Napi 3 és több szex már 3 hónapja... ez normális? (beszélgetés)
hát nem irigyelek, én örülök, hogy 10 évvel ezelött férjhez mentem :) akkor még tekertek a pasik utánunk, mi meg élvezttük és játszottunk velük :) most meg .....nemtudod mi a jó nekik, egyik nap ez másik nap az, vagy Jóskának így, Pistikének úgy
:):):)
Reakció?
Meglepődés aztán finoman megmondtam nekik, hogy én a csajokat szeretem, bocsánat.
Persze jól esik (ne bántsam meg), de én csak a csajokat..
Erről jut eszembe az ideális csaj.
1 méter magas és lapos a fejtető.
Nekem is küldött egy hölgy finom jelzéseket egy lassú tánc közben először arra gyanakodtam, hogy hátulról meglökték, de azután ha lassan is, de leesett a tantusz.
Később meg is kérdeztem "Érzed, hogy szeretlek?"
"Naná!" mondta.
komolyan? :DDD
reakció? :)
te jó ég :)))))))))))
nem ciki?vagy ne hozz zavarba?vagy bosszant és elküdöd melegebb éghajlatra?
Minden a szitutól függ.
Néha jó a tálcás csaj is, attól függ mit akar éppen az adott pasi...
Érted ;-)
Velem is kikezdett már pasi!
Többször is :-))
nyilván ha egy nőnek bejön a pasi, finom jelzéseket küld neki, hogy észrevegyék, de ha egy nő tálcán kínálja magát, azt áll. nem szeretik :)
szerinted?
:))))
Velem is kikezdett már Nő! :)
Ha valóban el is vagy látva, akkor is lehetne kicsit finomabban, érdekesebben...
És nem ciki, nekem is szoktak...
Ez meg nagyon igaz! :)
Tapasztalom! :)
Még jó, hogy a fórum a napi 3 vagy több szexről indult :):):):)
Ha valaki az illemet szeretné gyakorolni forduljon másik fórumhoz :)
Egyáltalán nem tartom cikinek!!!
Én is "udvarolok"egy pasinak!
Sőt,én hívtam el randizni,stb...
Nem vagyok egy szirupos Nő,nekem ez nem megalázó!!
Ugy látszik megkéstem egy kicsit a válasszal.
Igen, mert én jól el vagyok látva neked van szükséged rá, miért olyan ciki, ha egy nő udvarol egy pasasnak?
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Barátság extrákban vagyok egy pasival már több,mint egy éve.A pasi szó nélkül eltűnt egy hónapja.Nem válaszol,ha Írok neki.Mi lehet az oka?
- Anyukámnak fekély van a bokáján, már több hónapja. Ötletet, segítséget kérnék, mit tehetnénk?
- Névváltozás miatt új adókártyát igényeltem. Ennek már több mint 1 hónapja, és még mindig nem küldték az újat! Volt valaki ilyen helyzetben?
- Diane 35-öt szedek másfél éve, 3 hónapja a ciklusom közepén két napig gyenge vérzés jelentkezik (mindig ugyanakkor). Mi lehet ez?
- Mitől köhögök több hónapja?