Nálatok le kell venni a cipőt a lakásban? (beszélgetés)
Különbözőek vagyunk.
Otthon én is papucsban járok. De ha vendéget várok, szépen felöltözöm, és cipőt viselek.
A cipő a kulturált öltözködés része. Rosszul vagyok, ha valaki hozzám jön, és le akarja venni a cipőjét. Mindig arra gondolok ilyenkor, hogy mindjárt le fogja venni a gatyáját is.
Jaj az én anyám azzal nyaggat, hogy csináljam meg a függönyt.Kissé hosszú lett, így lóg a földön.
De nekem úgy tetsziiiiiiiiiiiiiiiik:D
Biztos nem.
Imádom a színeket , még a nappaliba sincs két bútor ,ami egyforma fa lenne...a kanapé kék , a szőnyeg sötétbarna- világosbarna-kapucsínó. az asztalon drapéria darab van , sajnos tönkrement, és csak ekkorát tudtam kimenteni belőle, még a nagymamáé volt.Van egy asztal is , azon horgolt terítő van, a színskála minden színével....így elmondva gáz lehet, de a hatás kellemes...a barátnőim szeretnek itt lenni, azt mondják ,hogy olyan nyugtató...
Nálam max káosz van, de kosz soha...persze nem garantálom , hogy nem lesznek kutyaszőrösek, de az csak azért van ,mert akik hozzám jönnek agyontutujgatják a kutyáimat meg a macskámat:)
Volt már , aki azt akarta csukjam ki őket, de az az ember még nem született meg, aki miatt ezt megtenném:)
Van egy ismerősünk, nem járunk oda.... A teraszon cipő le, papucs fel...előszoba, konyha, wc: ebben a papucsban. Szobába mezítláb.
Egyszer voltunk, nem vetettem le a szandálomat....:))))))) Rondán is néztek Nem baj, juszt sem!:)))
Itthon papucsban vagyunk mindannyian. Ha jön hozzánk vendég, nem kell levennie cipőjét, ha sár van kint, akkor leveszi magától. Ha én megyek valahova ugyanez a helyzet. Ha tiszta a cipőm és rám szólnak, hogy vegyem le, akkor voltam ott utoljára.....
Ilyen helyen pl. az orvosra is rászólnak, hogy bújjon ki a cipőből?:)))))
A lakás van értem és nem fordítva!!:))
Hát az evőeszközökre, és a poharakra nagyon odafigyelek.
Kutyus van nálunk is bent kettő, de azért nincs mindenhol szőr:S azt is fel lehet takarítani.
További ajánlott fórumok:
- Nálatok hány fok van a lakásban?
- Hány fok van nálatok a lakásban? És odakint?
- Hány fok van nálatok a lakásban? Kapcsoltatok fűtést már?
- Büdös bogár a lakásban volt már nálatok is?
- Albérletben lakunk (32 m2), a tulaj szerint sok a rezsi. Megírnátok, hogy nálatok mekkora lakásban, hány fővel, mennyi a fogyasztásotok?
- Nálatok télen hány fok van a lakásban?