Nálatok le kell venni a cipőt a lakásban? (beszélgetés)
nálam nincs dohányzás a lakásban... soha nem is volt.
a cipőlevevés meg, ahogy már kifejtettem. én takarítok, de ha bejárónőm lenne, is le kéne venni. az utcán hugyoznak, köpködnek stb. elég gusztustalan dolgokat lehet bevinni a lakásba. amcsi filmekbe szoktam nézni, nem elég, hogy nem veszik le a cipőt, de a tinilány az ágyra is lefekszik a dzsuvis cipőjével. undorítónak tartom. nem vagyok tisztaságmániás. de a higiéniára vigyázzunk már egy kicsit. ha bevisszük a lakásba, ott meglapul, mindenkibe belebújik és visszük tovább. lásd tbc, hepatitis stb...
persze ahol gyerek van, akkor is leveszem, ha nem kérik
de a papucsot ott se fogadom el.
én utálom, hogy vendégségben mindenféle szöszmösz ronda papucsot kell felvenni a topánkám helyett, ami ráadásul egy csomó emberen volt
és nem is vetetem le senkivel a cipőjét
én most már nagyon figyelek ám!!
"dejavu" érzésem van!!!
Igen, le kell venni az előszobában.
Nem tarom túl higiénikusnak, a cipővel összemászkált szőnyeget/padlót.
Mellesleg egyedül én takarítok, így ez a minimum!
Erre fölösleges is lenne talán válaszolni, mivel "kittinka" szépen megírta, hogy miért jó, az ha levetik a vendégek a cipőt; ami pedig az európai szitut illeti, a hegyes vidékeken nem is gond de itt, az "alföldi sáros világban", valahogy úgy vagyok, mint anno Hofi Géza: "szélvédettnek szélvédett hely, de megmarad a büdös is"... :-)
Budapesten a sarat a sok kutyakaki pótolja, amit persze szintén "nem illik" összeszedni a tulajnak, mert "nem tehet róla, otthon nem szokott ilyet csinálni ez a rohadt dög!"... :-)))
További ajánlott fórumok:
- Nálatok hány fok van a lakásban?
- Hány fok van nálatok a lakásban? És odakint?
- Hány fok van nálatok a lakásban? Kapcsoltatok fűtést már?
- Büdös bogár a lakásban volt már nálatok is?
- Albérletben lakunk (32 m2), a tulaj szerint sok a rezsi. Megírnátok, hogy nálatok mekkora lakásban, hány fővel, mennyi a fogyasztásotok?
- Nálatok télen hány fok van a lakásban?