Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Művészi akt fotózás fórum

Művészi akt fotózás (beszélgetés)

11. timycat (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 08:40
Szerintem mindegy. Én férfinál voltam, de ismertem már régről, igazából ez nyomott a latba. Olyan személy kell akiben megbízol, el tudod magad engedni.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Timycat)
okt. 31. 21:10
Szerinted férfi vagy női fotóst érdemes keresni?
9. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 18:29

Nekem van/volt. Mondjuk nem volt önbizalomhiányom, de én is meglepődtem milyen "dög" tudok lenni.

Ami írtak az a fontos, ne legyen olyan smink, haj ami egyébként nem szokott, mert az nem te vagy és agyon se szabad retusálni.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Michelle.r)
okt. 31. 14:58
Ez az. Épp ez lenne a lényeg, aki nincs megelégedve a testével az kap egy olyan képet ami teljesen más mint amit lát önmagából.
7. michelle.r (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 11:33
Az a pasi zseniális. Hihetetlen jó pillanatokat kap el, remélem, egyszer összefutok vele. 💕
6. PöttyösPanka (válaszként erre: 4. - F318d4b001)
okt. 31. 08:39
Akkor tulajdonképpen nála hatott, és tényleg növelte az önbizalmát. Még akkor is, ha végül el sem ment.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - F318d4b001)
okt. 31. 08:18
Szerintem egy jó fotós más szemmel nézi a dolgokat. Instán láttam egy magyar fotóst aki az utcán szólít le hétköznapi embereket kortól és nemtől függetlenül. Az átlagos emberekről olyan csodálatos képeket készít.
4. f318d4b001 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 08:12

Szia!

Egy barátnőm foglalt ilyenre időpontot. Majd pontosan amiatt, amit írtál, lemondta. Amikor olvasta, hogy ez női önbizalomnövelő dolog: rájött, hogy átverés - ezt mondta. Ő nem akarta elhinni, hogy az ő női önbecsülése, értéke, szexisségének mérsércéje az lenne, hogy képesek-e a pénzéért csinálni belőle valamit, ami a legjobban hasonlít egy, a férfiak által preferált szextárgyhoz.

Azt mondta, aznap döbbent rá, hogy ő értékes, szerethető, maximálisan szexi, egyedi és megismételhetetlen érték, és ezt dobott igazán az önbizalmán, nem az, hogy szextárgyra maszkírozták.

3. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 06:31

Gondold meg !

Egy agyonsminkelt, retusált fotó lehet valóban gyönyörű és vonzó, de ezek után, ha meglátja párod a valóságot nem lesz-e kiábrándító a számára.

Legyen a fotó művészi, de ne szakadjon el túlságosan a valóságtól, akkor elérheti a célját.

okt. 31. 06:18

Egy ismerősömről a férje készített aktfotókat, neki ez igazi önbizalomlöket volt, mert a párja szemén keresztül látta magát.

Egy kolléganőm viszont művészi fotózáson volt, nem akton. Neki is tetszettek a képek, de sokat segített rajta a profi smink, a frizura, a világítás és a retusálás — a fotók nem tükrözték teljesen a valóságot.

Szerintem ez az ajándék akkor működik igazán, ha a párod nem a retusált képet, hanem magát tudja szeretni rajta.

okt. 31. 05:01

Sziasztok!

A párom szeretném meglepni egy művészi Akt fotózással. A fotós keresés közben vettem észre, hogy rendeteg helyen írják ez a fajta fotózás a nöknek az önbizalmát is növeli. Aki nincs megelégedve a testével, illetve nem tartja magát szépnek, egy profi fotós nagyon jó képeket tud rólluk csinálni.Persze ezek nem Szex képek, szigorúan Művészi akt képek.

Csináltatott már valaki ilyen képeket, illetve tényleg ilyen képet nézegetve jobban el birja magát fogadni akiről készült a kép?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook