Nálatok hogy zajlott? Párod megkérte a kezed, vagy eldöntöttétek közösen, hogy összeházasodtok? (beszélgetés)
2014 május 31.
soká lesz,de 200 fős lakodalom lesz.én mondtam Neki,hogy megesküszöm Vele kevesebb ember jelenlétében is ,de azt mondta Ő akarja,hogy a rokonsága jelen legyen ,hogy megossza a boldogságát mindenkivel..
én meg mondtam erre,hogy rendben..nem ez a pár hónap fog megválasztani bennünket.
olyan 2,5 -3 millióba fog kerülni az egész ceremónia.
Neki is ez lesz élete nagy napja..meg nekem is..
Nektek mikor lesz?
Beszeltunk mar rola es mar volt is 1 gyerek, egyszer szeretkezes utan megkerte a kezem egy szal p.csben:))))
Tudtam, hogy elobb utobb megteszi de megis meglepodtem. Pont a masodik babat fontolgattuk (es meg nem tudtuk de mar terhes is voltam vele) :)
A gyurut egyutt valasztottuk ki
.angyaliértintés.
Írtad, hogy egy év múlva lesz, azt tudod, hogy mikor pontosan? Csak mert nekem is egy év múlva! :-)
nálunk a párom kezdeményezte..de egy percig se volt soha kétséges ,hogy össze akarunk házasodni.
nekünk idén októberben lett volna,de anyagi okok miatt áttettük..
ja és maga a téma h házasság?azért mert unatkoztunk:D
de komolyan! tél volt,sokat unatkoztunk,eldöntöttük h legyen családunk,de nem szerettük volna ha házasság nélkül jön,így indult:) aztán majdnem egy évet váratott a lányunk magára az esküvő után,hogy megfoganjon:)
megkérte a kezemet Tőlem,azután megkérte édeasapámtól..utána elmentünk ketten gyűrűt csináltatni.
most lesz az eljegyzésünk pünkösd hétfőn szűk családi körben..ahol apukától meg fog kérni a keresztapja a vőlegényem számára hivatalosan is.
az esküvő dátumát is Mi döntöttük el ketten és utána közöltük a szülőkkel,hogy nekik jó -e ez így.egy év múlva lesz.
megbeszéltük h ősszel esküvő...ezt kb májusban...
aztán teltek a hetek,nem is foglalkoztam a lánykéréssel:) nyaralás,szülinapom,tihanyi apátság,festői táj,romantikus helyszín,és letérdelt elém:)
hazajöttünk a nyaralásból,és aznap még elmentünk a szüleimhez,majd onnan az ő szüleihez(pletykás egy környék,muszáj volt egymás után:D)
Közöltem vele, hogy vagy megkéri a kezem, vagy mehet a levesbe. Megkérte.
Tehát abszolút közös döntés volt.
További ajánlott fórumok:
- Mire vágytál amikor összeházasodtatok?
- Hogyan jelentsük be a szüleimnek, hogy összeházasodunk?
- Akik eldöntötték, hogy le kell fogyniuk, különben sosem lesznek boldogok!
- Finita la commedia. Eldöntöttem, válok
- Ha a fiú fiatalabb (csak 4 hónappal) akkor is összeházasodhatnak vagy akkor már nem?
- Esküvő olcsón - összeházasodnánk, de nincs pénzünk lagzira