Neked mi jelenti a boldogságot? (beszélgetés)
Ha szerelmes abba a lányba,akkor engedd el.
Szerintem a pénz miatt is, meg hát a szerelem!
nyugodt családi élet,és hogy a lányaimra büszke lehetek.
Sajnálom..
és szerinted miért csinálja ezt?
Ez a nőszemély munkatársa volt, és most keresgéli az üzletünkben.
Sajnos, igen, és mindent tagad, még a telefonszámát is.
..és a párod? Partner ebben?
:-)!
Nagyon gratulálok!
..és milyen érdekes: ép most nézegetek gyűrűket..
Elakarja venni tőlem a páromat, már 3 éve próbálkozik vele, azóta már gyerekünk is van.
Engem az tesz boldoggá, hogy többnyire elérem az álmaimat (még a leglehetetlenebbnek tűnőket is), és mégis mindig vannak új álmaim, új kihívások, amelyek megszínesítik az életem. Van miért élnem, nem szürke hétköznapokkal fog leteltni az életem.
Eddig elért legnagyobb álmaim:
Született egy kislányom, bár azt mondták nem lehet gyerekem.
Megtaláltam életem párját, még ha 1200 kilómétert is kellett érte utaznom :)
Beindítottam a vállalkozásom, azt csinálok, amit szeretek (ékszert tervezek és készítek), sikeres vagyok, tele ötletekkel, kreativitással.
:-)!
Köszi: mindenki nevében :-)!
Ha azzal lehetek, AKIT szeretek, NAGYON szeretek.
minden ami oromot okoz..ebbe sokminden beletartozik..
gyerekek, a parom, a csalad,tesomek,a kutyam,a munkam,az,hogy alakul a hazam is...
es minden olyan amitol jol erzem magam..
es szerencsere sokminden van, ami boldogga tesz..
kivanom masnak is!!
Mi nők: már csak ilyen családcentrikusak vagyunk :-)!
ha nyugodt a lelkem, akkor boldog vagyok, ha minden ok körülöttem, akkor nyugodt vagyok
Pillanatnyi érzések,független bárkitől ,bármitől,csak úgy jön....aztán megy.
Párom,kisfiam és persze a családom.Szerencsére nagy család vagyunk,és számíthatunk egymásra bármiben:)))
Egészségesek vagyunk,a gyerekek oda járnak suliba ahová szerettek volna.Van munkánk ,van párom,házunk.Szeretjük egymást és a gyerekekkel sincs gond.
hmm.. sajnálom.
A kisunokádhoz gratulálok!
Nekem az jelenti a boldogságot, ha a párommal lehetek, mert vele minden perc egy kincs. A szakmai sikerek is fontosak az egyetemen, de ez csak másodlagos. Még két dolog jelentene igazi boldogságot, ebből az egyik már nem teljesülhet, de a másik néhány éven belül fog. Már nagyon várom azt a pillanatot.
édesapám meghalt a kisunokám bármelyik perceben várható,szerinted?
Most, nem vagyok boldog, sőtt nagyon dühös, most szivatok egy mongol kurvát!
Kíváncsi lennék, hogy kinek mi? És hogy egyáltalán boldog vagy-e ebben a pillanatban..?
További ajánlott fórumok: