Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » "Nagy fogyás" a TV2-n fórum

"Nagy fogyás" a TV2-n (beszélgetés)

❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯
3693. Gatola
2007. okt. 10. 18:12

BOCSI HOGY HÜLYESÉGET KÉRDEZEK, de most van Hoxás a műsorban, vagy nincs???????

Került be valaki közületek??

2007. okt. 10. 18:11
Naggggyon tuti a műsor, erőt adott nekem is, mert a bálra nagyon le kellene fogyni!!!:(
3691. 7130b15964 (válaszként erre: 3688. - Duncimacs)
2007. okt. 10. 17:58

Van egy ötletem. Bár, nem tudom, hogy működik-e sok utazás nélkül. Nézd meg, kérdezd meg, annyit megér!

Sok sikert!

t

3690. 7130b15964 (válaszként erre: 3686. - Melin76)
2007. okt. 10. 17:55
Az éhezős fogyókúrák esetében nem ajánlott mozgással rontani a helyzeten. De az éhezős fogyasztást csak kivételes esetben és orvosi felügyelet mellett szabadna választani.
3689. Icus (válaszként erre: 3687. - Dézi20)
2007. okt. 10. 17:54
Hidd el sajna lehet...:((
3688. duncimacs (válaszként erre: 3687. - Dézi20)
2007. okt. 10. 17:51

Szia! Lehetséges nagy súlynál napi 4 kg-ot felmenni. Igaz, akkor nagyon sokat kell enni, s inni. De megvalósitható. Nálam volt ilyen, de minuszban...Vagyis fogytam egy nap 3-4 kg-ot, amikor semmit nem ettem, s ráadásul elkapott egy kis futkosás is...:)S utána nehezen, de megtartottam az eredményt. Sőt erőt adott.

Igaz, én igen nagy súlyról indultam, s annak idején hiába irtam pár helyre, senki nem segitett nekem komolyan az egészben. Tehát magamra maradtam. Saját magam diatetikusa és edzője lettem. Most tartok -65 kg-nál, de még akarok fogyni kb. 40-et, s azóta is hiába keresek valakit, aki mellém állna ebben.

Úgy látszik nem érdekel ez senkit, pedig óriási küzdelem. Igy jóval nehezebb minden. Sokszor elkeseredem, ha áll a súlyom 1-2 hónapig is. A műsorba nem jelentkeztem, mivel én szégyenlem a kövérséget, s nem birom a bezártságot. S nem ilyen gyorsan akarok fogyni, szerinem ez nem egészséges. Megelégednék heti 2 kg-mal bőven.

Most ismét váltanom kell, máshogy csinálni, mivel egyhelyben állok. A norbis étkezés áll legközelebb hozzám kiegészitva sok rosttal, van saját egyedi módszerem, a mozgási részét felül kell irnom - azt hiszem.

Jó lenne szakszerű segitség!!

Tud valaki?

Ha lehet, kérek priviben nevet, tel.számot.

Vidéki vagyok, valami távmódszer lenne jó.

Ne csak az kapjon segitséget, akit a média felkap.

Talán az is valami, ha az ember egyedül csinálja meg.

Mit gondoltok?

3687. Dézi20
2007. okt. 10. 17:00

Én úgy tudom, hogy a mozgás gyorsítja az anyagcserét, nem pedig a zsírégetéshez fontos az ő esetükben.

Laconigirl! Részben igazad van, hogy nem mind színtiszta fogyás, de a fele szerintem biztosan.Azt viszont nem hiszem el, hogy 1 nap alatt tudsz 4 kilót (időlegesen hízni). És még a műsor szereplőiről sem tudom feltételezni, hogy 1 nap alatt 6-8 kilót esznek.

3686. melin76
2007. okt. 10. 16:32
Ők a nagy fogyásban egyszerre diétáznak és mozognak? Sok helyen nem ajánlják együtt az aktív mozgást a diétával.. Most akkor mehet egyszerre a kettő?
2007. okt. 10. 16:20
Nagyon durván számoltam, a kcal szükségletet is igen bőven számoltam, csak ilyen sacc/kb. de a lényeg remélem lejött belőle, hogy ennek a 14 kiló minusznak relative csak kis hányada az izom és zsirszövet csökkenés... Legalábbis sokkal kevesebb, mint az a legtöbben elsőre gondolnák...
3684. c299b9bcdc (válaszként erre: 3680. - Dézi20)
2007. okt. 10. 16:16
Az előző számitást Dézi20-nak irtam :)
2007. okt. 10. 16:14

nehogy azt hidd hogy a 14 kiló az szintiszta zsirból vagy izomból fogyás

először is jól bezabáltak előtte, még mielőtt a kezdősúlyúkat megmérték, szóval ebben a 14 kilóban jócskán van gyomorürülés, elment egy rakás viz is, méregtelenítődik a szervezet.

aztán a következő mérlegelésnél előtt nem ettek, helyette elmentek edzeni.

