Nagyon hatásos fogyókúrák! (beszélgetés)
mindenképpen!
csak nekem nagoyn kevésnek tűnik,hogy egy dolgozó,felnőtt ember ennyitől nem ájul el:S
de tényleg írj majd ide,csak mert csomóan már megígérték más fórumokon,hogy "majd szólnak" oszt soha nem lett semmi
Kövesse ezt a diétát két héten át, és 7–10 kilót adhat le koplalás nélkül. Az étrendet pontosan tartsa be, így szervezete minden létfontosságú tápanyaghoz hozzájut. Fontos, hogy ne tegyen VAJAT, ZSÍRT, OLAJAT a fõzelékbe és a salátára, a teát, kávét pedig édesítõszerrel igya! Alkoholt a kúra ideje alatt egyáltalán ne fogyasszon!
Kövesse a diétát két héten át, majd folytassa normál étkezéssel, de továbbra is ügyeljen arra, hogy kevesebb szénhidrátot (liszt, cukor) fogyasszon. Néhány hét elteltével megismételheti a túródiétát, amennyiben még többet szeretne fogyni.
1. NAP
REGGELI: 2 alma vagy narancs, 25 dkg túró, feketekávé
EBÉD: 25 dkg túró, feketekávé
VACSORA: 25 dkg túró, vegyes saláta, 1 szelet pirítós.
2. NAP
EBÉD: 2-3 db tojás, fõzelék spenótból vagy sóskából (liszt, zsiradék nélkül), 1 narancs, feketekávé
VACSORA: 1 szelet marhasült, zöldsaláta.
3. NAP
EBÉD: 2-3 db tojás, spenót, 1 narancs, feketekávé
VACSORA: 2 szelet marhasült, uborka, paradicsom.
4. NAP
EBÉD: Vegyes saláta, narancs, feketekávé
VACSORA: 25 dkg túró, zöldség, 1 szelet pirítós.
5. NAP
EBÉD: 1-2 db tojás, spenót vagy sóska, feketekávé
VACSORA: sült hal (nem panírozott), vegyes saláta
6. NAP
EBÉD: Gyümölcssaláta (bármennyi) cukor nélkül, feketekávé
VACSORA: 1 nagy szelet sült hús, paradicsom, uborka, tea.
7. NAP
EBÉD: Fõtt tyúkhús, paradicsom, fõtt káposzta, feketekávé
VACSORA: Zöldségleves, narancs vagy alma.
Gyetani! Neked nem szokott fájni a fejed?
Nekem a reggeli shake után szokott fájni a fejem, de lehet nincs köze hozzá, este nincs semmi bajom.
Van több féle ízben. Vaníliás, csokis, krémes-kekszes, meg még van vagy két féle.
Egy doboz 12400 Ft, úgy írják hogy 21 napra elég, nekem nem tartott addig, viszont beválik ;)
Sziasztok!
Leonoraaa!A túródiéta működik?Utánanaéztem és nem tűnik nagyon brutálisnak.Tud róla valaki valamit?Üdv.:Zsani
Szia!
Én is arra gondoltam , hogy a fogyókúrámba be iktatok gyümölcs napokat.
Akkor neked ez hatásos volt a fogyás szempontjából is???
Most úgyis sok vitaminra van szüksége a szervezetünknek hátha el hagynak a kilók és el kerülnek a betegségek is!!!!!!!!!!!!
Heti 1 nap gyümölcsnap!:))))))))) (Én 7főn szoktam tartani.)
Egésznap 1-1,5 kg gyümölcsöt eszek egyenletesen elosztva!Emelett 1-2 liter folyadékot veszek magamhoz,tea,ásványvíz formájában.
Nem megerőltető a szervezet számára ugyanakkor mégis méregtelenít,az emésztést rendezi.Másnap garantált a fittség és a jókedv.Megéri!
Legjobb gyümölcs erre a célra:ananász,alma,kivi.Narancsot néhány szakember megkérdőlelezzi,de én szoktam néha.A banán magas cukortartalma miatt megint vsak nem ajánlott,de 1 db-ot elszoktam majszolni,ha nagyon leesik a vércukrom.
Tavasszal és nyáron bővül a skála!:))))
Én már több,mint 4 éve ezt csinálom.(ritkán hagyom ki)A környezetem már tudja,ha 7fő akkor gyümölcsnap.Először fogyás céljából,mamár inkább szinttartásként és az egészségem miatt iktatom be.
Hosszú távra "gyümölcsöző" eredményt hoz.
Érdemes kipróbálni!
dán királyi diéta a lent nevezett...
de én "csal úgy" nem javaslom!!!
sziasztok!az Én nővérem Candida-diétával eszméletlenül(!) sokat fogyott. Emellett az összes emésztési, bőrgyógyászati problémája megoldódott! Tartható is szerintem!! Természetgyógyász ajánlotta. Én a 600Cal királyi diétával (azt hiszem a neten ezen a néven kering) fogytam DE akupunktúrával különben "belehaltam" volna :)
Most, kövezettek meg de Norbi update-je megy!! Na nemy olyan komolyan, inkább csak a gondolatot követve. Szóval nem eszem krumplit pl. délután de este eszek salátát.... szóval azt mint alapelvet lehet követni és betartani. Nem nézegetem a kódokat, szerintem nagyjából mindenki érzi mit mikor lehet v. lehetne enni. Pláne egy nő :)
Nem kell szerintem csak 1-es kódúakat enni! Ésszel csak!! :)
Meg szerintem kardinális része az egésznek a MOZGÁS!! Hiszen ha több kalóriát égetsz el, mint amit beviszel akkor kizárt egyszerűen hogy ne fogyj!!
Én. pl. az imént ettem krumplit, rántott csirkével... de ma még max. valami kis kefírt eszek este és tornázok!! Én így csinálom :)
A.
További ajánlott fórumok:
- Ki tud gyors és hatásos fogyokúrát?
- Valami hatásos fogyókúrás gyógyszert keresek, amit még nem tiltottak be!
- Norbi vagy Réka DVD a hatásosabb fogyókúra kezdetén?
- Kezelések a fogyókúra hatásosságának növelésése
- Elliptikus trénert vagy szobakerékpárt vegyek? Melyik hatásosabb egy fogyókúrában?
- Japán fogyókúrás gyűrű.Ismeri valaki, jó, hatásos?