Nektek mennyit változott a melletek terhesség/szoptatás alatt? (beszélgetés)
Persze persze ezt mondja de azért láttom ám,hogy a regi jobban tetszett neki:-DD
Én 25 kg.-ot hoztam lidivel...de a mellemen kivül hálisten nem viselte meg a testem...remélem a következő sem fogja:-D
Hát nem akarlak elkeseriteni de NEM...Amig terhes leszel a hormonoktol megduzzad és amig szoptatsz szép feszes lesz de ha abba marad a szoptatás ujra nem lesz szép vagy még rosszabb lesz...:(
Bocsi....
ne akarj szilikont....a férjed így szeret ahogy vagy!
nekem szerencsés az alkatom...a bőröm is jól viselte a két terhességet pedig híztam 16 kg-ot mindkét lánnyal és szoptattam is. Pedig már 20 éves se vagyok...
Sziasztok.
Csak picit tartozik ide, de régóta érdekel. Nekem még nincs babám, de szeretnék, és a terhességtől várom a megváltó mell szépülést is. Mennyi ennek az esélye? A melleim most sem feszesek, sem nagyok és a bőr repedezve csíkos. Szóval borzalmas. Nekem az is elég lenne ha a hízástól kitöltődnének :(
Van rá esélyem, hogy jobban fognak kinézni?
Szép feszes nem túl nagy melleim voltak. Szoptatáskor nagyobbak, de semmi csík. Most újra kisebbek, de nem annyira, mint korábban. Tehát majdnem az összes korábbi feszes polót, inget elajándékozhatom:-(( Már több, mint egy éves a gyerköc és még mindig nem tudom, hogy milyen felső állna jól. Utálok vásárolni, de kiráz a hideg a mostani anyukás holmijaimtól is.
Nem sokat, de valamennyit segített a Dm-ben kapható mellfeszesítő krém. Növényi ösztrogéneket tartalmaz, ha jól értettem a termékleírást.
nekem tiszta csunyák lettek kissé megereszkedtek semmi tartás mikor megjön akkor megdagad egy picit az már jo lenne ha olyan lenne de az csak pár nap legfeljebb egy hét...:(
Csikom viszont nem lett sehol se a mellemen se a hasmon.....pedig nagyon nagy hasam volt..és nem is kentem semmivel....
szilikont szeretnék........áááááááááá a férjem nem engedi pedig szerintem nagyon csunyácska lett...:(de hát ez van van egy szép kislányom és szoptattam:-D
Nekem a bal mellemben volt mindig több tejem, fejni is mindig dupla annyit fejtem belőle ki, mint a jobbból. Neke is látszott, a fiam úgy az elmúlt hónap alatt szakadt le rólam fokozatosan. Most már mindkettő ugyanakkora.
Ja! A csíkokat el is felejtettem! :) Tele vagyok velük!
A méret különbség a tejmennyiségtől van. Szoptatás után elmúlik.
Szerintem az, hogy visszaáll-e az emberfüggő. Olyan feszes és kemény már sosem lesz szerintem... :(
Nekem is kidomborodnak az erek, de csak a jobb mellemen.
Rettenetes!!!
Ez már mindig így lesz????
Én most szoptatok, és a mellem katasztrófa.
Régen büszke voltam a melleimre, de most!!!
A jobb mellem láthatóan nagyobb, mint a bal (jobban jön a tejem is abból), és ez nagyon zavar... Még a melltartóban is látszik.
Mikor a férjemnek mondtam, azt mondta, hogy látja.
Szoptatás után visszaáll az eredeti méretre a mellem, vagy marad így?
El vagyok keseredve!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan változott a testsúlyod a párod terhessége alatt?
- Mi változott rajtad leginkább terhesség alatt?
- Kinek hogy változott meg az alakja terhesség után?
- Nektek fájt a melletek a terhesség legelején? Illetve mikor kezdett el fájni?
- Hogy változott a tested a terhesség alatt?
- Nagy fogyós lányok! 30-40 kiló után, miként változott a melletek formája, mérete? Mennyire sínylették meg a sok-sok kiló mínuszt?