Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nem köszön a gyermekem! fórum

Nem köszön a gyermekem! (beszélgetés)

1 2
2012. okt. 10. 09:08
A gyerekek sokszor nem hallgatnak a szülőkre, de ha egy számára idegen személy kéri meg valamire, akkor többnyire szót fogadnak neki. (persze egy bizonyos életkorig) :)
8. 7796ae808e (válaszként erre: 7. - 7796ae808e)
2012. okt. 10. 09:04
A mikulás nagyszerű alkalom erre.
7. 7796ae808e (válaszként erre: 1. - Napnaksugara)
2012. okt. 10. 09:03

Szoktatok rendelni mikulást? Meg lehetne a miulással beszélni, hogy kérje meg a gyerkőcöt, hogy mindig köszönjön:)

Én párszor voltam már beöltözve mikulásnak, és mondtam a gyereknek, hogy ha valaki köszön, akkor bizony illik visszaköszönni. Azon kívül leszoktattam a cumiról is. Amikor elkértem tőle kivette a szájából és a kezembe nyomta:)

Aztán megdicsértem, mondtam neki, hogy amiért ilyen szófogadó, kap egy szép nagy csomagot. De ha rosszul fog viselkedni, szófogadatlan lesz, akkor virgács lesz jövőre:)

6. Napnaksugara (válaszként erre: 4. - Pmjudit)
2012. okt. 10. 08:45
Januárban tölti be a 4et.
5. pmjudit (válaszként erre: 4. - Pmjudit)
2012. okt. 10. 08:44
Jó napot kívánok - én köszöntem így, a nevében csókolom.
2012. okt. 10. 08:43

Majd köszön. Az én lányommal is volt ilyen gond. De kinőtte. Én mindig figyelmeztettem, így kicsit oldóttam a helyzetet.

Ha bementünk vhová, mindig mondtam, hogy "Jó napot íván! Csókolom és közben néztem rá."

Nagycsoprotban már nem volt szükség erre.

Mennyi idős?

2012. okt. 10. 08:42

Én is csináltam már ezt,de nem vált be sajnos.

Kértem Tőle szépen is,hogy köszönjön,de semmi...

2. t_marcsi (válaszként erre: 1. - Napnaksugara)
2012. okt. 10. 08:39
Én a 3,5 évesemnek itthon elmagyaráztam, hogy köszönni kell, néha rászóltam, hogy köszönjél, közben megszorítottam picit a kezét (inkább megnyomtam, de nem tudom máshogy fogalmazni), és mostmár ha megyünk valahova köszönök, kicsit megszorítom a kezét, és ő is köszön. Most már sokszor a kezét sem kell megszorítani, köszön magától. Igaz, mindenkinek azt mondja hogy Szia, de végülis gyerek. Ráér később megtanulni a különbséget :)
2012. okt. 10. 08:36

Nem akar senkinek sem köszönni! Sem a boltban,sem az oviban...pedig én mindelhol köszönök.

Mit tegyek? Segítsetek!

Már az ovónő is megjegyezte...

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook