Neked mi jelenti a boldogságot? (beszélgetés)
"Mi a véleményetek arról, ha akkor csalnak meg valakit, amikor terhes?"
Gyere át oda,mert le leszünk szidva ,az offért!:))
Sziasztok!
Szerintem is az őszinte beszéd az első lépés. Én mindig ezt alkalmazom, már csak a magam nyugalma miatt is. Nehéz, ha az embert nem szereti, az akit ő szeret, de ha ragaszkodsz egy nem működő kapcsolathoz, a kicsi fogja legjobban megszenvedni.
Az én párom is saját bevallása szerint azért nem szeretne családot, gyereket 32 évesen, mert ilyen körülmények között nőtt fel és úgy gondolja a család nem boldogság.
Úgy ahogy az elvált szülőknél szokás,megegyezéses alapon.
Szóval még az sem biztos ,hogy megcsal ,hogy van valakije?lehet ,hogy csak te vagy túl féltékeny?
Azért én 3 év alatt sokmindent kiderítettem volna, és már biztos végeztem volna az üggyel..
Engem nem hagyna nyugodni..
Nem ,úgy gondolom ,hogy megbeszélném vele az egészet és elengedném,elválnék,hagy legyen boldog amellett a másik mellett.
Tudom ,nagyon nehéz ez,főleg ha te viszont szereted Őt.
Neked kell választanod és döntened.
Vagy tisztalappal ,igaz szomorúan,de túllépnél a történteken ,vagy marad az őrlődés,a harag,a bizonytalanság,a féltékenység,a "szivatás".......amik mind mint csak neked fognak ártani.
Akkor jó.
Próbáld meg elérni, hogy téged is szeressen..
Miért kacsintgatott kifelé?
Én ezt tenném a helyedben.
Nem tudnék olyan ember mellett örlődni,aki más nőbe szerelmes.Inkább választanám ,az egyedülállóságot.
A gyermeket persze így is lehet együtt nevelni.
Szió,
gyűrűket nem csinálok még, de Swarovski kristályos nyakláncot, karkötőt, fülbevalókat minden mennyiségben :)