Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros karajpecsenye recept

Mustáros karajpecsenye recept

A Mustáros karajpecsenye hozzávalói:
1,5 kg hosszúkaraj
6 gerezd fokhagyma
6 evőkanál mustár
2 húsleveskocka
2-3 dl langyos víz

bors
vaj


A Mustáros karajpecsenye elkészítési módja:
A húst megmossuk,bedörzsöljük sóval,borssal és a préselt fokhagymával.Bekenjük mustárral és egészben beletesszük egy kivajazott tepsibe. Aláöntjük a húsleveslét,forró vajjal meglocsoljuk. Lefedjük alufóliával és előmelegített sütőbe tesszük. Kb 50 perc alatt megsütjük a húst.A sütés végén vegyük le a fóliát és pirítsuk aranybarnára a pecsenye tetejét.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros karajpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook