Napi 3 és több szex már 3 hónapja... ez normális? (beszélgetés)
Vajola!!!Nem én nyitottam a topikot!!!! :DDDDDD
Nekem még szexuális életem sincs,nem,hogy párom! :DDDDDDD
Szia, persze, hogy normális! Az ilyennek csak örülni lehet :) csak jót jelent, rosszat semmiképp!
Volt és van is olyan idõszak amikor naponta többször szeretkezünk. Dúl a szerelem, kívánjuk egymást, boldogok vagyunk...légy büszke te is, hogy így vagytok! :D
Sõt, a szomszédaink (több, mint 10 éve házasok) és manapság is azzal dicsekednek, hogy van olyan, hogy nap 4x! Minden 7végén kihasználják az idõt! :P
Szia!
Ha mindketten kivánjátok egymást akkor naná,hogy az! :)
Anno mikor összejöttünk a Párommal nálunk is napi több volt,azóta kicsit változott 6 év után,de ugyanugy kivánjuk egymást is és megvan a heti 5-6,szóval nem panaszkodom :)
nem ez egy súlyos betegség:)))) meg undorító is....fúúúúúúj:)
Persze, simán normális, ha három évnél tovább tart, akkor főnyeremény:)
Napi szintet teljesíteni kell :)))
De jobb elfoglaltság, mint itt olvasni :)
Normális dolog, nyugi :) Kívánjátok egymást, egy jó szeretkezésnél és pár orgazmusnál kevés jobb dolog létezik :) (ha van ilyen )
Örülj neki, hogy így kívánjátok egymást! :)
Nincs itt semmi gond veletek!
Valószínű ennyire hatással vagytok egymásra. Mi két éve vagyunk együtt, de ha ránézek a páromra, mindig kivánom, persze nem vagyunk ennyit együtt, mert időnk annyira nincs.
Ez normális, és innen tudod, hogy rendben van köztetek minden.
Egyszer kipróbáltam sportból, amikor fiatalabb voltam, csak ötször sikerült egy más után, azitán elfogyott a töltény.
Egy fiatalember napi 3-at simán, ha el van osztva.
Később úgyse lesz annyi tölténye
Sziasztok Realbrigi és steinné!
Ti itt is?
Helló!
Egyike vagyok az elkeseredetteknek onnan a másik fórumról!:))))))
Jó nektek,és az a normális ami kettőtöknek normális.Senki más nem illetékes a dologban.Csak az a lényeg hogy ti jól érzitek magatokat-egymást
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Barátság extrákban vagyok egy pasival már több,mint egy éve.A pasi szó nélkül eltűnt egy hónapja.Nem válaszol,ha Írok neki.Mi lehet az oka?
- Anyukámnak fekély van a bokáján, már több hónapja. Ötletet, segítséget kérnék, mit tehetnénk?
- Névváltozás miatt új adókártyát igényeltem. Ennek már több mint 1 hónapja, és még mindig nem küldték az újat! Volt valaki ilyen helyzetben?
- Diane 35-öt szedek másfél éve, 3 hónapja a ciklusom közepén két napig gyenge vérzés jelentkezik (mindig ugyanakkor). Mi lehet ez?
- Mitől köhögök több hónapja?