"Nagy fogyás" a TV2-n (beszélgetés)
Nem Alexandra,hamnem a híres neves Blikk .Ami úgy ír emberekről,hogy meg sem kérdezi Őket.De ezt már azóta tudjuk mióta az első szám megjelent.
igen , hentes különben ha gondolod össze fúthatnánk Szentendrén
Ő a már régóta ott van.Helyettes.Ugye??Én nem Vácon fogok dolgozni,most betanulok:))
Mi egy napon voltunk a castingon .Ugye?!
Uncsi tesom férjét ismered akkor Kiss Zoli
Akkor Alexandra hazudott?
Kérdezd meg tőle levélben.Tuti válaszoli fog.
Lidlben helyettes boltvezető.
Azért akarom, tőle hallani, hogy hogy is volt?
le maradtam tömören el mondjátok miről diskuráltok
LÁtom Szentendrén laksz:))Én meg ott dolgozom.:)
A negyede sem igaz!!!
Kérdezd meg Zsófitól,hogy mit mondott.Ne akadjál ki ilyen bulvárújság dumákon.
Én még mindig ott tartok, hogy IZSAZSA mit is mondott erről a "lerugom a fejét" mondatról?
Én saját erőből mentem és csináltam végig, buktam ,de az ön becsülésem meg maradt erre büszke vagyok bár tehetem volna másképpen is .És örülök hogy olyan ismerőseim lettek akik lettek.Mert mindenkinek volt egy tök jó napja mert önmagát adta.
Húúú!Kicsit elvesztettem a fonalat:)))
Operáció nélkül nem lesz feszes a bőrük.
Szerintem is! Sajnos Ő sem tudott biztosat mondani...
Hát szerintem az hogy TALÁN, az nem elég. Azért nem gyengén menne az egészségükre ez a hirtelen megterhelés.. ez nem játék és ez már nem a nézettség kategória..szerintem!
Kezdetektől kellene ott legyen legalább két orvos és figyelni kellene vérnyomástól kezdve minden egyebet.
Ilyen nagy súlynál már nincs más megoldás...
Igen a súlyvesztés kilogrammban nem sokat jelent, de Alexandra tegnap reggel azt nyilatkozta, hogy talán 6 hét után orvosokat is be fogank vonni, akik már a zsírvesztést is kontrollálni fogják.
Őrá gondoltál vagy csak ugy irod..
DE MÉG MINDIG NEM ÉRTEM, hogy hogyan lesz feszes bőrük ezeknek az embereknek.
Vagy csak én vagyok nagyon hülye??? Biztos nem operálnak majd! NEEEM????
azt hiszem orvos, de nem vagyok benne biztos
Bernibej!
A könyvvel kapcsolatban TELJESEN igazad van.
Szerintem ez az egész nem népnevelő, hogy itt van egy kis ingyen tanács, ingyen torna bemutató, ingyen fogyi-receptek.
NEEEEM! Ez a pénzről szól! Gondoljátok, hogy Norbi és Alexandra utálják egymást? Nyáron volt műsor velük, ott fúrták egymást. De csak a műsor reklámozása miatt. ANNYIRA DE ANNYIRA SZEMETEK!!
mi a szakmája és meg mondom ő e?
További ajánlott fórumok: