Jaaaj hát én sem úgy értettem!!! :) Azért a szexnek vannak különböző fajtái és én arra próbáltam célozni, hogy azt szeretem a legjobban, mikor rám tör az "az itt és most rögtön"! A hosszan elnyújtott szex is nagyon jó, de az MÁS!
Távol álljon tőlem,hogy kötekedjek,de az előjáték az nem "időhúzás" vagy lehet én tudom rosszul és mi nem csinálunk valamit jól:)))))))Ettől függetlenül természetesen az is jó lehet ha csak durr bele a közepébe.............,de azért előjátékkal jobb.Szerintem nagyobb durrrrr lesz a végén,legalábbis nálam igy van.És természetesen ha van egyáltalán durr,mert tudjuk vannak olyanok akiknek nincs is,vagy azt sem tudják mi csak azt hiszik.
Megértelek! Ha épp nem olyan a hangulatom, akkor igenis kell, ami beindít, de sokkal jobban szeretem a "gépszíjas"-dolgot, ahogy te is írtad. És olyankor kell a francnak előjáték, durr bele a közepébe!!! Ha nagyon kívánós vagyok, inkább csak idegesít az időhúzás. :)
Nekem is fontos, nagyon élvezetes elnyújtani:)Kielégülés szempontjából is sokkal jobb, ha hosszabb az előjáték, ámbár én is sokszor szeretem csak úgy durr bele bumm:)
Szinte minden nőnek fontos az előjáték, de nekem nem.
Ha elkap a "gépszíj" akkor azonnal akarom a partnerem és semmi szükségem csókokra vagy orális kényeztetésre. Ilyen szempontból akár férfi is lehetnék. Más nő is van így ezzel?