre: 778. - C3fe16a39f)
2008. aug. 10. 09:27
Senki nem vetheti a szemedre, hogy szinte gyerekfejjel nem tudtad a testvéreidről való gondoskodást felvállalni! Kinek is a feladata lett volna? Mennyire tudod Te letenni ezeket aterheket, ha Te tudod, hogy nem a Te hibád volt?
778. c3fe16a39f (válaszként erre: 772. - Kerinezsuzsi)
2008. aug. 10. 09:03

Szia!!

Csk most tudtam gép elé jönni a kicsikém épp alszik!!

Nos az volt hogy 17 éves voltam,és anyám azt várta el tőlem hogy minden nap suli után én foglalkozzam öcsémmel,ezzel nem is lenne gond ha 1-2 órahosszárol lenne szó,de nem hanem egész estig!!Mellete figyeljek oda arra hogy hugom megcsinálja a leckéjét és felkészüljön másnapra!!Na és persze főzzek meg mire haza jön az élettársa,aki engem ki nem álhatot!!

Szóval nekem ez az egész a tanulás rovására ment,hiszen pont érettségi előtt áltam és nekem is sokat kellet tanulnom!!De nekem mindíg este 10-11jutott idő hogy le üljek a könyveimhez!!Én ebbe bele fáradtam,és ezen nagyon össze kaptunk!!A veszekedés után 2 nappal el kellet költöznöm!!Röviden ennyi

777. pemete (válaszként erre: 776. - Kerinezsuzsi)
2008. aug. 10. 08:29
Köszönöm! Nektek meg szép napot!
776. kerinezsuzsi (válaszként erre: 774. - Pemete)
2008. aug. 10. 06:29
Jó munkát Neked mára! Hétfőn találkozunk!
2008. aug. 9. 21:00
jó éjszakát mindenkinek!!
774. pemete
2008. aug. 9. 20:55

Sziasztok! Mindenik nagyon el van tűnve!

Ma kitakarítottuk a lakást, behordtuk mindenhová a bútorokat, és rendet raktunk! Olyan szép lett!!! El vagyok halva tőle! Imádom!!!

Már csak a konyha vár rám, hogy kitakarítsam, ott még káosz van! DE holnap nem érek rá! Megyek dolgozni!!! Olyan jó lesz!!! Kicsit aggódom, hogy hogyan fog boldogulni a párom a bébivel, de már ma is ő pelenkázta, altatta, gyakoroltunk egy kicsit:) Csak nem lesz gond! Majd hétfőn megírom mi volt!

A kutya már sokkal jobban van a kapott szuriktól. Mikor adta be neki az orvos én majdnem rosszul lettem! Szegénykém! De az a lényeg , hogy már gyógyul:)

2008. aug. 9. 20:14
Reggel Jövök! Mindenkinek Jó éjszakát!!!:))))
2008. aug. 9. 19:41
Azt elmondhatod, miért kellett volna Neked nevelned a testvéredet?
2008. aug. 9. 19:31
Szóval!!Engem az bánt nagyon hogy az anyám ennyire nem tart a lányának!!Egyerűen nem tudom elfogadni hogy az ő szemében én vagyok a leg rosszabb!!
770. kerinezsuzsi (válaszként erre: 769. - C3fe16a39f)
2008. aug. 9. 19:25
Csak azért kértük, gyere át ide, mert nem anyósról beszélgetünk. Potosabban ott sem róla, hanem mindg arról akinek ilyen téren gondjai adódnak. Nyugodtan írhatod, mi az ami bánt, és meghallgatunk: aztán mondunk eztis, meg azt is de adöntés a Tied!
2008. aug. 9. 19:20

Sziasztok!!

Köszönöm hogy meg irtad!!!Remélem itt is lesznek akik meghalgatnak és szivesen beszélgetnek velem!!

2008. aug. 9. 17:44
Pedig ha itthon vagyunk szót fogad.Nincs is vele semmi gond,csak ha lemegyünk vele sétálni megzakkan.:o)
767. kerinezsuzsi (válaszként erre: 766. - Df1077de8f)
2008. aug. 9. 17:42
Szia!Ha a kutyák éveit úgy tudom héttel beszorozzuk,akkor tudjuk meg hány emberévnek felel meg! Akkor a Ti kutyusotok most megy iskolába! De lehet, hogy nem téged tekint falkavezérnek!
2008. aug. 9. 14:26

Sziasztok!

Nekünk is van kutyusunk.Egy pekingi palotakutya.Most egy éves,de az istennek se tudom rászoktatni,hogy póráz nélkül sétáltassam.Folyton elszökik.Még szerencse,hogy itt amerre lakunk tudják,hogy a mi kutyusunk és visszahozzák.:o)

765. kerinezsuzsi (válaszként erre: 764. - Pemete)
2008. aug. 9. 12:39
Szia! Szegény kutyu! A nappali majd elkészül, csak kár hogy el kell halasztani!
764. pemete (válaszként erre: 763. - Kerinezsuzsi)
2008. aug. 9. 12:36

Sziasztok!

Voltunk állatorvosnál, és a gerincével van valam,i a kutyának. Kapott két szurit, aztán hétfőn megint mennünk kell még szurira! Aztán gyógyszeres kezelés! Rengeteg pénzért...

Szóval lehet a nappali felújítását elhalasztjuk.

De legalább meggyógyul az eb. Azt mondta az orvos, hogy megrántotta a gerincét, ahogy ugrált, úgyhogy most semmi játék, semmi futkosás:(

De pár hónap alatt helyrejön! Csak az a baj, hogy ez most már bármikor előjöhet neki!

2008. aug. 8. 21:28
Gyerekek, hol van a barátosnénk? bmwkraft -ra gondolok! Remélem semmi baj vele, csak a gépe csibészkedik!
762. sivilla
2008. aug. 8. 21:27
Amúgy ha nem lenne netem már befordultam volna itthon. Áldom aki kitalálta :)
761. pemete
2008. aug. 8. 21:24
Oké, megírom:(
760. kerinezsuzsi (válaszként erre: 759. - Pemete)
2008. aug. 8. 21:06
Írd meg mi lett vele!
759. pemete
2008. aug. 8. 20:59

Most jött fel a párom, azt mondja, hogy találkozott másik kutyásokkal, és azok azt mondták, hogy ezek az izomfájdalmak, maik vannak neki, lehetnek akár fertőzött kullancs csípésétől is! Úgyhogy holnap megy orvoshoz a Sefo. Remélem azért nem az! 25ezer fornit egy olyan kezelés!

De ha már ott lesznek, mondtam a páromnak ,hogy akkor már féregteleníttesse is, mert azt 3 havonta szoktuk és most jár le!

Szegénykém most is csak fekszik, szomorúan néz! Úgy sajnálom szegényt! Remélem tényleg semmi baja nem lesz!

758. sivilla
2008. aug. 8. 20:46

Valószinű, hogy nem birja a változást szegény kutyus.

Nekem is van kutyám de ő kint lakik az udvarom. Akkora mafla az is folyton ugrál pedig akkor egy állat hogy mindig feltaszintana. Férjem is mindig morog érte mert még olyan értettlen játékos.

Sajnos sokat nem tudok vele játszani soszor azért nem mert annyira bedurvul hogy össze-vissza karmol, meg fellök :(( Pedig nagyon aranyos :))

Őrzi a házat :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook