Nagyon büszke vagyok a gyermekemre (beszélgetés)
És most kipróbálom így: eljátsszák.
Tehát, te is rosszul írtad, de köszi, hogy felhívtad a figyelmemet, mert most már tudom, hogy egy s lemarad mindig;)
Lehet, hogy rosszul írom, fogalmam sincs, nekem jobban tetszik az eljátszák, bár látom, hogy a helyesírás ellenőrző aláhúzza.
Lehet, hogy azért nem vagyok empatikus a Fi-vel, mert olyan stílusban válaszolt azokhoz, akik normálisan próbáltak reagálni az írására?
Persze, nem kellett volna a másik oldallal szemben sem empatikusnak lennem, de nem tetszik, ha valaki így reagál több olyan hozzászólásra, amiben semmi bántás nem volt.
Ilyenkor, egy kicsit sem érdekel, hogy neki mivel kell megküzdeni, mert attól fogadhatná a segítő szándékú hozzászólásokat úgy, hogy a segítőnek, legyen kedve esetleg holnap, pont olyan türelmesen válaszolnia a baromságokra, ahogy most is megtette.
Lehet, hogy nem vagyok empatikus, de az biztos, hogy a FI gonosz, és erre nem mentség az autista gyereke.
Eljásszák???? 🤣🤣🤣🤣
Az mi?
Minden anya félti a gyermekét. Ki jobban, ki kevésbé. Hála Istennek, nem ismerem, milyen az autista gyerek, de sokat hallottam, olvastam róla. Biztos vagyok benne, ha nekem valamiféle rendellenességgel született gyerekem lenne, százszorosan félteném, óvnám.
Próbáljátok megérteni FI-t! Szerintem most pontosan az örömét osztotta meg velünk. Nagyon nehéz lehet egy autista gyerek szülőjének lenni, de most olyan történt, ami pozitív volt, azt írta le. Természetes, hogy félti, hiszen az élet bármely területén találkozhat olyan problémával, amit éppen az autizmusa miatt nem tud majd kezelni.
Örülök neki!
Én még annyira sem vagyok rád kíváncsi, amennyire itt mások eljátszák;)
Hát kedves FI!
Amilyen a stílusod, meg sem érdemled, hogy bárki foglalkozzon veled.
Ahogy sokan az egészséges gyereket is....
Én magamról azt hiszem nem féltem túl az egészséges fiamat,ennek ellenére meglep dolgokkal, milyen érett,felnőtt módjára gondolkodik bizonyos helyzetekben.
Ha az enyém más lenne,biztosan jobban félteném.
Oké, nyugodjál le, szereted, ha veled foglalkoznak.
Én tudok bocsánatot is kérni, tudom hol hibázok.
Nem indítok 100 néven fórumot,hogy éppen sajnálják, vagy elismerjenek, felvállalom magam. Ennyi.
Bocsánat a kifejezésért tényleg fájó lehet.
Nem a megbántás volt a szándékom, senki nem tehet róla, ha betegnek születik, és remélhetőleg a szülő sem, akinek betegen születik a gyermeke, mert sajnos ol,an us megesik.
Nem rólad írom, de van több ilyen gyermek is.
Annak meg sokan nem örülnek,ha tudom ki ír.
"jó szándékkal írsz, de fogalmad sincs az autizmusról!"
Tényleg semmi, a családban is van, és naponta foglalkozom autista gyerekekkel, a zsenitől az agyhalottig.
Mielőtt leírsz valamit, kérdezz nyugodtan.
Szerinted mitől van ilyen képességem, hogy anonim is felismerem ki írta ki a témát?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon akaratos a gyermekem, mit tanácsoltok?
- Mit lehet tenni, ha 2,5 éves gyermekem nagyon válogatós?
- Nagyon büszke vagyok a gyermekemre.Nem szokásom dicsekedni...
- Nagyon büszke vagyok az öcsémre! Létrehozott egy cipőmárkát...
- Nagyon büszke vagyok magamra ebben a kapcsolatban, soha nem...
- Ma Sacher-tortát sütöttem. Nagyon büszke vagyok magamra,...