Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nagyon büszke vagyok a gyermekemre fórum

Nagyon büszke vagyok a gyermekemre (beszélgetés)

1 2
26. fokhagyma (válaszként erre: 23. - Channa*)
jan. 25. 19:34
Legyen neked a Te hited szerint. Legyen gonosz, ha szerinted az. Én nem ítélkezek olyan ember felett, akit nem ismerek.
25. Channa* (válaszként erre: 23. - Channa*)
jan. 25. 19:34

És most kipróbálom így: eljátsszák.

Tehát, te is rosszul írtad, de köszi, hogy felhívtad a figyelmemet, mert most már tudom, hogy egy s lemarad mindig;)

24. fokhagyma (válaszként erre: 22. - Ghost👻)
jan. 25. 19:32

Úgy kell írni. Ha nekem nem hiszed el, nézd meg!

[link]

23. Channa* (válaszként erre: 21. - Fokhagyma)
jan. 25. 19:31

Lehet, hogy rosszul írom, fogalmam sincs, nekem jobban tetszik az eljátszák, bár látom, hogy a helyesírás ellenőrző aláhúzza.

Lehet, hogy azért nem vagyok empatikus a Fi-vel, mert olyan stílusban válaszolt azokhoz, akik normálisan próbáltak reagálni az írására?

Persze, nem kellett volna a másik oldallal szemben sem empatikusnak lennem, de nem tetszik, ha valaki így reagál több olyan hozzászólásra, amiben semmi bántás nem volt.

Ilyenkor, egy kicsit sem érdekel, hogy neki mivel kell megküzdeni, mert attól fogadhatná a segítő szándékú hozzászólásokat úgy, hogy a segítőnek, legyen kedve esetleg holnap, pont olyan türelmesen válaszolnia a baromságokra, ahogy most is megtette.

Lehet, hogy nem vagyok empatikus, de az biztos, hogy a FI gonosz, és erre nem mentség az autista gyereke.

22. Ghost👻 (válaszként erre: 21. - Fokhagyma)
jan. 25. 19:18

Eljásszák???? 🤣🤣🤣🤣

Az mi?

21. fokhagyma (válaszként erre: 19. - Channa*)
jan. 25. 19:12
Miért gondolod, hogy mások eljáSSZák ( nem eljátSZák) a kiváncsiságot? Talán egy kis empátia hiányzik belőled. Ha nem érdekel a téma, akkor ne szólj hozzá csak azért, hogy beszólj valakinek. Nem tudhatod, milyen az élete, milyen nehézséggel kell megküzdenie egy autista gyerek mellett. Örülj neki, hogy a tiéd nem az, de ne bántsál mást feleslegesen!
20. fokhagyma (válaszként erre: 15. - Rabankari)
jan. 25. 19:06

Minden anya félti a gyermekét. Ki jobban, ki kevésbé. Hála Istennek, nem ismerem, milyen az autista gyerek, de sokat hallottam, olvastam róla. Biztos vagyok benne, ha nekem valamiféle rendellenességgel született gyerekem lenne, százszorosan félteném, óvnám.

Próbáljátok megérteni FI-t! Szerintem most pontosan az örömét osztotta meg velünk. Nagyon nehéz lehet egy autista gyerek szülőjének lenni, de most olyan történt, ami pozitív volt, azt írta le. Természetes, hogy félti, hiszen az élet bármely területén találkozhat olyan problémával, amit éppen az autizmusa miatt nem tud majd kezelni.

19. Channa* (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 19:05

Örülök neki!

Én még annyira sem vagyok rád kíváncsi, amennyire itt mások eljátszák;)

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Amaunet)
jan. 25. 19:04
Munkahelyi bonyodalmak, ebben segített
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Channa*)
jan. 25. 19:03
Hát rád végképp nem is vagyok kíváncsi!
jan. 25. 18:37

Hát kedves FI!

Amilyen a stílusod, meg sem érdemled, hogy bárki foglalkozzon veled.

15. rabankari (válaszként erre: 14. - K-né Zsóka)
jan. 25. 18:34

Ahogy sokan az egészséges gyereket is....

Én magamról azt hiszem nem féltem túl az egészséges fiamat,ennek ellenére meglep dolgokkal, milyen érett,felnőtt módjára gondolkodik bizonyos helyzetekben.

Ha az enyém más lenne,biztosan jobban félteném.

14. K-né Zsóka (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 18:15
Azért te sem vagy a top 10-ben, ha az autista gyereked meglep és elképedsz, hogy milyen értelmes. Lehet, hogy tényleg túlfélted és ezáltal beskatulyázod.
13. globus (válaszként erre: 12. - Amaunet)
jan. 25. 18:12
Buszos utazás lehetett.
12. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 18:09
Milyen szituáció volt ez?
11. 55Judit (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 17:25
Ejnye no!
10. Enissa (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 17:19

Oké, nyugodjál le, szereted, ha veled foglalkoznak.

Én tudok bocsánatot is kérni, tudom hol hibázok.

Nem indítok 100 néven fórumot,hogy éppen sajnálják, vagy elismerjenek, felvállalom magam. Ennyi.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Enissa)
jan. 25. 17:12
Most jött ki az igazi "éned" a lájkolóidnak külön gratulálok, még egyszer leírom, fogalmad sincs milyen az élet egy ilyen gyermekkel, az pedig egyáltalán nem érdekel hogy mit ismersz itt fel! Tudjuk, te mindent is tudsz bocsánat, de most nagyon félre lőttél! Örülök, hogy van megfelelő pszichológiai segítségem. Összegezve, nagyon csúnya volt amiket írtál! Részemről a téma lezárva!
8. Enissa (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 16:53

Bocsánat a kifejezésért tényleg fájó lehet.

Nem a megbántás volt a szándékom, senki nem tehet róla, ha betegnek születik, és remélhetőleg a szülő sem, akinek betegen születik a gyermeke, mert sajnos ol,an us megesik.

Nem rólad írom, de van több ilyen gyermek is.

Annak meg sokan nem örülnek,ha tudom ki ír.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Enissa)
jan. 25. 16:34
Ez nagyon csúnya volt, mi az hogy " agyhalott " ? Köszönöm, de ilyen hozzá állással én nem kérek a tanácsaidból! Plusz gratulálok a szuper képességedhez, engem nem győzött meg!
6. Enissa (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 16:28

"jó szándékkal írsz, de fogalmad sincs az autizmusról!"

Tényleg semmi, a családban is van, és naponta foglalkozom autista gyerekekkel, a zsenitől az agyhalottig.

Mielőtt leírsz valamit, kérdezz nyugodtan.

Szerinted mitől van ilyen képességem, hogy anonim is felismerem ki írta ki a témát?

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Enissa)
jan. 25. 16:21
Ő túl könnyedén veszi az akadályokat, ami nem mindig jó egy autista gyermeknél. Több szempontot is figyelembe kell venni, nem egy átlagos gyermekről beszélünk, nyilván jó szándékkal írsz, de fogalmad sincs az autizmusról!
4. Enissa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 15:44
A kislányod akart menni a barátnője után kollégiumba, de aggódsz érte, erre írtam, hogy engedd szabadon, ha megtapasztaltad, milyen ügyesen megoldja a problémákat, könnyedén veszi az akadályokat.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
jan. 25. 15:15
Ha eljön az ideje majd megy, egyenlőre nincs ilyenről szó sem!
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 15:02
Látod, engedd szabadon! Mehet nyugodtan a kollégiumba is.
jan. 25. 14:49
Olyan nem várt szituációba keveredtem, amit nehezen tudtam kezelni, főleg megoldani felnőtt fejjel. Az autista gyermekem segített, olyan szinten kezelte a problémát és adott tanácsokat, hogy ledöbbentem. Mivel nagyon nehezen kommunikál sokszor még velem is, nagyon sokat segített. Furcsa kis világban élnek, de most meg győződtem róla, hogy Ő is képes engem irányítani. Ennyire vonzódok hozzá csak én féltem túl az élettől?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook