Ja és hársfa tea!Bár tudom,hogy mostanába elég meleg van,de mivel én nagyon teás vagyok ezért a tavasz és a nyár sem múlhat el finom teák nélkül!!Most is az iszom!:-)
A disznózsír is tényleg nagyon jó, de a gyerekeim nem szerették, és nálunk a hagymatea vált be. Ma már más szert használok, ha érdekel akkor priviben elmondom.
Vöröshagyma hajából( ne alegfelsőből ) forralj teát, majd ízesítsd mézzel és olyan melegen amilyen melegen csak birod, kortyolgasd el. Felszakítja a köhögést, és a nyákot amit felköhögsz, feloldja. És természetes módon távozik:-)
Ne nevess rajta, én 2 évig nem hittem el, de kipróbáltam és azóta csak ez a 2 módszer segít gyorsan az összes barátnőm is átvette.
Éjszakára igazi DISZNÓZSÍR a mellkasra, hátra, majd betekered vagy szoros atléta, amit nem sajnálsz, mert büdös lesz és kimoshatatlan. Másnap már jobb lesz. Csináltam már bolti disznózsírral, az is segít, de jobb a házi.
"+hagymát lekarikázol leszórod cukorral, kicsit hagyod, hogy beigya, majd megdöntöd a tányért, lecsurog a leve, azt eszed meg. Jó büdös, de sokat segít.
szerintem most van valami vírus. Nekem is ez volt. Majdnem megfullladtam... én is antibiotikumot kaptam, de nem teljesen gyógyított meg. Ami jó volt, az a bodza tea. Attól gyengült átmenetileg a köhögés.
A köhögés során ráadásul rengeteg váladék szakad fel.Egyúttal azt is megkérdezném,hogy mit tehetnék,hogy a rengeteg váladék kiürüljön,mert szinte az év minden szakában kínoz?Mitől lehet?