Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Ne is panaszkodj!
Tényleg rámfért már a pihi, kezdtem begolyózni.:/ Hát remélem, lassan vége lesz ennek az egésznek, hisz a visszaszámlálásom eljutott odáig, hogy még 1!!! nap, hivatalosan.:)
Hali!
A fiam szegényke megint sírva ment oviba. Ott is csak mondta ne ne menjek el :( Sírt még mikor eljöttem de most már tuti megnyugodott
Tegnap főztem neki hagyma teát és mind ha már már jobban lenne kicsit. Éjjel is jobban aludt
Szió!
Az éjjel 3szor fenn voltunk, de nem volt láza, csak nyűgös volt, bekentem a fogát. Most meg megint 37 fokos a gyermek, szóval nem tudom mi legyen! Mindegy még várok, mert most nincs letörve, meg semmi, sőt. Megint benn ül a zoknisfiókban és rámol:)
Ma este is c vitamin, meg most csinálok neki babateát, megitatom vele még langyosan, hátha attól majd jobban lesz.
Szia Ildi! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. De én asszem lemaradtam! Nem is tudom merre voltatok:) Mesélj mi volt!!!
Jó reggelt! Olyan jó, hogy van a HOXA! Kaptam én is segítséget! Még a égi munkáim is pozitívan köszöngetnek vissza!
Sivilla! Az orrfolyás azt jelenti, hogy új közösségbe került!Meg kell szokni ezt is! Ha van olyan cuccod amit az immunrendszere erősítésére használsz azt most kell bevetni! Ez csak olyan, mint a szénanátha, addig nincs komoly baj, amíg nem lázas,levert, vagy nem sűrű az orrválladék! Ha hajlandó megenni, kapjon több gyümölcsöt!
Pemetke! Remélem nem lesz gond, és el tudsz menni a találkozóra!
Inci! Megnéztem a munkát az adatlapodon! Szuper! Küldöm a lányom,teljeseen be tud zsongani ttől a technikától! Az agyagozás méga kedvence! Meg van róla győződve, hogy előző életében valami ilyen mesterember volt!
Szia , köszi a fiam nevében de saját magának tanul és hála nagyon jól , a kicsinek nem adnék semmit pláne ha csak az orra folyik, orrcsepp, és kész ,
pmi ne fesd az ördögöt a falra , nem biztos hogy betegek lesztek ...
Nálunk is van nátha :(
Folyik az orra de más tünet nincs. Nem tudjátok mit lehet venni 3 éves gyereknek megfázásra?
Pemete jobbulást nektek!
Zsuzsi remélem túléljük a dolgot és tényleg csak kezdeti nehézségek ezek, de sajna még hátra van az egész napozás is :(
Inci le a kalappal a fiad elött ez ám suli
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy betegek leszünk, mert nagyon nyomottak voltunk egész délután, és most este már 37 fok volt a hőmérsékletünk. De azért még reménykedek, hátha a foga miatt van, bár nem hiszem. Kicsit köhög is. Most elkezdtem adni neki a c vitamint , hátha attól helyrejön, és nem kell antibiotikummal tömnöm! Drukkoljatok, hogy péntekre már jobban legyen, és ne kelljen neki gyógyszer!
Jövőhéten meg megyünk tanácsadásra, kap oltást is. Beadatom neki a meningococcus elleni védőoltást. Addigra meg pláne meg kell gyógyulnia.
sziasztok , hála mindenkinél minden oké ,
Peminek van rucija , oké nem szoknya de majd valahogy kárpótold a párod:DDDDD
Zsuzsi mama okos tanácsokkal lát el minket:DDDD
sivilla, te megint túl vagy egy ovinapon ,
én meg balhézok a lányokkal , becsapott az atom bomba a szobájukba , kis gyerek kis gond , nagy gyerek nagy gond, szegény fiam meg totál kivan , ma is 9órája volt a suliban , oké holnap csak 8 -lesz...
Pemete menj és érezd jól magad!! :))
Zsuzsi!
Köszike az okosságokat :))
Remélem hamar túleszünk ezen a síros fázison.....szerintem ha holnap is sír jobban veszem már az akadályt, hisz tudom, hogy majd megnyugszik. Na meg azt vettem észre hogy egyre erősebben tiltakozik és talán idővel rájön hiába fokozza akkor sem lesz eredménye. Ma sem maradtam ott mikor nem akart megnyugodni. Óvónő felvette és eljöttem. Holnap is így lesz ha leveri a dilit :((
Viszont valószínű, hogy ez sem tart majd örökké :))
Hű, ilyen sárga háromszögben a felkiáltójel???
Mert az elég nagy gond!!! Nehogy legyilkolja az egész windows-t! Nálunk ilyenkor meg szokott halni egy idő után minden, és újra kell telepíteni az egészet!
Majd ha lesz szoknyám, akkor felveszem, had örüljön. Egyébként sosem lehet tudni, hogy otthagy-e. Mert amíg én osztálytalálkozok, addig ő elmegy a haverjához, mi van ha időközben iszogatnak egy kicsit, és nem tud jönni értem, mert ugye úgy nem vezethget?! Na jó ezt nem meri megcsinálni úgyse:)
Ígérd meg, hogy legközelebb csak Neki, szoknyát húzol!Persze különben sem hagyna ott!
A vírusok tényleg a játékok valamelyikében bújkálnak, mert Gergő lejátszott néhányat, és már fenn a felkiálltó jel!Most hagyom dolgozni, írthatja, amíg mi a nyelvtannal kelünk biroka!
Nah megjött a válasz a kérdéseidre, végre nem az én olvasott hülyeségeimmel kell beérned!
Mondtam én, hogy majd Zsuzsi felvilágosít, ő tudja!
A kutáynk Sefo bullterrier, és pit bull keverék, nem ette ki a gyerek kezéből a kiflit, csak akkor eszi ki belőle, ha odatartja neki, vagy ha ledobja, amíg szépen majszol a gyerek, addig csak vágyakozik:D
Ruhát már találtam, van egy barna gatyám, az nem szűk, és nem is nagy, csak nagyon csípőnaci, na mindegy, szóval az lesz, meg egy fekete rövidujjú felső, hacsak nem hoz ma valami jobbat a barátosnőm. Hát ennyi. Próbálkoztam a szoknyával, hogy örömet szerezzek a férjemnek is, és hogy bitos eljöjjön értem:DDD De sajna nem bírom magamra erőszakolni anélkül, hogy ne úgy nézzek ki benne, mint egy kötözött sonka! Szóval maradt a nadrág:)
Nah hazaértünk!
Mondták hamar megnyugodott és utána szépen elvolt.
Sajna nem nagyon mesél semmit a fiam, hogy mi van az oviban.
Annyit mesélt hogy kicsúfolták a gyerekek mert azt mondta hogy a kaka a fenekében van.
Ezt olyankor mondja ha kell kakilnia :((
De szerencsére még nem csúszott a bugyiba.
Biztos ez is befolyásolja hogy kicsúfolták.
sziasztok ,
pemi , ki ette a kiflit a ??????, milyen kutyátok van bullterrier???,, és van már rucid szombatra??????
sivilla , nem érte valami stressz a kicsit az oviban , és attól ijedt így meg , mert nem mindegy , sajnos...az óvónők is tudnak ... lenni .
Zsuzsa hol vagy hogy tanácsot adj , vagy a vírusokkal birkózol ??????
Hát nem tom mi is a baj.
Azt mondja nem akar ott lenni csak, ha én is ott vagyok vele.
Tegnap is kiborított egy csomó gyöngyöt de semmit nem szedett össze belőle. Sőt egyáltalán nem is pakol össze soha semmit. :((
Szia! Mi történt? Hiszen az elején olyan jól ment! Biztos hogy idővel egyébként jobb lesz!
Azt szokták mondani, hogy nem szabad sajnálni, mert akkor ő is érzi hogy nem akarod otthagyni, mert ez valami rossz dolog! Szóval csak pozitívan kell hozzáállni, és azt sugározni neki, hogy az ovi milyen jó, milyen izgi, stb. Persze ezt csak úgy olvastam, én még nem tudom, mert mi majd csak 2 év múlva megyünk, de hátha beválik:)
Mondjuk Zsuzsi biztos többet tud neked erről mondani, ő ért hozzá, én csak okokskodok:)
Sziasztok!
Nálunk eddig nem alakulnak valami jól a dolgok :(
Fiam egyre nehezebben akar menni oviba. Pontosabban ma már csak sírva tudtunk elindulni itthonról és odáig mondogatta, hogy ő nem akar menni. Persze ott még jobban sírt mikor eljöttem .....nagyon sajnáltam szegény :((
Fog ez változni valamit?
Sziasztok!
Zsuzsi: hát akkor a játékok is szivatnak, meg a vodafon is:( Ezek összefogtak ellened!
Amúgy mi jól vagyunk. A Danus megtanult felmászni a kutya foteljébe, úgyhgoy most kitúrta a Sefot, az meg csak áll ott és nézi szomorúan:D Az előbb is olyan aranyosak voltak! Ültek ketten a tv előtt, a gyerek kezében sajtos kifli, és nézték a reklámot:)
Sziasztok , Remélem Ildi jól érzi magát,
Amúgy meg mindenki jól van ????????, Én hulla vagyok nem tudok egy jót aludni , ez a baglyok sorsa...
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondtam el senkinek, most elmondom mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek