Nehéz abbahagyni... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nehéz abbahagyni...
Sziasztok!
Januárban volt egy éve, hogy eldobtam a cigit!!! Sokadik próbálkozásra, tehát én se mertem hinni abban, hogy sikerülni fog!De..és itt az igazság, már azt megelőző 3 hónapon át azt mondtam magamnak, (sztem minden nap), hogy én nem fogok dohányozni jan 01-től. Nem mondtam el csak egy-két embernek, és az interneten lávő közösségi portálon ahová járok. Hát őszintén ők segítettek sokat, már abban, hogy hittek bennem és minden este amikor megkérdezték, hogy rágyújtottam-e , olyan büszkeséggel tudtam kimondani...NEM!! 35 évig bagóztam!! Ma már büdős bűzrúdnak tartom és sajnálom a rengeteg pénzt amit elfüstőltem. Azóta se gyújtottam rá ( egy szálat se)egy hézig még bagós ruhákba jártam (Nagykabát, sál). Hiszek abban, az agyban kell előbb elhatározni, úgy fog csak sikerülni!! Használtam tapaszt, két hétig, de azt is drágának tartottam! Lehet, hogy az is jó volt, de ha két hét után már nem volt rá szükség, akkor ez is csak arra volt jó, hogy higgyek , ha magamba nem , hát a tapaszba:)
na jó!
én leszek a témainditó
és azt mondom aki akar le tud szokni...
én is leszoktam
14 évesen kezdtem cigizni igaz akkor még csak heti szinten egy szál ment el de akkor is cigizésnek számitott
aztán egyre több
a végén nap 2 doboz ment el, egészen addig mig 30 évesen nem lettem terhes az első gyerekkel
nem gondolkoztam, egyből letettem
pedig akkorra 16 év cigizés volt a hátam mögött
de leszoktam,nem mérgezem vele a gyerekem
és azóta sem gyujtottam rá ugyanezen ok miatt
sőt a párom is egy hónapra rá leszokott
szóval nem volt könnyű az tuti szenvedtem
de volt értelme
mondhat nekem bárki bármit, ilyen tapasz olyan gyógyszer
akaraterő kell semmi más
Ugrás a teljes írásra: Nehéz abbahagyni...
További ajánlott fórumok:
- Most kéne abbahagyni....?
- Nem tudom abbahagyni a fogyózást. Tiltólistával a fejemben...
- Hogyan "kell" abbahagyni a szoptatást
- Milyen függőségeid vannak, amelyeket szívesen abbahagynál, de nem sikerül?
- Kiskorom óta rágom a körmöm. Most 13 vagyok, és nem tudom abbahagyni. Ezért szeretném megtudni, hogy mit tehetek! Tud nekem valaki segíteni?
- Ha kétéves intenzív érettségin vagyok és abbahagynám most (2. évben vagyok) és később folytatni szeretném, akkor azért már fizetni kellene?