Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Nem félek az edzőteremtől! fórum

Nem félek az edzőteremtől! (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem félek az edzőteremtől!

1 2 3 4 5
19. ada52
2011. ápr. 27. 13:41

Nagyon jó kis cikk,igazán lelkesítő! :)

Gratulálok az idáig elért eredményhez,és a hozzáállásodhoz is,abszolút becsülendő! :)


Személy szerint én nagyon nagy tisztelettel nézek azokra a túlsúlyos emberekre,akik veszik a fáradtságot és nem csak siránkoznak,hanem tesznek is a céljaik eléréséért,és az előítéletes,rosszindulatú emberekkel nem foglalkozva igenis elmennek edzeni!Csak így tovább! :)

2011. ápr. 27. 13:37
Igazán jól sikerült cikk, ami ad is valamit az olvasóknak! Gratulálok mind az eddigi eredményekhez, mint az íráshoz! Csak így tovább:)
17. mandy
2011. ápr. 27. 13:28

Azért (sajnos) edzőterem és edzőterem között is van különbség. Ahova én jártam, a lányok 99%-a rubintréka volt, trendi cuccokban, 1 gramm súlyfelesleg nélkül.

Hangosan nem szóltak be, de az én kevés önbizalmamat már az is elölte, ahogy pusmogtak, meg kuncogtak. Nem is jártam sokáig.


De nem adtam fel, kerestem egy másik termet, és itt jó társaságba kerültem :)

Szóval szerintem ha nem jó edzőterembe kerültök, nem feladni kell, csak váltani.

2011. ápr. 27. 12:29

Milyen jó olvasni a másik siránkozó cikk után egy ilyen optimista cikket:) Ez a hozzáállás kérem, aki ilyen az le is fog fogyni. Mennyivel normálisabb, mint nyavalyogni, hogy nem segítenek a csodabogyók!

Gratulálok Málnapuding, kitartást kívánok neked! Ügyes vagy.

2011. ápr. 27. 12:06

Málnapuding, gratulálok mind az eredményeidhez, mind az enyhén humoros, de annál reálisabb íráshoz!


Szívből kívánok neked további sok sikert!

2011. ápr. 27. 11:51

Nagyon tetszett a cikk :) Bár nyáron én is jártam terembe, én kínosan éreztem magam... Így itthon tornázgatok.., de idővel majd szeretnék visszamenni.. :)

Gratulálok az eddig elértekhez! :)Csak így tovább!!!

Előttem hosszú út áll... Még -42kiló... :/


További sok sikert! És kitartást! :)

2011. ápr. 27. 11:47
Gratulálok az eddig eredményeidhez és további szép sikereket. Másrészt irigyellek, hogy ilyen jó edzőtermet sikerült kifognod. Ahova én járok, oda szinte csak férfiak, de nem jellemző a segítés. Mikor segítséget kértem, mert nem tudtam beállítani az egyik gépet, akkor is csak forgatta a szemét, meg lesajnálóan méregetett az egyik pasi. Nincs túlsúlyom, inkább formálódni, izmosodni szeretnék, így kicsi súlyokkal edzek. Na, akkor is néhányan csak meresztik a szemüket, hogy mit akarok én itt a kicsi súlyaimmal. Szóval lehet váltani fogok, mert a jelenlegi helyemen nem túl kedvesek a nőkkel.
2011. ápr. 27. 11:41
gratulálok. tényleg nagyon jó cikk lett
2011. ápr. 27. 11:15

Gratulálok a cikkhez!

Én is tervezem hogy elkezdek járni, mondjuk rajtam akkor felesleg nincs én csak szépíteni szeretném a testem!Lassan 6 hónapja szültem, de nem tudom kire bízni a gyerkőcöt, mert a párom is kondizik, izomagy:) ahogy fogalmaztad!

Már voltam vele egyszer és mindenki nagyon rendes volt. Már gondoltam rá hogy recepciós lánynak (aki a párom barátai, ketten vannak) adom a gyerkőcöt arra az 1 órára amíg "gyúrok"!:)

De még nem tudtam rávenni magam!


Még egyszer gratulálok!Csak így tovább!

2011. ápr. 27. 10:52

Gratulálok a cikkedhez!! Nagyon jó volt olvsni :)

Én régebben jártam edzőterembe, és én is azt vettem észre mikor lejött egy leányzó és tangát villantott sminket igazitott mindneki csak szemét forgatta :)

Amikor meg jött egy túlsúlyosabb fiatal lány és megkérdezte a srácokat, hogy megmutatnák e neki a gépeket, rögtön ugrottak.


Mindenki tiszteli szerintem ha valaki lemegy, és elhatározza h formál magán, alakít, változtat.


Gartulálok még egyszer neked, és további izzadásban, kalóriaégetésben, boldogságban gazdag edzést kivanok :)))))

2011. ápr. 27. 10:51

NAgyon jóó cikk, nagyon tetszett! :) Szinte az állam koppant, amior ovlastam, hogy mennyit fogytál :O Hatalmas gratula, és sok sikert a további célokhoz, biztosan menni fog :)


Anno én is jártam, és igazából nem érdekelt, hogy ki mit mondott. Az edző nagyon bírt, rögtön behívott a saját órájára is, szóval én jól éreztem magam. Néha éreztem, hogy megszólnak, de most nem azért nem járok. :) Igazából aki másokkal foglalkozik megérdemli hogy otthon gübbedjen. Amúgy meg otthon is lehet tornázni! Nekem fáj a szívem egy ellipszis trénerért, azt szerettemmeg a legjobban a konditeremben.

