Nem csak szexre kellesz? Ezt honnan tudod? (beszélgetés)
Jajj,gondoltam,hogy lesz sikere...:DDD
Bocsiiiiiiiiiiiiii...:DDDD
/de én ma egésznap vinnyogok a röhögéstől,amihez persze a mai hoxa témák is velősen hozzájárulnak,no nem csak az...:DDD/
Huh...:DDD
Abból ahogy egy pasi beszél a szexről szinte 100%-ra megtudod állapítani, hogy milyen férfi/pasi:DD csak türelmesnek kell lenned:)
"ha van egy olyan oldala a férfinak, hogy nem akar belemnni egy kapcsolatba, amíg ki nem puhatolja milyen vérmérsékletű lehet a lány"
Ez nem rossz dolog, főleg ha a csajszi sem átlagos, és még esze is van:DDD Érdekes játék szokott kiteljesedni:)
Általában véve a pasik tökre szexmániások...:)))
Ugyanakkor...Nos...
Undok vagyok és NEM mondom meg,miből lehet tudni,mert én már tudom!Rájöttem...:)))
Majd rájössz egyszer te is!
:)
Hát, akkor ez már nem csak szex kapcsolat, hanem egy igen kemény lelki húza-vona. Áááá... még a hideg is kiráz.
Érdekes nő lehet...
akárhogy csűrjük-csavarjuk, akkor is az van, hogy mindenki a maga szerencséjének a pogácsa
egy barátnak különben sem irányítgatni meg a másik helyett okosnak kell lenni, elég meghallgatni a másikat, illetve véleményt mondani, HA kérdezi
És lehet, hogy emiatt fog belezúgni a pasi, mert megismeri jobban, és rájön, hogy több is lehet egy numeránál (legalábbis legyen már lányregény :D).
A barátnőd már beleesett és nem lát tisztán?
Neked miért ennyire ez a megérzésed? Ismered a férfit? Szimpi?
Ez szerintem is így korrekt, egyetértek.
Csak az élet néha olyan hülye dolgokat tud hozni, hogy a racionalitást felülírja az érzelem. :(
lábméret, horkolás, lyukas zokni továbbhordása igen-nem
stb .)
Én nem ismerek olyan nőt, aki egyből az ágyban végezte volna. Tényleg nem... de ha van ilyen, akkor megtudom érteni miért szakad meg a kapcsolat és ez nem feltétlenül a "szemét" pasi műve, aki kihasználta a kis "ártatlan" leányt.
Hát igen... ha csak szex, akkor valóban rálehet unni, de akkor a pasinak sem csak ez kell. Nekem ez tök ésszerű, de én mindig is férfipárti voltam. :D
Valahogy én is így gondolom, hogy a nők "irányítanak" ebben, olyan titkos módon.
De akkor meg mi a jelentősége, hogy egy férfi beszél-e a szexről vagy sem? Valamire azért jó ez a modern msn, skype világ, mert lehet már nem akar a pasi belebotlani egy nagyon elutasító lányba. Én annyira hülye tudok lenni, de mi van, ha van egy olyan oldala a férfinak, hogy nem akar belemnni egy kapcsolatba, amíg ki nem puhatolja milyen vérmérsékletű lehet a lány. Nem feltétlenül csak a szexre kell mennie. Bár ez nem derült ki, hogy a beszélgetések mennyi része szól erről. Viszont, ha a barátnőnrk ez már kényelmetlen, hogy sokat dumál a pasi a szexről, akkor lehet... túl sok.
egyszer minden pasi szerelmes lesz
még chuck norris is :D
A férfiaknál a szex és az érzelem teljesen külön dolog.
Mindenki vágyik egy szerető társra, de aki másra nem jó, azt szexre még mindig lehet használni.
Felesleges túldramatizálni. Le kellene tisztázni a kapcsolat elején, hogy ez most mi:
-szexkapcsolat
-barátság + szex
-hosszú távú barátság
-szerelem
-akármi
és akkor mindjárt könnyebb lenne az élet.
Én mindig le szoktam tisztázni az elején hogy mit akarok, meg hogy ő mit akar.
Szerintem van mindkét típus. De főleg a nőben van a hiba. Mert az agyában ez a természetes, hogy szex az első randin... meg úgy az egész helyzetet természetesnek veszi...Hiába akarják lebeszélni, hogy nem az. És addig tartozik ő is ebbe a típusba, és addig vonzza a "csak szexre kellesz" pasikat, amíg nem tanul a hibájából, és mondja azt a következőnek: állj. Akkor majd jön a herceg fehér lovon.
Mit lehet megkapni? Hány alkalom? Amíg a pasi rá nem un.
Olvastam a hszeket. :)
Szerintetek van olyan típusú nő, aki csak azokat a férfiakat vonzza, akiknek csak arra kell?
Vagy van olyan férfi, aki tényleg csak szexre megy és semmiképpen nem kell tovább neki a nő miután megkapta? És mit jelent a megkapni? Egy, több alkalom?