Nagy mell - áldás vagy átok? (beszélgetés)
... mi megspóroltunk durván 400.000,-Ft-ot....
Mások meg mennyire törik magukat érte - nekünk meg ingyen van! Hogy milyen ügyesek vagyunk!!!!
Ott néztem, de nem találtam sehol, már mint az oldalukon.
Egyébként meg hol lehet venni vajon?
Az attól függ milyen egyensúlyban van a többi testrésszel :)
Ha arányos,és kerek,és kemény,akkor inkább.
De ez annyira szubjektív...
Ritka ha áldásként éli meg az,akinek hatalmas a melle.
hát, én se szeretem, h ekkora, de mit lehet tenni.... Ráadásul, én tartok tőle, h szülés után, sokszorosára fog "duzzadni" (anyu példájából kiindulván, és ugye, ki mástól örököltem volna a dolgokat). Most még nem az a nagyon vészes, de már vhol zavaró. 80/C, vagy 75/D melltartót hordok, de már erre is problémás olykor szép cicifixet kapni. Nyáron egész konkrétan, közölte velem az Aranypókos eladónő, h szinte esélytelen. Ezt így szó szerint.... A végén azért mégis talált nekem 3 db-ot a méretemben, de kissebb mellűekre (legalábbis B kosarasokra), akkora választék van, és olyan szépek... :(
Sebíj! Szülés után, jöhet a mellplasztika. És szinte kizárt, h nem lesz rá szükségem :(
átok.. 80-85 E-t hordok..
nekem nagyon hirtelen nőtt meg és ettől megnyúlt rajta a bőr... nem feszes, és szerintem nem szép a formája... még nagyon fiatal vagyok ahhoz hogy ilyen asszonyosan fessek... :( a sportban is zavar (már ha sportolok :P)
én ha le is fogyok, a mellem marad...
plusz ugye, amit már írtatok... nagyon neház szép melltartót találni... vagy valamit ami nem a fekete-fehér-testszínű...
mindig irigykedek a H&M-ben meg Women's Secretben cicifixet találókra.. :)
nekem marad az aranypók és a tízezres melltartók....
Én is nagy mellű voltam,90E VAGY F -es kosarút,nagyon neheten vásároltam akár fehérneműt,akár bikinit.
Ami teszett az felülről nem volt jó,mert csak bizonyos méretig gyártották.
Ja és mivel nagy a mellem,úgy gondolják a készítők hogy a popsim is nagy.
Szóval nehéz ,és mi nem vehetek kínait,mind márkás,ott van rám való,de nem olyan szép.
Az hogy egy pántnélküli toppot hordjak áááá,kizárt.
Nehéz jó felsőket találni,ami divatos,fiatalos.
Mivel fogytam nagyon sokat,meg is látszik a mellemen.
Szerintem csak hátrány a nagy mell.
Nekem 85d-e. És még nem szültem...áá mi lesz akkor? Bele sem gondolok.
Pasiknak tény, hogy tetszik. Nekem is néha, de olyan nehéz jó melltartót találni,ami tart és szép dekoltázst varázsol. Van ötlete vkinek?
Nekem sportolás közben okoz gondot. A futást majdnem fel kellett adjam, mert egyszerűen nagymellűekre nem terveznek sportmelltartót. Ha mégis van, akkor csillagászati áron.
Sőt, nyáron, mikor egy pólóban is melege van az embernek, képtelenség lendületesebben futkosni, mert egyszerűen annyira "libeg", hogy fékez. Vicces, de így van :)
És a nagyméretű melltartók többsége rém randa.
Szerencsére odamerészkedtem a tuskálókban a fehérneműkhöz, és azóta vannak szép nagyméretű melltartóim. Csak azt nem értem, hogy más országokban hogy-hogy gondolnak a nagyobb adottságú nőkre, a mi hazánkban meg egyszerűen fellelhetetlenek nekünk a holmik...
Van 95B-s,én is olyat hordok,sportosat és nagyon jó
a tartása.
További ajánlott fórumok:
- Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!)
- Otthoni kenyérsütés-áldás vagy átok
- Vegák, ideiglenesen „húst elhagyók”: fogytatok a hús étrendből történő kiiktatása után? Volt valami áldásos hatása?
- Átok vagy áldás?
- Szépség, áldás vagy átok?
- Szemmel verés? Mutatóujjal átok, vagy áldás?