Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem értem a reggeli fürdőket fórum

Nem értem a reggeli fürdőket (beszélgetés)

16. K-né Zsóka (válaszként erre: 11. - Kedvesenfanyar)
ma 12:56
Azért elég szomorú, hogy nagyanyáink egytől egyig különböző bőrbetegségekben hunytak el, a penetráns szagokról nem is beszélve, elvégre nemigen állt rendelkezésükre sok esetben még fürdőszoba sem.
15. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:53
Ki nem hagynám az esti zuhanyozást, de reggel csak mosakodni szoktam, mosdókesztyűvel gyorsan áttörlöm magam. Igazából nekem mindegy, hogy ki, mikor fürdik, csak ha mellém áll, ne zavarjon a szag.
14. Kacsahercegno (válaszként erre: 7. - Komor)
ma 12:51
Egyszer voltam egy hetet német családnál iskolás koromban, emlékeszem, kicsit éreztem rajtuk a rosszallást, amiért minden este lezuhanyoztam, pedig direkt kapkodtam és 2perc alatt végeztem mindig :D Nem tehetek róla, nekem a cicamosdás semmit sem ér, legalábbis ugyanolyan "koszosnak" érzem magam utána, egyszerűbb is meg komfortosabb beállni a víz alá 😩
13. timycat (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 12:45
Ha nem forróvízben teszed, sok ideig ázva és minőségi a cucc amivel lekened magad akkor nagy tragédia nem történik a bőröddel.
12. tien (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 12:27

Egy héten elegendő kétszer -háromször fürdeni.

Napi fürdés nem szükséges még akkor sem ,ha fizikai munkát végzel.

Nem én gondolom ezt, bőrgyógyászok stb..

Nem tudom ,én szeretem a finom , tiszta illatomat este , nyugodtabban alszom.

11. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 12:24

Nem az a baj, ha naponta kétszer zuhanyzol, hanem az, ha rossz módon teszed.

Ha odafigyelsz a víz hőmérsékletére és a bőrápolásra, teljesen rendben van, sőt, kifejezetten higiénikus és felfrissítő lehet.

10. globus (válaszként erre: 7. - Komor)
ma 11:55
Napi 2x még bőrgyógyász sem ajánlja.
ma 11:52

Minek mosni ágyneműt? Nem koszosan fekszünk bele úgy általában, legalábbis akit ismerek nem és énsem.

Ezek alapján ugyan minek?

A törölközőt is felesleges, hiszen fürdés után törölközünk bele.

ma 10:07
Én azt nem értem, miért nem érted.
7. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:49
Csak a fokozás kedvéért: A franciák csak heti kétszer, háromszor állnak a zuhany alá. Az amerikaiak állandóan cikizik őket és az európaiakat emiatt... :)
ma 09:43
Számomra az esti biztosítja a nyugodt és békés alvást. Reggel inkább csak akkor ha nehéz volt az éjszakám, na meg, ha belefér a munkába indulás idejébe.
5. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:32
Nem biztos. Én szeretek reggel és este is fürdeni.
ma 09:19
Én sem értem, ha valamiért szükséges akkor reggel ÉS este is, de az esti zuhanytól nem tudnék eltekinteni. Mondjuk nekem tök mindegy, más mit csinál, nem is kell értenem, de számomra csak zuhanyzás után komfortos pizsamába bújni meg az ágyba feküdni.
ma 09:13
Nem hinném, hogy aki a lakásból ki sem mozdul, az miért lenne koszos.
ma 09:12
Éjszaka izzadhat az ember. Felfrissít. Jó érzés, amikor kellemes friss illattal indulok el a munkába. De itthonra is megteszem magamért, a közérzetemért.
Este koszosan fekszenek le az ágyba?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook