Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Huh, ez meglepett! fórum

Huh, ez meglepett! (beszélgetés)

17. andilaci (válaszként erre: 4. - Kedvesenfanyar)
tegnap 22:28
Hmmm
16. globus (válaszként erre: 12. - Zsoffka002)
tegnap 20:09
Innen Ausztria felé mennek euróval.
15. Szegfűrózsa (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 20:07

Az ÁFA-csökkentés nem érinti a kereskedők bevételeit, azt egy normálisabb kormány határozhatja el. ÁFAcsökkentéssel kevesebb pénz megy a költségvetésbe, több pénz marad a lakosságnál.

Az árRÉS mértéke érinti a kereskedőket!

14. tien (válaszként erre: 12. - Zsoffka002)
tegnap 19:31
Tudom 😟
tegnap 19:28

Nem is értem mi ezzel az árrésstoppal a céljuk. Miért nyulnak bele a piacba? A most stoppal érintett termékek is rögtön felveszik majd a piaci árat, ha megszüntetik. Nem láttam még olyat az elmúlt 2-3 évben, hogy valaminek lement az ára. És ezzel csak az inflációt növelik.

Szerencsére nem tartok még ott, hogy az árcédulákat bújva vásároljak, de az már feltünt, hogy 10 ezer alatt nem tudok vásárolni.

12. zsoffka002 (válaszként erre: 11. - Tien)
tegnap 19:25
Aki nem határközelben lakik annak nem adatik meg, hogy más országban vásároljunk. Marad nekünk a határtalan inflációs élet.....
11. tien (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 18:35

Ezért megyünk Aradra (Kaufland)

Olcsóbb és jobb.

Vegyél magyar terméket.

Egy f@szt.

tegnap 18:01
Kb két hete coopba 174 Ft vettem élesztőt...
9. zsoffka002 (válaszként erre: 8. - Zsoffka002)
tegnap 17:23
Ja, és december 01-től lesz kibővitve az új termékekkel.
8. zsoffka002 (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 17:22
ÁRRÉSSTOPP VAN, nem ÁFA csökkentés. Igen még több termékre bevezeti a kormány a 10 %-os árrésstoppot.A teljesség igénye nélkül, emlékezetből: körte, alma, szőlő, szilva, marha felsál, tömlős sajt, kemény sajt, stb. Meghosszabítva 2026.02.28-ig. Ezzel együtt jár, ami nem STOPPOS az drágul. Szerintem még a kenyér, pékáru és finom pékáru is!!
7. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Matutinem)
tegnap 16:44
A befagyasztott árú termékek árát ezzel kompenzálják.
6. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Matutinem)
tegnap 16:39
Az durva. :(( 42 évvel ezelőtt vettem sóskát utoljára, a piacon, de szerintem is piszok drága.
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Érdekes73)
tegnap 16:32
Nem csak a terméken van ár feltüntetve, hanem a polcolón is alatta vagy felette.
4. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Matutinem)
tegnap 16:30
A meggy engem is meglepett 1700 Ft felett volt az ára, még vissza is léptem, hogy jól látom-e?
tegnap 15:52
Ha valamelyik termék ára neccesnek tűnik inkább megnézem a vonalkód leolvasóval. Sokszor van valami rossz helyen vagy nem egyértelmű az ár lejárt az akció stb....Az iglo drágább de szerintem nem jobb mint a saját márkás fagyasztottak.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Matutinem)
tegnap 15:46

Hát még hogy meg fog lepni a brutál áremelés sok terméknél, amikor újabb 10 termék lesz áfacsökkentett. A többire rá kell tenni egy kis pluszt.

Engem a sóska ára nem izgat, van a kertben. :)

tegnap 15:42
Sziasztok! Nem régen volt egy poszt fb-on, hogy minek az ára lepett meg mostanában. Nagyon sokan írták a magozott meggybefőttet. Hát engem ma az Igló 450 gr-os mirelit sóska ára fájt nagyon, 1269 ft a Tes..ban. Régen (tavaly) vettem, de én 600 körüli árra emlékszem. Azért ez most durván meglepett.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook