Napozókrém? Ki mit használ, mit javasol? (beszélgetés)
Szisztok!
Júli 14-18ig a polus center patikájában Bioderma akció lesz.
Ha egy terméket vásárólsz akkor öt féle temék közül választhatsz ajándékot.
Aki is meri a biodermát nem kell bemutatnom.
Szia Ti-mici!
Én mindig szoktam napozókrémet használni, mert egyrészt nem akarok bőrrákos lenni másrészt ki tudja elviselni, ha leég a bőre! Az én javaslatom a Nivea sun napozó spray FF 30. Vízálló, UVA-Balance védelmi rendszere van, hamar beszívódik, nem ragad, hidratálja a bőrt! próbáld ki, remélem neked is használni fog!
Szia!
Itthonra sokminden lehet jó, de ami még az egyenlítői napnak is ellenállt, az a Babe 50+ naptej.
Nem hiába a patikai készítmények a leghatásosabbak, főleg gyerekeknek.
az ilcsirol mar nagyon sok jot halottam, minden termekrol, nah utana jarok :)
kosziiii
Ilcsi paradicsomos napozókrém. Nem tudom az aktuális árát, jó pár éve használtam. Az egész család röhögött rajtam, egészen estig. Egyedül én nem égtem le :o)). Még jó, hogy elve kettőt vettem, mert másnaptól mindenki rájárt.
Nem vízálló, tehát fürdés után újra kell kenni. És nincs benne semmilyen szintetikus összetevő.
koszi :)
utananezek hogy miket talalok itt a gyogyszertarban :)
meg varom az otleteket :)
ALOE SUNSCREEN-természetes,30-as faktor,UVA és UVB sugarakat szűri...már csecsemőkortól ajánlott,kb:3600ft
ajánlom szeretettel...
en is csak azert kerdezem, mert iden egyiptom lenne az uticel, es nem akarunk ugy jarni mint tavaly :P
varom a jo otleteket :)
Ja Tunéziában ,nem tudom:)Itthon,és azt hiszem 20 faktoros volt ,zselé állagú,és nagyon jó illatú:)
De Tunéziára nincsen tippem:)
:)
koszi
a Vichyt epp meg nem probaltam, de sok mast igen...
milyen fele krem volt? 1 mindenkinek, vagy ulon gyerekeknek, kulon felnotteknek meg stb? es hol voltatok nyaralni?
itthon a strandon nincs gond, barmi jo, de pl tuneziaba, garnier es eucerin 3o faktorossal leegtunk!
Sziasztok
Szoktatok-e napozókrémet használni? Milyet? Hogyan választotok a nagy ajánlatból?
Én sokfélét próbáltam már, de egyik sem győzött meg...valami természetest szeretnék, nem zsírosat...
Ti mit javasoltok?
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Eritrit vagy fruktóz használatát javasoljátok?
- Milyen autós gyermekülést javasolnátok? Milyet használtok?
- Ki, milyen szájsprayt javasol általános használatra?
- Karikás szemekre milyen krémet vagy pakolást javasoltok, ami használ is!
- Melyik az az összetevő, amelyet ha egy napozókrém tartalmaz, akkor nem szabad használni?