Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
meg bizony, szia, és aznap vacsorára csak a fiú kap husit, mi meg befalatozzuk az egészet :)))
Kipihizted magad?
Áááá, olyan van, hogy én is elfelejtem a szavazást, a játékot meg ritkán játszom.
Én is megyek benézek a fórumomra, mert már elég szép beszélgetésszámot elértünk. És jó csapat vagyunk mi is, akár csak itt Ti. :)))
Sajnos nem, de ha elmégy oda, elmondják biztosan, vagy a védőnő, neki tudnia kell, mert ők segítenek, ha igaz.
De javaslom ne a család közelébe lévő anyaotthonba menjen akárki, mert annak nem sok értelme van.
Sziasztok , tényleg keveset vagyok ,tegnap balhé a meló csuszík és tényleg sok , van , ma tiszta nyugi van , a páromat kenyérre lehet ma kenni igaz hogy délelőtt balhéztam egy kicsit rá jött hogy igazam van , csak mindig későn.sajna,
A lányokat ha megnézed azért nem is olyan egyformák.
Szia, ne is mond, már előre félek tőle, mert vettünk egyet, de míg az átalakítás meg nem lesz, addig fölöleges betenni, na meg én klausztrofóbiás vagyok, szóval ki fogja súrolni még kérdés.:))
De akkor is jobb és kényelmesebb, mint a kád, ami egy bizonyos kor után nem konnyű, már a be és ki-lépés.:(
HGááát, a kocsonyát az én kedves párom sem szerette, de énmeg igen. Na első évben csináltam egy kicsit, mert mondta, ő nem eszi. Jó. Na és ki ette meg majdnem az egészet? Hát nem nagy válasz,Ő!!
De mert ez finom volt, mondja, mit csináltam.
Lehet kinevettek, de én mindig teszek bele egy kevés, de tényleg kevés zöldséget és elég sok fokhagymát és csípős paprikát is. A tetejére meg pirosparikát, ha kifagy és őrült borsot :)
Szia! Csodálatos élmény a zuhanyfülke súrolása! Tudod kinn is vagyok, benn is vagyok! Jaj de nagyon boldog vaagyok.....ha kész!
Figyi! Láttam egy új babát! Az a baba, az a baba!? Remélem minden rendben vele?!
Sziasztok!
Látom nem nagyon üld napközben a gép előtt senki.
Én tegnap meg ma nagyon dolgoztam, mosás, takarítás.
Zsuzsi! Gondolzam rád zuhanytálca suvickolás közben.
Inci! Hogy állsz a munkáddal, keveset vagy mostanság. Néztem a lányokat a naplódban...mint két tojás.
Pemi! Milyen volt a kutyasuli?
Katinka! Köszönöm a képet, fel is tettem a naplómba.
Sziasztok , szép napot megjártuk a piacot , és jó árban tudtunk venni a lányoknak börőndött, szupi , főznöm nem kell , van sült csirke krumplival , és texaszi mártásos csirkell mell spagettival és mini zöldséggel . és még rakott karfiol úgy hogy m van mit választani , ja még anyósom hozott sült húst,
de Zsuzsi egy kocsonya jól jönne , a lányok mikor kicsik voltak mindig pocsonyának hívták tök édesek voltak akkor , anya van pocsonya először nem tudtam mi re értik :DD
Pemi ki kit visz suliba ???????
majd jövökk...
Sziasztok! Szép vasárnapot! Én is rohanok készülődni, mi délután kirándulunk és addig ezer a dolgom. :)
Pemete jövök én is kutyasulizni!! Biztosan nagyon élvezném!! :)) Akkor kutyi már jól van, igaz?
Sziasztok! Ki fogja jobban élvezni a kutyasulit?
Nálunk csodaszép idő lett! Gyorsan összerántom az ebédet, aztán kifelé, mert ki tudja meddig lesz még ilyen napsütés?!
A kocsonya megalvadt, nem kellett énekelni hozzá! Sokáig nem is lesz meg, mert ez az évad első ilyen kajája, most aztán mindenki rávetette magát! Szóval nem kell a szomszédba átvinni, hogy elfogyjon!:)
Nah, sziasztok, és főként neked is pápá Inci-finci, megyek lefeküdni, mert későn van és álmos lettem.
Szép éjszakát és még szebb napot. Boszi.
Szerencsés munkád van, ha megteheted az itthoni dolgozást.
Csak hát ennek is, mint mindennek meg van a hátulütője. Nehéz kimozdulni. Elhiszem, hogy te is szívesebben beszélgetsz a neten, mint más. mert kell a kikapcsolódás. :)
Igazad van, addig menjen, míg fiatal és tud.
Az enyém is, kis ösztönzésre, próbált máshol állás után nézni, de abbahagyta. Most tanul inkább itthon.
A férjemnek sem volt kellemes gyerekkora, az édesanyja nagyon jó asszony volt, de korán elment, még én ismertem és szerettük is egymást.
Az én szüleim már 80 fölött vannak és remélem még élnek jó ideig, legalább ilyen erőben és egészségben, mint most :)
Amúgy én is olyan otthonülő voltam, apukám mondta 25 éves korom után, keressek magamnak lakást, és irány. Mondjuk ő is félig viccnek szánta, de nem felejtem el soha.
Talán ezért is nem bánom, hogy itthon van a gyerekem.
Ha viszont látnám, hogy szeret valakit és ő is viszont, rendes és szorgalmas teremtés, vigye.:)
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondtam el senkinek, most elmondom mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek