Neked mi jelenti a boldogságot? (beszélgetés)
mit jelent a boldogság számomra?
Azt, hogyha bármi rossz él az életben, az csak rövid ideig rontja el a kedvem és hamar visszaáll a lelki egyensúlyom.
Azt, hogy minden nehézség ellenére talpra tudok állni, azt hogy van hitem, önmagamba és istenbe vetett, mely átsegít mindenen. Az a tudat, hogy tudom mit akarok, hogy mi a célom, hogy ismerem önmagam, ismerem határaimat, az a tudat, hogy mindezek ismeretében nem sodródom, hanem tudom irányítani sorsomat. Mindez az érzés biztosítja számomra, hogy boldog legyek..
egészség, egy kis pénz, utazás
- látszik, hogy már idősebb vagyok az alattam lévőknél, mert nekem már mást jelent a boldogság -
Ha egy még nálam nyomorultabb és kiszolgáltatottabb embertársamon képes vagyok segíteni.
Ritkán adatik meg, de akkor nagyon nagy boldogság.
Van egy csodálatos párom,úton van a kislányunk!
Nekem ennél nem kell több!:)
Az alapot nálam a szép és nyugodt családi élet jelenti. De minden mellett nem csak a kis, közvetlen családom, hanem a nagy, terjedelmesebb is.
Emellett már mindent könnyebb elviselni. Szerencsémre megadatott, az idén leszünk 33 éves házasok. :))))
Bár velem könnyű, néha elég egy pici apróság, egy kerdves kép a hoxán, vagy csak egy kellemes levél, és már meg is van a napi boldogság adagom :)))
A férjem is neveti, hogy még ennyi év után is, meglepődik, ahogy egy icipici dolognak képes vagyok örülni és egész nap ettől boldog is lenni:)))
Ha nem ,hát nem.
Akkor gondolkozz el az életeden ,mi várható ha így folytatódik,hogyan képzeled el a jövőd stb.
Ha valamire jutsz ,akkor egyszerűen közöld vele a döntésedet és tarts ki mellette.