Szóval aki akar le fog menni a konditerembe, és nem érdekli, hogy i mit gondol róla. Bár szerintem is inkább jópontnak veszik, hogy lemegy és csinál valamit, és nem otthon fekszik és zabál :)

2011. ápr. 27. 10:48

Szuper a cikk!

Nekem is volt olyan ismerősöm, aki hasonló stílusban beszélt a túlsúlyos, kopaszodó, szőrös stb. emberekről. Szerintem egy ilyen nőnek/pasinak hiába is próbálod elmagyarázni, hogy ezeknek a dolgoknak sokszor egészségügyi okai vannak, vagy neki sajnos ezt osztotta a genetika.

Sokáig én is úgy voltam vele, hogy ezekben a termekben biztos csak tökéletes alakú lányok járnak, akik lenéznek és kinevetnek mindenkit. De aztán vettem a bátorságot, és elmentem (bár én inkább az aerobikot szeretem). És mit látok? 50es éveikben járó hölgyek, kismamák, teltebb és soványabb nők. Senki nem néz végig rajtad becsmérlően, hogy van e rajtad felesleg, vagy márkás-e a ruhád. Szóval nekem is abszolút pozitív csalódás volt. A fogyás mellett meg csak hab a tortán, hogy sok kedves ismerősre tettem szert. Most már nem is a fogyás, hanem a társaság és a mozgás szeretete miatt járok. :D

2011. ápr. 27. 10:42

Ez igen!


Az első olyan cikk a témában, amire azt tudom mondani, hogy basszus, ez nem semmi!


Nagyon jó!


Nekem is többen mondták már hogy nem mernek lemenni a terembe..mondom miért? mert hogy ők nagyok..mondom és? legalább látják rajtad hogy akarod...:)


És én is jártam amikor meg voltam hízva, igenis menni kell :)


Nagyon nagyon gratulálok!!!

2011. ápr. 27. 10:41

Szia! Nagyon-nagyon tetszett a cikked, és hatalmas gratuláció a sikeredhez, remélem, minél hamarabb eléred, amit kitűztél! Le a kalappal, tényleg! :) És örülök, hogy ilyen jól érzed magad edzés közben, ez mindennél fontosabb, hisz így tudod hosszútávon is csinálni.

Én heti 4x járok aerobikórákra, zumbára, boxra, ahogy jön, csak arra figyelek, hogy a 4 alkalom meglegyen. Már nem használok konditermet, mert ezen a helyen az órák mellett külön kell fizetni érte, de van tapasztalatom az előző helyről, ami sajnos nyáron leégett. Oda csak lányok jártak, és annak ellenére, hogy ott általában mindenki csak a sportról, étkezésről, kinézetről beszél (legalábbis ott erről volt csak szó)- ennek ellenére sem néztek ki se engem, se mást, pedig láthatóan nem illettem abba a körbe. Most már nagyon örülök, hogy azóta is csinálom, és neked is gratula a kitartásért! ;)

2011. ápr. 27. 10:38

Én is edzőteremben fogytam, most csak azért nem járok, mert vannak otthon gépeim. És igazad van: a divatbabákat ki szokták röhögni, hol nyíltan, hol titokban, de a túlsúlyosokat inkább mindenki elismerő pillantásokkal méregeti. Nekem mindig csak az jutott eszembe róluk, hogy milyen ügyes és milyen jól csinálja, hogy idejön.

Az a duma, hogy beszólnak meg lesajnálnak csak egy újabb kifogás, így saját maguknak magyarázzák meg, hogy miért is nem járnak el edzeni.

2011. ápr. 27. 10:29
Helló! Én is járok terembe. Én sem szólom le a nagyobb darabokat, mert ők legalább nem magamutogatásból,dísznek mennek be,hanem fogyni. Legalább,akik edzenek, tesznek valamit az egészségükért és nem otthon döglenek a hájban. Nem nagyon figyelem az embereket bent,de van egy kövér hapsi,akit mostanában látok. Elég kitartónak tűnik,majd kiderül. :) Vannak olyanok is, akik hamar feladják és nem járnak sokáig edzeni, de ez a vékonyabbakra is igaz. Én egyedül járok, mert nincs senki, aki eljönne velem. Munkatársaim engem hülyéznek le, mert ha délutános vagyok, reggel korán, 3/4 7-re a teremben vagyok, hogy utána legyen még szabadidőm meló előtt, délelőttös héten meg egyből meló után megyek. :)
2011. ápr. 27. 10:16

Grat az eddigi fogyásodhoz és sok sikert, kitartás a továbbiakhoz!


Az én tapasztalatom is az, hogy jobbak a vegyes termek.

2011. ápr. 27. 10:16
Én is járok edzőterembe és futni is a ligetbe...nem vagyok túlsúlyos...de soha, de soha nem tennék megjegyzést rájuk! Sőt! Nagyon nagyra becsülöm, hogy tesznek valamit magukért! Van, amikor nekem sincs kedvem edzeni...és levonszolom mégis magam! A duciknak, idősebbeknek ez még 100x nagyobb erőpróba! Minden elismerésem az övék!!!!!!
2011. ápr. 27. 10:08
Jelentős túlsúly mellett hetente ötször edzeni járok. Többen viszont tartanak a kerek lányok közül a konditeremtől. Megosztanék Velük néhány tapasztalatot, hátha ettől bátrabbak lesznek és mernek tenni önmagukért.

Ugrás a teljes írásra: Nem félek az edzőteremtől!
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook