Hogyan lehet kapcsolatba lépni Dr. Zacher Gáborral? (tudásbázis)
Hű, úgy tűnik, most nagyon ráérek, és valahogy jó kedvem lett.
Tudod mit? Engem sem érdekel.
Viszont megmosolyogtat, hogy Muraja kedvelőinek száma 5-re növekedett, ez pedig azt bizonyítja, hogy az én hozzászólásaim is bántják valakiknek a szemét.
Egyet már én is sejtek. Vicces.
Murajával, már összerúgtam a port,tehát nem vagyunk barátok, de most nem érdemli meg, hogy bárki is bántsa.
Látszik nagyon elkeseredett, miért kell a földönfekvőbe belerúgni? Ne csodálkozzon senki, ha így reagál, valami komoly gondja lehet, ilyenkor ne várjon senki cizellált mondatokat.
Erre idáig nem is gondoltam. De igazad van. Azóta, amióta a 18. hsz-t írtam, még nőtt is Muraja kedvelőinek a száma. Ez ékes bizonyíték arra, amit írsz.
Többször rácsodálkoztam már olyan lájkokra, amikor érthetetlen volt számomra, miért kapott szívet valaki a hozzászólására. Megvan már. Teljesen igazad van.
És még ilyen hsz is érdemel egy lájkot.
Na meg a 13. kettőt is. Hát, nem tudom, ki nyomott ezekre a szívhez szóló, kulturált kommentekre szívet.
tE BAROM , pro uno en soha nem is ittam es nem is iszok ! de azt a gyalazatot egyszeruen nehez ell hinni ..
Ku... mivel bantotalak meg SEDITSEGET keresek es akor ez a szemet mod - no de majd !
Öt nyelven komunikalok erted ? mielöt el kezdel sertegetni !szanalmas let sajnos m.o . pont az ilyen miatt mind te !
Köszönöm Ancsika , az egesz arol szol hogy egy nap szol a telefon - baratom nagyon jo baratom kinek a vagya hogy kiserjem el swisbe eutanaziara - baratok vagyunk kicsi korunktol !
Következö dolog volt nagyjabol - felesege lassan mergeszte öt Kumarinal - mire eszhez kapot mar kesö lett...
Statusza nagyon rosz - 3Z
Sürgősségi Betegellátó Osztály - Hatvani ...
Hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet
[link] › ... › Fekvőbeteg szakellátások
Elérhetőség: 06-37-341-033 / 518-as mellék (betegfelvétel) ... Dr. Zacher Gábor, sebész, oxyológus, honvéd- és katasztrófa-orvostan szakorvos.
Bocsanat nem vagyok amgyar ajku - egy bioöogus özvegye vagyok ki ha ma itt van nincs problema sajnos nem ugy van .Ferjem a Babolnai laban dolgozott sajnos mar nincs kösztunk..
Gabor ugy mind a parom nagyon gyorsan ha mar nem teljes segitseget tudna jutattni legalab .
Irhatok privibe?
Sajnos nem tudom a telefonszámát. Miből gondolod hogy csak ő tud segíteni neked?
De így legalább másoknak egyértelmű mi a kérdés,mert zavaros volt részedről.
Sok sikert.
Van itt valaki aki privibe telefon szam ast. tud kontaktba leptetni Sacher toxikologusal - igen nagy köszönet ellöre is !
Nagyon szomorudologrol van szo igazan .
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet lezárni egy kapcsolatot/házasságot.....
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?
- Mikor lehet felvállalni egy új kapcsolatot?
- Meddig lehet úgy egy kapcsolatban maradni, hogy a párunk a súlyfelesleg miatt piszkál?
- Lány: 23 éves diplomás, Fiú: 37 éves, nem diplomás...szerintetek lehet ez a kapcsolat egy életen át boldog?