én a 70 kilómmal tudok annyit ennyi, hogy másnap 4 kilóval többet mutat a mérleg, ami tulajdonképpen csak gyomortartalom, akkor egy 194 kilós ember tud enni akár 6-8 kilónyit is, de ez nem hizás.

mikor edzek, az edzés előtti és utáni súlyom közötti a különbség akár elérheti a 1,5-2 kilót is.

Márcsak azért sem lehetne 14 kilót fogyni ilyen rövid idő alatt, mert kb 6000 kcal-nyi megtakaritás kell 1 kiló rendes fogyáshoz. Ennyi idő alatt a 6000x14 = 84000 kcal-át kellet volna megspórolni, ami fizikailag lehetetlen még akkor is ha nem evett volna semmi egész idő alatt. Napi súlymegtartó kcal szükséglete egy ilyen embernek a mozgással együtt is max 5000 kcal lehet naponta. 7 nap alatt az is csak 35000. Ha egész idő alatt nem evett volna semmit, (ami nem igaz), akkor is csak 35000/6000, max 6 kilót lehetett volna fogyni.

Szóval nem kell megijedni, később ez a "fogyás" nagyon le fog mérséklődni, igazából majd ezután indul el a valódi fogyás zsirból és izomból...

3682. gyöngyi
2007. okt. 10. 16:01
Nekem csalódás volt a műsor. Semmi konkrétum nem hangzott el, igazán azt sem lehet tudni mitől fogytak le, mit ettek, miket csináltak.Ha az ember elkezd intenzíven tornázni, a zsír izommá alakul, az izom nehezebb, mint a zsír, így aztán hízni kezdünk az első 2-3 hétben.Ők miért nem????
3681. Daved
2007. okt. 10. 15:54

a műsor olyan jó volt amennyire nem

Mivel fogyóknak új infó nem lesz. Szerintem a 2. "vetítést" kevesebb nézetséggel megy majd(jó pár ember véleményére alapozva, akik körülöttem vannak). Ettől függetlenül szerintem nem is rossz a műsor, de ha nem nézik, akkor én se nézem, mert beszélni mégiscsak jobb róluk

3680. Dézi20
2007. okt. 10. 15:27
Szerintem tök jó a műsor! Az este nagyon szemeztem egy csomag chip-szel, de ahogy elkezdtem nézni a műsort, kedvet kaptam én is fogyókúrázni.Biztos vannak még így ezzel páran.Volt itt olyan hozzászólás, hogy majd lelkileg összetörnek ezek az emberek, de szerintem meg inkább erősödnek, és elkezdenek hinni magukban.Gondoljatok bele, volt aki 14kg-ot fogyott egy hét alatt! Az az ember szerintem most nagyon boldog, és ilyen eredmény mellett mindent ki lehet bírni.Hajrá nekik!!!
3679. sasfioka
2007. okt. 10. 15:13

Mint már többször mondtam, ez show. Showként pedig nem lehet ráhúzni a vizeslepedőt, hogy nem jól sikerült. Remélem, hogy hamarosan nézettségi adatok is napvilágra kerülnek. (Persze nem R-time vagy PrimeTime dizájban, hanem csak úgy függetlenül :))

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő hét, mit hoz a vége. Biztos sok munka volt ezzel a produkcióval, lehet, hogy sokan fogják szeretni is, de valljuk be, ennél jobban is el lehetett volna indítani a műsort. Ez valahogy nem úgy sikerült, ahogy annak sikerülni kellett volna. Ettől még nem "szar" a műsor. Hiszen - mint ahogy régebben Nikiéknek is azt válaszolták a feltett kérdésemre - ez a műsor javarészt a 12 embernek fontos - fogyás szempontjából. A kinnlévőknek pedig show. Nem "fogyásösztönző" - mégha így is hirdetik.

Egy médiatermék ez a produkció is. Mint a barátok közt. Csak az megélt már hatszázezerkétszáztizenhat részt :) Ez meg reméljük, hogy megéli mind a tizet...

SF

3678. Asra
2007. okt. 10. 15:06

az emberek érdekelnek. (bár nem tudom elhinni, hogy ennyit sírnak) a módszer ÉRDEKELNE. de a honlapon megtalálható menün kívül semmit sem tudni. pl. mozgásprogram?

és ha Jakupcsek mégegyszer NLP-s szómágiával lekicsinyeimezi a társaságot azt hiszem nem nézem tovább...

2007. okt. 10. 14:53
A megjegyzések nem a bent lakóknak ganem azoknak az embereknek szól akik készítették ezt a műsort.ahozzá szólások is azért vannak,mert bizonyára mi már a legeleje óta nyomon kövtjük a dolgokat,nem csak a fórumon hanem a castingokon is.Azok az emberek akik ezen végig mentek nyílván mást vártak ettől az egésztől mint amit tegnap láttak.Az viszont biztos,hogy tök mindeggy ki kinek szimpatikus mindkét ember tett már le annyit az asztalra,h tudja mit csinál.persze azért senki ne mondja,h egészséges egy hét alatt 10 kilót fogynide hát ez a műsor mindenről szól csak arról nem amiről kéne és szerintem ez ami gáz.
2007. okt. 10. 14:48

de én nem nézem meg többet és kikérem magamnak, :))))) hogy e miatt lemaradtam a született feleségek végérőőől, mert bealudtam... :P

legyen előbb feleségek, utána meg fogyhatnak reggelig tőlem :D

2007. okt. 10. 14:42
Szerintem nem rossz a műsor... egy két dolog hiányzik belőle ugyan, de ez még csak az első rész volt, nehéz lenne egy adásba mindent belesűríteni...vannak szeretehető figurák, vannak tenyérbemászó arcok,van küzdés, veszekedés..és ami a lényeg van fogyás..engem szórakoztat és Titeket is, különben nem lenne ennyi hozzászólás:o))
3674. milly88
2007. okt. 10. 14:42

Sziasztok!

Olvasgattam itt a hozzászólásokat, és szörnyű véleményeket olvastam. én is néztem tegnap a műsort és szerintem jó volt.

12elszánt magát felválalló ember küzd, szinte vért izzad hogy lefodjon mindenki előtt.

Norbi és Alexandra pedig segitenek.

Zsófi helyében nem kritizáltam volna alexandrást. mi jogon? Ő a 100kilójával azért ment oda h lefodjon , és küzdjön, elfogadja az edzője tanácsát. AKÁRKI AZ EDZŐ! És tudta hogy benne van a pakliban h nem Norbihoz kerül. Nekem személy szerint szimpibb Alexandra mégis ha odakerülnék nem érdekelni ki segitene, mert tudom h már letett annyit az asztalra h tudja mit csiál. Sportolóként viszont tudom h van h edzés közben utálod az edzőt, de végén ha nyersz 8itt kilokat dobsz le nem érmet) hálás leszel neki!

Szerintem Zsófi szálljon csak vissza a földre...

A többiek naggyon szimpik, hajrá mindenkinek!!!!!:)

3673. Icus (válaszként erre: 3666. - Primetime)
2007. okt. 10. 14:29

Kedves "Nagy fogyás csapata" stábja!

Ha már voltatok olyan kedvesek és ideregisztetek, nem lennétek olyan jók és nem csinálnátok végre egy jó műsort!

2007. okt. 10. 14:29

Hehh, sejtettem, hogy ez lesz, de hogy tééényleg, arra nem gondoltam volna :D Ezek az emberek is úgy lettek összeszedve, mint a bigbrádör vagy a valóvilla lakói :D Tuti itt is megvan ki esik ki legközelebb :D kiszavazás??? hihihihihi szét ne röhögjem megint magam :D

A falóvilla lakói is átveréseset játszanak és ez a súlymérési módszer tényleg nagyon gáz :P Akkor most az a lényeg, hogy minél többet fogyjanak minél kevesebb idő alatt vagy hogy egészséges életet kezdjenek? Mert gyorsan fogyni könnyű...

3671. rékabetti (válaszként erre: 3669. - Primetime)
2007. okt. 10. 14:28
ha már itt vagytok megkérdezem,ti ilyennek szerettétek volna a műsort mint amit tegnap láttunk??Minden féle sértés nélkül szerintetek milyen a műsor.Tudom ez hülye kérdés,de szerintem itt az emberek többsége nem erre számított.
3670. rékabetti (válaszként erre: 3669. - Primetime)
2007. okt. 10. 14:25
oké!Köszönöm.Csókás bernadett
3669. Primetime
2007. okt. 10. 14:16

Kedves "rékabetti"!

Hidd el, volt bőven feladatunk az indulásnál,de természetesen semmit nem semmisitünk meg vagy dobunk el, pótoljuk a visszakeresést, csomagolást, postára adást ...

Kérünk ird ki teljes neved, a fórumos inkognitósból nem lehet azonositani...

3668. c299b9bcdc (válaszként erre: 3664. - Sasfioka)
2007. okt. 10. 14:08

igen bocs, tényleg igazad van, utánaszámoltam, csapatban mindenképpen az a számitási módszer lenne a fair amit te mondtál

viszont hogy kit érdemes kiszavazni, a rosszabb fogyási teljesítménye alapján, azt meg egyénileg is ki kéne számolni, hogy ki teljesitett magához képest rosszul. :)

szerintem nem lesz százalékos számítási módszer

másrészt a következő héten azt hogy oldják meg, hogy 5 a 6 ellen fognak mérlegelni? 6 többet fogy mint 5, ez nyilvánvaló...

3667. rékabetti (válaszként erre: 3666. - Primetime)
2007. okt. 10. 13:59
Kedves Primetime!Az én nevem nem az utolsó percben dölt el és írtam már két levelet is,de senki még csak a füle bottyát sem motdította rá.Szeretném a fényképemet vissza kapni.köszönöm
3666. Primetime (válaszként erre: 3482. - ROB975)
2007. okt. 10. 13:57

Kedves Róbert!

Olvastuk üzeneteted a fórumon.

Mivel a 12 játékos neve az utolsó pillanatban dölt el, a beköltözés előkészületeit jóval előbb elkezdtük, igy a Te személyes holmijaid is a vidéki forgatási helyszinre kerültek. Természetesen ha bárkinek problémája van bármelyik elérhetőségünkön (mail cim, telefon), vagy akár személyesen az irodánkban szivesen válaszolunk.

Most hogy a műsorkezdésen túl vagyunk, igyekszünk mielőbb csomagolni és feladni személyes dolgaidat.

Köszönjük türelmedet: a Nagy fogyás csapata

3665. botika77 (válaszként erre: 3664. - Sasfioka)
2007. okt. 10. 13:55
Hááát igen...ezt nem értették volna meg a nézők...:)))))
3664. sasfioka
2007. okt. 10. 13:41

Azért tegyük már helyre azt a bizonyos "számítási módszert".

Itt mondta valaki, hogy nem olyan nehéz a százalékokat kiszámolni. De máris tapasztaltuk, hogy mégsem olyan könnyű. Ahogy lacongirl írta: megnézzük, hogy ki mennyit fogyott százalékosan, és összeadjuk... :S Ilyet nem lehet százalékértékekkel csinálni. Mert ha nekem van 100kg súlyfeleslegem, amiből fogyok 10 kg-t (azaz 10%-ot) és neked is van 100 kg súlyfelesleged, és te is fogysz 10 kg, azaz 10%-ot, akkor mi ketten a súlyfeleslegünk összesen 10%!!!!!!!!-át vesztettük el, nem 20%-át!!!! (10% + 10%) Hiszen kettőnk súlyfeleslege 200 kg, melyből ketten összesen 20 kg-t veszítettünk, az 10%.

Esetleg úgy lehetne számolni, hogy a csapat összsúly-feleslegéhez képest az adott személy mennyit veszített, és úgy összeadni. Mert ha a csapat túlsúlya 500 kg, és abból én fogyok 5 kg-t (1%-nyit), te fogysz 10 kg-t (2%-nyit), azaz ketten összesen 15 kg-t, azaz az összre nézve 3%-n yit (itt összeadható, mert a viszonyítási alap a teljes halmaz).

De ezt értessék meg a nézőkkel, hogy ha én is tíz százalékot fogyok, meg te is, akkor mi miért csak tíz százalékot fogytunk összesen is... :)

De majd lesz százalékos számolás is...

SF

❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook