"Nem harcolnak" értem (beszélgetés)
Se a kor, se a szépség nem számít igazán. A kisugárzás a lényeg, hogy mennyire vagy harmóniában önmagaddal, a "világgal".
Nem láttalak, de egy férfi akkor harcol általában egy nőért, ha meg akarja őt szerezni.
nekem a faék már bonyolult...:)
De talál szép 25 évest is, van bőven.
Minden.
A szerelemből egy idő után szeretet lesz.
A szépség is fakul, bárhogy is ellenkezel.
És a kor is...:)
Tudom :) Egyszerű vagyok, mint a faék :D
én még nem találkoztam olyan férfival aki egy ronda 25 évest választ egy szép 30 éves nő helyett.
Viszont egy 22 éves szép csaj kapósabb, mint egy 30 éves, ha valakinek a külsőség az első. És ahogy öregszel egyre több lesz a fiatalabb szép csaj.
De tényleg nem értem, pár hét után mit vártál? Nem voltatok kapcsolatban, elküldted őket, természetes, hogy mást keresnek.
hát önbizalmam az nincs :/
Dehogynem számít a kor! :D
Ilyen világot élünk! :)
A szeretetben és szerelemben nem számít, de itt nem ezekről van szó.
nálad így működik, de hidd el vannak akik nálad bonyolultabbak.:)
Ne csinálj belőle hiúsági kérdést! Vagy nincs kellő önbizalmad és külső megerősítésre vágysz?
Na de miért?
Meg kell tanulni, hogy minden mulandó....
szerintem, ha valaki 20-22 éves, de ronda akkor nem számít a kora illetve akkor sem, ha 30, de egy jó szép csaj. A kor önmagában nem számít, ha valaki ronda.
de nagyon, de inkább érzékeny már mindenre
Nem vagy Te egy icipicit hiú!????
De ezekkel nem volt kapcsolatod. Ráadásul öregedtél is azóta... (bocs, ez gonosz volt :D)
biztos láttál azért vagy ilyen nagytudású
az első barátom 10 éve jön utánam. Akikkel párkapcsolatom volt mind jöttek, kerestek még hónapok vagy 1 év múlva is. Előbbi extrém az exem részéről. Lehet "megszoktam" és most furcsa...
Egyetértek, ha valaki nem érdekel akkor nem akarom, hogy teperjen. Ha érdekel nem küldöm el, én ilyen egyszerűen működöm :)
Na de miért!???
Én nem értem, mi lenne a megbeszélni való.
Ha valakinek a csókja sem esik jól, és elküldöm, Én nem töprengek azon, miért nem keres.
Örülök neki, hogy nem teper olyan, akinek nem is tetszik a társasága.
Bonyolult lennék??? :o)
Ez vicces :-) Nagyon komoly problémák. Ha úgysem kellenek, mieért akarod, hogy harcoljanak érted? Nekem volt olyan ismeretségem, amikor azt mondtam, hogy kiszállok, és a pasas még fél év mulva is hívogatott. Nagyon zavart, számot cseréltem. Ez hianyzik? :-)
További ajánlott fórumok: